Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pasta börek baklava mantı erişte bazı kurutulmuş şeyler satılıyor genelde
Örgü yelek bebek kıyafetleri patikler el işleri de oluyor bazen
Gözlemeciler oluyor tupper ürünleri satanlar
Tabi hava güzel olursa dışarda daha iyi olur
Benim gördüklerim bunlar ama belki arkadaşlardan değişik fikirler gelir

Lovedreams evladının sonuçları ne zaman çıkacak canım
Canım kan tahlili oldugu icin hepsi ayrı ayrı çıkıyor maalesef 3 gün 1 hafta ve 15 gün arası gibi o yüzden hepsinin çıkmasını bekleyip öyle gideceğiz doktora mr çekilecek baska hastaneye sevk ettiler kızım küçük olduğu için anestezi verilip uyutulacak bu yüzden 16 Ağustos a anestezi doktoru randevu verdi ön muayene için ondan sonra mr çekilip çekilmeyecek kararı verilecek inşaAllah en kısa sürede hepsinin bitmesini istiyorum kullandığımız ilaç ağır çünkü beyin fonksiyonları ni yavaşlatıyor

İnşallah canım Allah şifa versin herşey güzel çıksın inşallah

İnşallah canım Allah şifa versin herşey güzel çıksın inşallah
Amin canım benim sağol güzel duan için çok zorlu günler ama halimize şükürler olsun o hastanede kaldığımız zaman çoluk çocuk bebek değişik değişik dertler herkes perişan Rabbim kimseyi düşürmesin oralara hastalığın da hayırlısını versin işte kendi canımız olsa bu kadar dertlenmeyiz belki ama işte evlat olunca akan sular duruyor

Bende öyleyim spor yapmadığım zaman hiç kilo veremiyorum bu da önceden çok yoğu. Yaptığım sporlardan kaynaklanıyor kilo almamda ondan oldu

Canım çok gecmıs olsun
Çok üzüldüm bızıde haberdar et lütfen

Çok zor o hastane bılırım
Ama sınav ama dayanacaz
Ama sonu hayırlı bol dualı bol neselı buna ınanacaz

İnşallah hepsi güzel çıkacak. Bu stresli günleri de ailece unutacaksınız. Allah dermansız dert vermesin. Herkesin bir hastalığı sıkıntısı var. Dermanı olsun inşallah canım.

İnşallah hepsi güzel çıkacak. Bu stresli günleri de ailece unutacaksınız. Allah dermansız dert vermesin. Herkesin bir hastalığı sıkıntısı var. Dermanı olsun inşallah canım.
Amin inşaAllah canım aynen Rabbim dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…