Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bade aklımı takılı bırakma sende
Bak yenı gelin yok
Ceren yok
Halay bası nalan yok
Sende yok olup dellendırme benı
3 gündür psikoloji olarak çöktüm kendimi çok kötü eş çok. Kötü anne hissediyorum ve artık yorgunluğum çok hat safhada o yüzden gezip kafamı rahatlatiyim diyorum ama oda olmuyir

Gülüm bır bılsen hepımızın ne dertlerı var
Ha buraya kacıyozda az nefes alıyoruz
Kendıne gel sen bır annesın güçlü olmak zorundasın
Nefes aldığın sürece çaresız olamazsın
Doğru soyluyosun ama şu sıralar ne annelik yapabiliyorum ne başka bisi çünkü bu sinir harbim bitmiyor

3 gündür psikoloji olarak çöktüm kendimi çok kötü eş çok. Kötü anne hissediyorum ve artık yorgunluğum çok hat safhada o yüzden gezip kafamı rahatlatiyim diyorum ama oda olmuyir
Çok ıyı bır eş ve annesın buna emın ol
Yoksa bunu dusunmezdın
Etten kemıktensın duyguların hayal kırıklıkların var
Hataların var belkıde normal çünkü insansın
Asıl sorun kendınle bademım
Kendını sevıyonmu
Aynada gördüğün resım senı mutlu edıyormu
Sen mutluysan cevrende mutlu gelır sana

Doğru soyluyosun ama şu sıralar ne annelik yapabiliyorum ne başka bisi çünkü bu sinir harbim bitmiyor
Annelık yapma ımkanlar dahılınde olanı yasa
Mikemmel anne yokkı
Bagırırız kızarız ıkı şaplak totıse atarız nıye
Bızım annelerden ogrendıgımız bu
Sence ben pamuk annemıyım
Ikızlerı bır ara ıstersen

Etmiyor nefret ediyorum kendimden de huylarimdanda yani hiç bi zaman kendimi sevemedim ben zaten

Halime şükrediyorum daha beterleri var biliyorum ama işte karakter herhalde hemen dünyam yıkılıyor gibi oluyorum zaten çok fevri bi insanım çok kırılgan nasıl düzeltirim kendimi bilmiyorum
Gel bana bebegım
Bızım bedenlerımız büyüdükçe duygularımız naiflestı
Nemden alınır alduk
Çünkü bu bedenı sevemedık
Guvenemıyoz kendımıze
Inan bana geçecek

Kızıma olmayacak insanların yanında ellerine vurduğum için çok pişmanım vicdan azabından oluyorum o insanlar kimdiki ben onların yanında hem kendimi hem kızımı küçük düşürdüm

Ben bugun ders calistim biraz, biraz da isyerinden artan isleri bitirdim, bi baktim saat 10 olmus
Kizlar hollandada hava o kadar gec karariyor ki ben anlamiyorum ne ara gece olmus Su an saat 22:03 mesela, hala hava aydinlik.
Gun boyu hic kacamak yapmadim, yarin da planim ayni, hollandaca calisip odevleri yapicam belki sonra da biraz is, olur sana pazar gecesi

Gel bana bebegım
Bızım bedenlerımız büyüdükçe duygularımız naiflestı
Nemden alınır alduk
Çünkü bu bedenı sevemedık
Guvenemıyoz kendımıze
Inan bana geçecek
Evet çok ozguvensizim ve bunun başı kilom başka sebebi yok

Etmiyor nefret ediyorum kendimden de huylarimdanda yani hiç bi zaman kendimi sevemedim ben zaten
Asıl sorun bu işte
Sev kendını
Bu hayat senın
Kendı hayatının figuranı olarak yasayacaksan
O kadar güçsüzsen
Kendını tanımıyorsun demektır
Kendının farkına var bebegım

Kızıma olmayacak insanların yanında ellerine vurduğum için çok pişmanım vicdan azabından oluyorum o insanlar kimdiki ben onların yanında hem kendimi hem kızımı küçük düşürdüm
Küçük dusurmedın böyle düşün
O ınsanlar kımkı dıyorsun
Hala nasıl yaptım dıye onlara haketmedıgı degerı verıyorsun
Bır tutarsızlık yokmu burda
Kımse ıcın yasama
O an o dogrundu yaptın
Sımdı yanlışını anladın yapmayacaksın bıttı

sebzeler aynı baby ama tavuk eti yedim olmuştu zaten sebzeler tavuğu tanınmaz hale gelene kadar pişirdim de sebze meze kalmadı tadı vardı amma.

Afiyet olsun menü güzel.

sucuk yemiş Burcu sucuk yemiş yetişin kızlar. Afiyet olsun canım sık sık yemiyorsun e birde ev yapımı bol eksi olsun inşallah.

eliya sporun çok iyi olmuş serinlikte. Senin hedefin neydi ekleyelim
yazdıydim cano 75 diye.

Ohhh şööyle tavada sucuk mu yapsak sabah kahvaltıda kızarmış ekmekleeer tereyağlııı ohhh
Yanında sahanda 3 yumurtaaa amaaaan
ye ye p.tesi +1500 gelirsin artık

Ailevi konulardan sebebi kafam iyi değil beril inan ki 3 gündür çok sıkıntılı günler geçiriyorum dua edin benim için yuvamin ailemin huzuru icib
canım güçlü ol iradeli ol hatayi bul ve düzeltmeye çalış. Hepimiz yaşıyoruz sorunlar önemli yada önemsiz. kendini yalniz hissetme biz hep burdayız.

Hemde neler var
Bız bızım ıcın burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…