He sıkıldım yaa bebe uyuyokuzum done senın canın sıkılmış mı
Yoksa sırf bılgı aktarımımı
Şiir var mı şiirGeçen günlüklerime baktım ara sıra yazarım
Hep diyet yapıyorum baharda
KorkuyorumYap yap Leslie başlasana yada beraber başlayalım mı3 mile ile
Bu nımet ya bebe uyuyorHe sıkıldım yaa bebe uyuyo
Spor yapam bari
Daha meyve yemedim sabahtan beriDöneye ithafen.
Oh çocuğu da uyutmuşsun
Kesin meyveleri yutmuşsun
Bestttt gelip hesap sorsana
Hemen zilli ana yapsana
Kızlar leptin ve gyrelin hormonlarının çalışma prensiplerini bir makalede anlatmışlar, demin okudum.
Leptin = “doydum, bu kadar yemek yeter” dedirten ve yemek yeme aktivitemizi sonlandırmamıza neden olan hormondur.
Ghrelin = “acıktım, hadi yemek yiyelim” dedirten hormondur.
Sıkı diyet sonucunda zaman içinde leptin hormonunda azalma ve ghrelin hormonunda artma meydana gelir. Sonuç olarak iştahınız açılır, kendinizi gün içinde sürekli yemek düşünürken bulur ve daha çok yemek yemek istersiniz.
Bu durumda bilinçli hazırlanmış karbonhidrat içeriği yoğun bir “ödül öğünü”yle azalan hormon seviyelerini normale döndürebilir ve zayıflama serüveninize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Bu öğünde tatlı, makarna, pizza vb diyet boyunca canınızın çektiği bir şeyi yiyebilirsiniz.
Not: Ödül öğününüzün ne sıklıkla olması gerektiği, diyetinizin ne sıkılıkta olduğuna ve hedeflerinize göre değişkenlik gösterir.
O zaman kadehlerimizi leptin için kaldıralım
Tabi detoks suyuyla
Ben zaten hayatları boyunca aynı kiloda kalan zayıf kadınlara şaşarım
Mesela teyzem hep 53 ile 56 arasında yıllardır
Ama çok hareketlidir ve hep dikkat eder 1 kilo fazla olsa hemen az yer verir
Hadi bakalım umutluyum senden zamanla alışıyor bade insanSelam kızlar nasılsınız tek tek alıntı yapamıyorum netim son %20 si kaldı cumaya yeter umarım eve geçince sorun kalmayacak da akşamları erken yiyince felaket açlık hissi oluyor bende sizde durumlar ne cumaya kadar yani bugün ve yarın akşam yemeklerini 6 dan sora sarkitmicam ve aç yaticam bakalım sonuç ne olacak
En güzel koruma yöntemiO benim annem işte aynısı :) biraz kilo alsa hemen kahveyi keser yemeği keser verir :)
Aç yatınca moralim düzeliyor benim. Cumaya kesinlikle süper sonuç alacaksın hilal. Hadi bakalım.Selam kızlar nasılsınız tek tek alıntı yapamıyorum netim son %20 si kaldı cumaya yeter umarım eve geçince sorun kalmayacak da akşamları erken yiyince felaket açlık hissi oluyor bende sizde durumlar ne cumaya kadar yani bugün ve yarın akşam yemeklerini 6 dan sora sarkitmicam ve aç yaticam bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?