Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben tek başıma yazıp duruyorum gideyim madem Elif rahatsız dinlenir Yeliz yorgun yarın okul der uyur .döne kocam bebeğim Beril desen yeni döndü çok yorgun Beste canım eğlensin simge_sena simge_sena @ruangel @bade 34 plasticwoman plasticwoman @Humyuk sizlere de selamlar:KK200::KK200: 13. takım unuttuğum yoktur umarım

Selamlar akşam spor yapıp duş alıp uyudum sabah erken kalkıyorum katılamadım buraya ama :) 111,9 idim sabah tartıldım 108,1

Selamlar akşam spor yapıp duş alıp uyudum sabah erken kalkıyorum katılamadım buraya ama :) 111,9 idim sabah tartıldım 108,1
Harikasın ikili rakamlara çabucak gelirsin

Günaydınlar herkese ❤️
Günaydınlar dün güneşte çıktım ter sırtımdan söktü bir daha tövbe dedim bu gün unuttuğum için yine çıkarım diyorum evde lesliyi pek sevemedim nedense

Masallah canım
60 lara göz kırpıyon bakıyomda
İnşallah
Döne yaman kadınsın sen diyet yapamazsın deneli kaç ay oldu kanki

Gözlerim yerinden çıkacak o yüzde nedir acaba ben hiç görmediğim için döne öne bakıyorum:nazar::nazar::nazar:
Kapağı kapat nalanım

Süüpersin yaa süpersin
Harikasın ikili rakamlara çabucak gelirsin

Günaydınlar dün güneşte çıktım ter sırtımdan söktü bir daha tövbe dedim bu gün unuttuğum için yine çıkarım diyorum evde lesliyi pek sevemedim nedense
Ahiretlik biliyorsun saat 11-15 arası çıkmayın diyorlar. Spor da olsa çıkma kız esmerleşme :)
@anderes Yaaa Yelizi de çok merak ediyorum şimdi okulda heyecanla gelip yazmayı bekliyor mu acaba bütün o yeşil menülerden sonra sonuç ne :işsiz::işsiz:
Yaa @anderes yeliz kesin okulda bir boş sınıf bulmuş plank yapıyor :D
Günaydın kızlar
Tartıldım 87 olmuşum. Çarşamba sabah 88.5 idim güzel başlangıç :KK200:
Ssüüüpeer hüper sonuç

o zamn ilk bildirimimi yapip saglikli beslenmeye baslayayim ben de 76.8 insallah haftaya daha dusuk bir kilo ile merhaba derim
Selam canım. İsmin neydi isimle hitap etmek daha kolay oluyor.
Ne zaman başlamıştın rejime hedefin kaç boyun kaçtı canım tanışma yapalım seninle.
Ben Döne. Nisanda başladım rejime. 1 çocuğum var ona bakıyorum evde. Ankaradayım. Zamanla tanışırırız. Yarışma listesine de girersin inşallah. Hergün ayrıntılı şekilde menülerimizi içtiğimiz su yaptığımız sporu buraya yazıyoruz ve birbirimize çemkiriyoruz :D
Başarılar. İstersen profiline hedef kilonu ve güncel kilonu yazıver.

Süper canım
Sende benım gıbı patur kütür ınecen desene
Zaten bu kılodayken baska ıhtımal olmaz
Haftaya bombeeeeee beklıyom

Back
X