Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sucuk harıcı güzel
Onuda sabah yemıssın sorun yok bebek

canım bak tartını düz bir tahtasına üzerine koyup tartıl farklı farklı tartmaz.[/QUOTE]
Bu aklıma gelmedi hiç bakıyım olacaktı bi yerlerde tahta
yoğurt yerken midem bulanıyor bunu farkettim geçenlerde mesela salata da yerim ben ama önceden ekmek banıp yedigimden böyle oluyor buna çözüm olarak göbek marul katmayı buldum o zaman ekmek aramıyorum

zukkum yürüyüş ve sporda yeme krizlerine iyi geliyor
Sende verirsin yeterki kendini tanı bilinçli beslen ..
ip atlıyorum iste

İki öğün ye hemen alışıyorsun az yemeye :) birde çok yavaş ye

Çok yemıyosun ama kaltelıde yemıyorsun
Vucuduna ıstedıgını ver kı yağ yaksın
Sen bılırsın canım benım
Ben dılımın döndüğünce soylerım

zukkum kaç olacaksın temmuzun 31 inde
86 diyelim canım
Eğer olursa elenirsem umarım olmaz yine bozmicam kendimi yine devam edicem yine yazocam size kızlar sizin sayenizde tekrar başladım akşam yazmam daki sebebi 4 de yedim ben o yemeği akşam yemeği yemedim o yüzden akşam yazdım direk yani saat 4 du neyse diyeceğim o ki hepinize bana olan destekleri için çok çok teşekkür ederim inşallah bu yolda beraber mutlu bi şekilde yürürüz hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler

Kız bade kabak tarıfı ısteyıp nıye yapmadın kuzum sen

Nereye hemen bade
Canım canını sıkan bırseyler olabılır konusalım
Rahatla
Bızde senı sevdık yoksa nıye ugrasalım bır tanesi

Hepiniz benim iyiliğimi istiyosuunuz keşke yüz yüze tanisabilsek sizinle daha evvel hayatımda olsaydınız çok isterdim epeydir üyeyim ve epeydir takip ediyorum keşke en başından buraya kesfedebilseydim burayı bulabilmemde yardımcı olduğun için teşekkür ederim berilcim

Nereye hemen bade
Canım canını sıkan bırseyler olabılır konusalım
Rahatla
Bızde senı sevdık yoksa nıye ugrasalım bır tanesi
Ailevi konulardan sebebi kafam iyi değil beril inan ki 3 gündür çok sıkıntılı günler geçiriyorum dua edin benim için yuvamin ailemin huzuru icib

Hayırdır vedalasıyozmu
Daha basarını yazacaksın ben gururlanacam
Çok işimiz var çok
Bu mesajlarıda yazma ben eskı badeyı ıstıyom nırde bacımmmmm o

Ailevi konulardan sebebi kafam iyi değil beril inan ki 3 gündür çok sıkıntılı günler geçiriyorum dua edin benim için yuvamin ailemin huzuru icib
Bız burdayız
Bır telın ucundayım ben
Su an dünyam yıkık sanıyon ve yanılıyon
Sen sağlam dur kı yuvan ailen sağlam dursun
Senı anlamadıkmı sanıyon bade daha çok gel derken kafanı dagıtmanı ıstefıgımızı anlamadınmı

Bade aklımı takılı bırakma sende
Bak yenı gelin yok
Ceren yok
Halay bası nalan yok
Sende yok olup dellendırme benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…