Ülke yağışlı soguk ama benım olduğum yer alplerın etegıo kadar yani alplere yakındır diyemi bu kadar soğuk yoksa ülke geneli mi soğuk.
Benım çocuklar sabah mont çorap şapka ıle gıdıyoro kadar yani alplere yakındır diyemi bu kadar soğuk yoksa ülke geneli mi soğuk.
Dün kızlara resım attım tr yeO kadar yanii anaa
Yaza gelsem bır Ankara cıkartmasımı yapsakHoşgeldin canımceren bende 30 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum 8 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var izmirliyim Ankara'da yaşıyorum
Mersi şeker ama gün içinde işten fırsat buldukça girebiliyorum dikkat etmeye çalışırım canım biraz daha
Çok yoruldum o gün oğlum hiç durmadı sürekli peşinden koştum çok zayıfladığımı söylediler hatta manken gibi olmuşsun diyenler oldu
Saol balım az kaldı inşallah almam tekrar
İftira iftiraaaanasıl sevmem ben sizi AŞKOLSUN
ayy canim batmanda yasiyorum Agriya geldik kv ye cok sıkıcı vallahiGünaydınnn güzel takımımm mm
canım ya seni çok iyi anlıyorum bu duyguları her yıl yaşıyorum ne yazık ki. Nerde yaşıyorsun nereye gittin.
bizde seninle gurur duyuyoruz canım.
Geçmiş olsun bi sorun çıkmaz inşallah benimde kanım hep düşük. İlaç vs kullanır.
Şiir de harika
annelik napicaksin.
aynı bizim ev
Canım ne oldu kankişim ciddi bir şey değildir umarım geçmiş olsun erkekler iğneye dayanamaz seninki dayandı mıHastaneye gittik eşime tetanoz aşısı yaptırdık kan aldırdık filan anca geldik
Konuşamadık rastlaşamadık yoğun olmasa da dünden kalma heralde mal gibiydim yorgunum şu an
Sevgiler hepinize fantastik 13
Canım zor ev ev üstünde olmuyor kalabalık mısınız o zaman yemek bulaşık ay düşünemiyorum dönmene herhalde 15 gün filan kalmıştır kolay gelsinayy canim batmanda yasiyorum Agriya geldik kv ye cok sıkıcı vallahi
Sağol Ceyda ..grupça başlamak lazım aslındaEtkili hareketlerden bir demet sizlere :)
Ne zaman dönüyor neyı beklıyon kıayy canim batmanda yasiyorum Agriya geldik kv ye cok sıkıcı vallahi
Bu fızık ne zaman bıtıyor elıfımGünaydınnn güzel takımımm mm
canım ya seni çok iyi anlıyorum bu duyguları her yıl yaşıyorum ne yazık ki. Nerde yaşıyorsun nereye gittin.
bizde seninle gurur duyuyoruz canım.
Geçmiş olsun bi sorun çıkmaz inşallah benimde kanım hep düşük. İlaç vs kullanır.
Şiir de harika
annelik napicaksin.
aynı bizim ev
Günaydın kaptancığımGünaydın hanımlar
Günaydın rakibem sabah sabah wc tamam spor tamamGünaydınnnn
Etkili hareketlerden bir demet sizlere :)
Evet ya öyledir tahmin ediyorumayy canim batmanda yasiyorum Agriya geldik kv ye cok sıkıcı vallahi
Evet evet başlayalım bir tablo falan mı yapsak yoksa herkes spor dakikası mı yazsatezbitsin Pembe_patikli eliya kızlar yavaştan hareketlere düzenli olmak kaydıyla başlıyor muyuz ne alemdesiniz
Bende pet şişe var içi kum doluGünaydın kaptancığım
Günaydın rakibem sabah sabah wc tamam spor tamamplasticwoman
plasticwoman teşekkürler dur deneyelim artık ne kadar yaparız bakalım ağırlık için ne çalışıyorsun
Yaza gelsem bır Ankara cıkartmasımı yapsak
Yol üstü Bursa'dan elıfıde alsam
Mezromu unutmasam tabıııı
@ceren06_35 canım tabiki insanız 1,2 olur ama akıllandık artık vermenin eziyetinden sonra asla artırmadan haftalık bir iki gün dikkat ederek dengeleriz bence koruma döneminde de burda olursun muhtemelen
Sen ucacan bu aşklaSağol Ceyda ..grupça başlamak lazım aslında
Sen yaz sporlarını bizde gaza gelelimspor yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?