Gülüm bır bılsen hepımızın ne dertlerı varBuradayım canim
Buradayım canım gitmedim
Bız burdayız
Bır telın ucundayım ben
Su an dünyam yıkık sanıyon ve yanılıyon
Sen sağlam dur kı yuvan ailen sağlam dursun
Senı anlamadıkmı sanıyon bade daha çok gel derken kafanı dagıtmanı ıstefıgımızı anlamadınmı
3 gündür psikoloji olarak çöktüm kendimi çok kötü eş çok. Kötü anne hissediyorum ve artık yorgunluğum çok hat safhada o yüzden gezip kafamı rahatlatiyim diyorum ama oda olmuyirBade aklımı takılı bırakma sende
Bak yenı gelin yok
Ceren yok
Halay bası nalan yok
Sende yok olup dellendırme benı
Doğru soyluyosun ama şu sıralar ne annelik yapabiliyorum ne başka bisi çünkü bu sinir harbim bitmiyorGülüm bır bılsen hepımızın ne dertlerı var
Ha buraya kacıyozda az nefes alıyoruz
Kendıne gel sen bır annesın güçlü olmak zorundasın
Nefes aldığın sürece çaresız olamazsın
Çok ıyı bır eş ve annesın buna emın ol3 gündür psikoloji olarak çöktüm kendimi çok kötü eş çok. Kötü anne hissediyorum ve artık yorgunluğum çok hat safhada o yüzden gezip kafamı rahatlatiyim diyorum ama oda olmuyir
Annelık yapma ımkanlar dahılınde olanı yasaDoğru soyluyosun ama şu sıralar ne annelik yapabiliyorum ne başka bisi çünkü bu sinir harbim bitmiyor
Etmiyor nefret ediyorum kendimden de huylarimdanda yani hiç bi zaman kendimi sevemedim ben zatenÇok ıyı bır eş ve annesın buna emın ol
Yoksa bunu dusunmezdın
Etten kemıktensın duyguların hayal kırıklıkların var
Hataların var belkıde normal çünkü insansın
Asıl sorun kendınle bademım
Kendını sevıyonmu
Aynada gördüğün resım senı mutlu edıyormu
Sen mutluysan cevrende mutlu gelır sana
Himmm bir dusuneyim, 83 diyeyimTemmuz Ayı Sonu Kilo Hedeflerimiz :
@tezbitsin ...70
Pembe_patikli ....63
berilceee ...85
eliya ....75
@kitkurdu...
zukkum ...
@ruangel....
simge_sena ...
@ plastikwoman...
@Firslayd...
@ceren06_35...
@Lovedreams...
@papyonkilikli...
Gel bana bebegımHalime şükrediyorum daha beterleri var biliyorum ama işte karakter herhalde hemen dünyam yıkılıyor gibi oluyorum zaten çok fevri bi insanım çok kırılgan nasıl düzeltirim kendimi bilmiyorum
Kızıma olmayacak insanların yanında ellerine vurduğum için çok pişmanım vicdan azabından oluyorum o insanlar kimdiki ben onların yanında hem kendimi hem kızımı küçük düşürdümAnnelık yapma ımkanlar dahılınde olanı yasa
Mikemmel anne yokkı
Bagırırız kızarız ıkı şaplak totıse atarız nıye
Bızım annelerden ogrendıgımız bu
Sence ben pamuk annemıyım
Ikızlerı bır ara ıstersen
Ben bugun ders calistim biraz, biraz da isyerinden artan isleri bitirdim, bi baktim saat 10 olmus
Evet çok ozguvensizim ve bunun başı kilom başka sebebi yokGel bana bebegım
Bızım bedenlerımız büyüdükçe duygularımız naiflestı
Nemden alınır alduk
Çünkü bu bedenı sevemedık
Guvenemıyoz kendımıze
Inan bana geçecek
Geldim geldim saat 5 6 falan saniyorum ben daha bi baktim 10 olmussimge_sena da yok haftasonu herkes meşgul galiba
Asıl sorun bu işteEtmiyor nefret ediyorum kendimden de huylarimdanda yani hiç bi zaman kendimi sevemedim ben zaten
Küçük dusurmedın böyle düşünKızıma olmayacak insanların yanında ellerine vurduğum için çok pişmanım vicdan azabından oluyorum o insanlar kimdiki ben onların yanında hem kendimi hem kızımı küçük düşürdüm
Aynı dılı konuşmaya başladık sanırımEvet çok ozguvensizim ve bunun başı kilom başka sebebi yok
sebzeler aynı baby ama tavuk eti yedim olmuştu zaten sebzeler tavuğu tanınmaz hale gelene kadar pişirdim de sebze meze kalmadı tadı vardı amma.Hilalim patatesle birlikte pilav çok olmuş. Bunları yiyeceksen çoook canın çektiyse mesela, öğlen yersen akşam salatayla kaparsan mis olur. En azından yakarsın biraz. 2 yk, 3 yk derken birikiyor hep, ben patatesi çok severim, gittiğim her yerde duble patates kızartması isterdim eskiden, diyete başladığımdan beri yemiyorum. Ayda 1 ye istersen. Birlikte yeme ama. İkisi de karbonhidratlı ya, yağa dönüşür vücutta canım.
