Holohop çemberi gibi bişi mi oValla pilates çemberini al telefona bakarken çalış tam benlik hareketmiş
Yaa böyle gramla yazınca şaşırtcam zannettin dimi?bizden kaçmaz hemen tartı alcamEvet çılgıncasına yenen ekmekler eşliğinde bir menü dizaynı tasarladım, tam bizim takıma göre değil mi tatlıııım. Amma ekmeğin bedenimde yapmış olduğu o bağımlılııık pahaa biçilemeez
Evet biraz küçük ..başka ne olabilir yoksa bilmiyom amaHolohop çemberi gibi bişi mi o
Yaa böyle gramla yazınca şaşırtcam zannettin dimi?bizden kaçmaz hemen tartı alcam
Gülünce de göbek oynar sallanırAyy bugün çok güldüm yine
Gülmekle vücuduma olumlu sinyaller gitsin inşallah
Canım o ayda yılda bir kilo takıldığında yazmıyor muydu yaaa
Ayy karnımı ilk kez doymuş hissettim yaa
Rejim sistemini değiştiriyorum
Ekmeğe abanacam
Karbonhidrat almayınca yağ yakılmıyormuşleptin meptin filan falan
Ayda bir işteCanım o ayda yılda bir kilo takıldığında yazmıyor muydu yaaa
Gülünce de göbek oynar sallanırkitkurdu
Fazladan kalori yakılmış olur löp göbek oynayınca
Öyle diyollar hocalar nalaaan
Bebelerine saçını süpürge eden sayın ve sevgili Yeliz kardeşimiz, bugün bütün gün sarmış olduğu incecik, kalem misali sarmalardan katti suretle yememiş, tadına bile kat a bakmamış olup 13 olarak takdirimizi kazanmış bulunmaktadır.
Ama enfes kalem gibi sardığım sarmalardan yemedim hiç..(zaten az pişirdim hemen çocuklara verdim) kendimi takdir ettim bana bir takdirname yazın lütfen
Bak şimdi iri bir biber alıp tost makinesinde közlersin ..Ayda bir işte
Ayda bir tost yiyoruz onu da çok görüyorsun arkadaşına
Bu diri beden nasıl ayakta duracak yeliiz
beslenmeyek mi
SüperBebelerine saçını süpürge eden sayın ve sevgili Yeliz kardeşimiz, bugün bütün gün sarmış olduğu incecik, kalem misali sarmalardan katti suretle yememiş, tadına bile kat a bakmamış olup 13 olarak takdirimizi kazanmış bulunmaktadır.
Saygılar
Bunu uygulamaya alalım takdir belgesini verelim inşallah herkese ..
Öfff be o nee yaaaBak şimdi iri bir biber alıp tost makinesinde közlersin ..
Kabuklarını soyup temizlersin
.arasına peynir koy bastır al sana ekmeksiz tost
Geçen gördüm dur bakayım atamazsam sen resmine bak
Saat 2 gibi bir mide bulantısı başladı.Hala da kendimde değilim.Sırtım da çok fena ağırıyor.Ben dönerim birazdan inşallahruangel nerdesin ?
Geçmiş olsun canım kötüysen hastaneye git ihmal etmeSaat 2 gibi bir mide bulantısı başladı.Hala da kendimde değilim.Sırtım da çok fena ağırıyor.Ben dönerim birazdan inşallah
Neden ne oluyor kuzumSaat 2 gibi bir mide bulantısı başladı.Hala da kendimde değilim.Sırtım da çok fena ağırıyor.Ben dönerim birazdan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?