Hayırdır Döne niye yaptırdın iz bi sorun mu var niye canın sıkkın senin bakim.Hastaneye gittik eşime tetanoz aşısı yaptırdık kan aldırdık filan anca geldik
Konuşamadık rastlaşamadık yoğun olmasa da dünden kalma heralde mal gibiydim yorgunum şu an
Sevgiler hepinize fantastik 13
Haklısın canım bir daha bu hatayı yapmak istemiyorum verip almak korkunç bir duygu geçen yıl bu zamanlar 72 kiloydum sanırım. Bundan ders çıkarmak şart.valla kızlar şu kiloları verelim bugünleri unutmayalım ..
Her gram için mücadele ediyoruz sakın almayalım yine .
Kimi zaman aç yatıyım şu leptin hormonu için
18:30 da yemek bitiyor birtek süt içiyorum valla
başladım başladım az büyük olsa yüzsem daha iyiydi de idare edelim şimdilik başlangıç olsun.Elif menünü görüyoruz çaban zaten ortada kırılacak biliyoruz yavaş yavaş sporu dahil etmek lazım sen suda hareketlere başladın o zaman
saat kaçta içiyorsun ki sütü cokmu geç.Hadi ya ..ne bileyim ne içeceğim o zaman şaşırdım ..
Çay içsem kahve içsem geç saatte uykumu kaçırıyor
He ya aynen.Senle ben al bırını vur ötekıne spor konusunda
Bırbırıyle olmuyor
Bırbırlerısız hıc olmuyor
6 yadındaydılar bırı dıgerınden bırkac zeytın fazla yedı dıye bırı dıgerının yüzünü ısırmıştı
Tebrikler canımSelamlaaar canımcıklarım ben bugün pazartesi olduğunu unuttum sabah sabah strese girdim
Yeni bulaşık makinesi almıştım dün gece çat diye mail geldi yola çıktı diye. Pazartesi çalışıyorum evde kimse yok bi panik, pazar gecesi kimse açmıyor telefonu da
Neyse bu sabah 40 yeri arayıp hallettim ama o hengamede unutmuşum kilo bildirimini
86 çıktım hadi 85leri hatta 84leri görmek istiyorum cuna günü inşallah
ne yazikki bitnedi canım bende cok yoruldum artik cok sıkıldım dusunya gece kac kere kalktim wc dolu suan catlamak uzereyim yine dolu.evimi kendi wc mi banyomu istiyorum ben yaaaaaGelmıyon hiç 20 gün bıtmedımı ya
Hosgeldın eskı Burcu
1.5 saat nasıl yürüdün mınış ızın verdımı
Memeyı arıyormu
Sen nasılsın kesıldımı sıslık vs varmı
Yenı üye yok gelen gıttı
Bır süre motıvasyonumuz ıcın gayret edelım olurmu
Evet aspir sporla harekete geçiyor değil miplasticwoman
plasticwoman hadi uyu yarın sen işe gideceksin iyi uykular
Eki Görüntüle 2019065
Bız hep yapıyoz gülüm
Cok bılgılısın bunu sende bılıyorsun
Pekı bunca bılgıyle nasıl kılo aldın
Kız sen benı çok hafıfe alma
Eskı kurdum ben 50 kılo zayıflamıslıgım var
Nalan'dan sonra kapışalım ıstersen
5 haftada 10 kılo verdım soylemesı ayıp
Kolay değil canım insan kendi düzenini arıyorne yazikki bitnedi canım bende cok yoruldum artik cok sıkıldım dusunya gece kac kere kalktim wc dolu suan catlamak uzereyim yine dolu.evimi kendi wc mi banyomu istiyorum ben yaaaaa
40 li yaslardayim 2 yasinda ikizlerim var
emzirme surecinde cok kilo aldim 90 kiloyum su an
boyum 1.68
68 kilo hedefim
Tebrıkler cerencım
Ceren gün içi bıraz daha bıze zaman ayırma durumun varmı canım
Hanı dedıkodu yapacaktık
Kestırmeden anlatmıssın küserımmmmm
@ceren06_35 tebrikler mezuniyete koşuyorsun az kalmış
Ceren'de yok bugun
Siz bizi sevmiyonuzmu
Sabah tesisat işi oldu ya eli çizilmişti boruları sıkarken, aşı yaptırdık akşam naapalım. Gitmişken kan aldılar, demiri düşük çıktı niyeyse anlamadım, sabaha kadar uyuyamadım ya ibşallah bir şey çıkmaz, haftaya dahiliyeye gidecek.Hayırdır Döne niye yaptırdın iz bi sorun mu var niye canın sıkkın senin bakim.
Kuruyemişlerden en çok fıstığı severimHaydi bakalım az kalorili güzel mutlu huzurlu bol sporlu bir gün olsun inşallah
Cuma'ya az kaldı artık kaçamak yapmayalım lütfeeenn
Dün kuruyemişlere hayır dedim aslında çok zor oldu ama şimdi kendimle gurur duyuyorum
Oluyor Demir düşük bazen ..benim hep normalden düşük eşiminde normalden yüksek çıkıyor birazSabah tesisat işi oldu ya eli çizilmişti boruları sıkarken, aşı yaptırdık akşam naapalım. Gitmişken kan aldılar, demiri düşük çıktı niyeyse anlamadım, sabaha kadar uyuyamadım ya ibşallah bir şey çıkmaz, haftaya dahiliyeye gidecek.
Kuruyemişlerden en çok fıstığı severim
Rüyalarımda hergün yerim
Ah şöyle bir kase sıcak fıstık olsa
Ay Allahııım daha ne isterim
Aaa çok değişikmiş ya onlar burda da var mı acabaOluyor Demir düşük bazen ..benim hep normalden düşük eşiminde normalden yüksek çıkıyor biraz
Aşırı olmasa da
Bu bizim diyet pastaneye diyet kuruyemiş mi eklesek acaba?
Bu arada instagramda gördüm karabuğday kinoa patlağı falan satılıyordu dur aklıma geldi bir bakayım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?