Ben geçen cumartesi aynı bu şekilde yemiştim, hatırlarsanız, ceremesini çektim. Kendimize ödül vereceksek 1 tane kaçamak yapalım bence, bütün gün olunca vermek zor oluyor. Vücut aç, yağ hücreleri boşalmış ve yeni yağları geeel geeel diye bekliyorlar, kaçamak yapınca normalde eskiden yediğimiz bize bir şey yapmayan herhangi bir şey anında yağ hücresine giriyor ve vücut seviniyor. Bence böyle. Ben pişman oldum. Ödül mödül de istemiyorum artık.
Benim değil o kedi, internetten buldum fotoyu. Benim kedim 2 aylık, ufak daha.
Tartını mı değiştirsen acaba
Eliiif ben de sandım ki akşam sırf kabak yiyeceksin kız. O bulgurun sebzeleriyle tavuğun sebzeleri aynı sebzeler miydi aceybaa
Yeliz leslie yi kaçtır yapıyorsun, ilk yaptığın gün kilo ve ölçülerini kaydettin mi? Ben ilk defa bugün yaptım ya bakalım merak ediyorum ay sonuna ne olacak benim bacak göbek bel üçlüsü
Hilal, eski yeme stilimiz bozuk, abuk bir yeme stili. Öyle olmasaydı kilolu olmazdık. Ama yıllarca öyle yedik. Şimdi ha diyince değiştirmek çok zor haklısın. Benim 97 gün olmuş başlayalı, hala arada canım kötü şeyler çekiyor. Ama direniyorum, unutuyorum. Unutmaya çalışıyorum. Sigarayı da pat diye bıraktım ben, 2 yıldır ağzıma koymadım, canım arada istiyor mu evet istiyor. Ama sağlığımız ve çoluk çocuğumuz için uzun ömürlü olabilmek için bunu yapmamız lazım. Moralini bozmadan yola devam et canı. Alışacaksın. 100 gram verdiğinde bile sevin ki almadım diye.
Afiyet olsun menü güzel.Menümü yazayım
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates
Siyah biber taze saksıkımızdan koparılmış eski tohum :)
Çeçil peyniri
5 zeytin
7-8 badem
Badem yiyince gerçekten tok tutuyor aklınızda olsun
Ara çok minnak çekirdek 10-15 tane falandır
Akşam : taze fasülye
Çoban salata
Beyaz çay içerim şimd
Su içildi
Sporu da bakıcam çok yorgunum
sucuk yemiş Burcu sucuk yemiş yetişin kızlar. Afiyet olsun canım sık sık yemiyorsun e birde ev yapımı bol eksi olsun inşallah.Kizlar menumu yazim
4 halka el yapimi sucuklu 1.5 yumurta
Domates salatalik
Yarim kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
Ara 15.00
2 tane kayisi
Aksam 18.30
2 sis et
2 dilim.normal.ekmek
Kozlenmis sogan sarimsak
Salata
Ayran
2 litre su
Spor yok
yazdıydim cano 75 diye.eliya sporun çok iyi olmuş serinlikte. Senin hedefin neydi ekleyelim
ye ye p.tesi +1500 gelirsin artıkOhhh şööyle tavada sucuk mu yapsak sabah kahvaltıda kızarmış ekmekleeer tereyağlııı ohhh
Yanında sahanda 3 yumurtaaa amaaaan
canım güçlü ol iradeli ol hatayi bul ve düzeltmeye çalış. Hepimiz yaşıyoruz sorunlar önemli yada önemsiz. kendini yalniz hissetme biz hep burdayız.Ailevi konulardan sebebi kafam iyi değil beril inan ki 3 gündür çok sıkıntılı günler geçiriyorum dua edin benim için yuvamin ailemin huzuru icib
Hemde neler varsebzeler aynı baby ama tavuk eti yedim olmuştu zaten sebzeler tavuğu tanınmaz hale gelene kadar pişirdim de sebze meze kalmadı tadı vardı amma.
Afiyet olsun menü güzel.
sucuk yemiş Burcu sucuk yemiş yetişin kızlar. Afiyet olsun canım sık sık yemiyorsun e birde ev yapımı bol eksi olsun inşallah.
yazdıydim cano 75 diye.
ye ye p.tesi +1500 gelirsin artık
canım güçlü ol iradeli ol hatayi bul ve düzeltmeye çalış. Hepimiz yaşıyoruz sorunlar önemli yada önemsiz. kendini yalniz hissetme biz hep burdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?