- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Valla ben anca zor yürüyorum ama başlamak lazım sıkıcaNe kadar yoğunsun berilberilceee seni normal yürüyüş filan paklamaz senin daha ağır sporlar yapman lazım
Canım kan tahlili oldugu icin hepsi ayrı ayrı çıkıyor maalesef 3 gün 1 hafta ve 15 gün arası gibi o yüzden hepsinin çıkmasını bekleyip öyle gideceğiz doktora mr çekilecek baska hastaneye sevk ettiler kızım küçük olduğu için anestezi verilip uyutulacak bu yüzden 16 Ağustos a anestezi doktoru randevu verdi ön muayene için ondan sonra mr çekilip çekilmeyecek kararı verilecek inşaAllah en kısa sürede hepsinin bitmesini istiyorum kullandığımız ilaç ağır çünkü beyin fonksiyonları ni yavaşlatıyorLovedreams evladının sonuçları ne zaman çıkacak canım
İnşallah canım Allah şifa versin herşey güzel çıksın inşallahCanım kan tahlili oldugu icin hepsi ayrı ayrı çıkıyor maalesef 3 gün 1 hafta ve 15 gün arası gibi o yüzden hepsinin çıkmasını bekleyip öyle gideceğiz doktora mr çekilecek baska hastaneye sevk ettiler kızım küçük olduğu için anestezi verilip uyutulacak bu yüzden 16 Ağustos a anestezi doktoru randevu verdi ön muayene için ondan sonra mr çekilip çekilmeyecek kararı verilecek inşaAllah en kısa sürede hepsinin bitmesini istiyorum kullandığımız ilaç ağır çünkü beyin fonksiyonları ni yavaşlatıyor
Amin canım benim sağol güzel duan için çok zorlu günler ama halimize şükürler olsun o hastanede kaldığımız zaman çoluk çocuk bebek değişik değişik dertler herkes perişan Rabbim kimseyi düşürmesin oralara hastalığın da hayırlısını versin işte kendi canımız olsa bu kadar dertlenmeyiz belki ama işte evlat olunca akan sular duruyorİnşallah canım Allah şifa versin herşey güzel çıksın inşallah
Bıldıgım bırsey var sporsuz kılo vetemıyorum
Bu konuyu ertelemem bana zarar
Bırseyler yapmalıyım zaman bulmalıyımda nasıl
Çok dolu yasıyorum cokkkkk
Kermes felakettı bılıyosun
Acil bır kermes daha hazırlanacak
Toplantı vs
Bıryerlerde benı yakalıyacam insallah
Canım çok gecmıs olsunCanım kan tahlili oldugu icin hepsi ayrı ayrı çıkıyor maalesef 3 gün 1 hafta ve 15 gün arası gibi o yüzden hepsinin çıkmasını bekleyip öyle gideceğiz doktora mr çekilecek baska hastaneye sevk ettiler kızım küçük olduğu için anestezi verilip uyutulacak bu yüzden 16 Ağustos a anestezi doktoru randevu verdi ön muayene için ondan sonra mr çekilip çekilmeyecek kararı verilecek inşaAllah en kısa sürede hepsinin bitmesini istiyorum kullandığımız ilaç ağır çünkü beyin fonksiyonları ni yavaşlatıyor
Aynen normal günüm bıle 15bın adımın üstüNe kadar yoğunsun berilberilceee seni normal yürüyüş filan paklamaz senin daha ağır sporlar yapman lazım
Güzel haberlerle geleceğim inşaAllah ☺Canım çok gecmıs olsun
Çok üzüldüm bızıde haberdar et lütfen
Çok zor o hastane bılırımAmin canım benim sağol güzel duan için çok zorlu günler ama halimize şükürler olsun o hastanede kaldığımız zaman çoluk çocuk bebek değişik değişik dertler herkes perişan Rabbim kimseyi düşürmesin oralara hastalığın da hayırlısını versin işte kendi canımız olsa bu kadar dertlenmeyiz belki ama işte evlat olunca akan sular duruyor
Epeydır ölçtürmüyorumKas oranlarınız kaç biliyor musunuz ? Normal kas aralığı olması gereken %24-30 arası Benim kas oranım %40
Ayy ne güzel ya benim de öyle sırf göbeğim olsaAynen normal günüm bıle 15bın adımın üstü
Artık cıddı bırsey lazım
Hem benım alt üste göre ınce
Buna inancım tam canımGüzel haberlerle geleceğim inşaAllah ☺
Kızlara arada resım atıyom eskı yenıAyy ne güzel ya benim de öyle sırf göbeğim olsa
İnşallah hepsi güzel çıkacak. Bu stresli günleri de ailece unutacaksınız. Allah dermansız dert vermesin. Herkesin bir hastalığı sıkıntısı var. Dermanı olsun inşallah canım.Canım kan tahlili oldugu icin hepsi ayrı ayrı çıkıyor maalesef 3 gün 1 hafta ve 15 gün arası gibi o yüzden hepsinin çıkmasını bekleyip öyle gideceğiz doktora mr çekilecek baska hastaneye sevk ettiler kızım küçük olduğu için anestezi verilip uyutulacak bu yüzden 16 Ağustos a anestezi doktoru randevu verdi ön muayene için ondan sonra mr çekilip çekilmeyecek kararı verilecek inşaAllah en kısa sürede hepsinin bitmesini istiyorum kullandığımız ilaç ağır çünkü beyin fonksiyonları ni yavaşlatıyor
Kızlara arada resım atıyom eskı yenı
Fark var dıyolar
Kandırlmıyosam
Amin inşaAllah canım aynen Rabbim dermansız dert vermesinİnşallah hepsi güzel çıkacak. Bu stresli günleri de ailece unutacaksınız. Allah dermansız dert vermesin. Herkesin bir hastalığı sıkıntısı var. Dermanı olsun inşallah canım.
Epeydır ölçtürmüyorum
Cuma bır gıdıyım ıyı hatırlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?