Kendısı sporcu oldu yaBanada banadaaa :))
Hadi ya ..ne bileyim ne içeceğim o zaman şaşırdım ..
Çay içsem kahve içsem geç saatte uykumu kaçırıyor
Acaba öylemıZordur valla ikizler ..biri uyuşa diğeri uyumaz
Biri ağlasa diğeri ağlar
Ama güzel yanları da var ..
Ne güzel oynarlar büyüyünce
Tam balans degıl ama kötüde degıl hatta dolu dolu 3 öğün
Begendım ben su kralıcesı
Çocukken nasıllardı?Acaba öylemı
Cıkkkk
Bırı nısanlı dıgerı depresyonda mesela
Canim is yerinde tekim bu hafta ama her firsat buldugumda gelicem
Senle ben al bırını vur ötekıne spor konusundahadi inşallah çıkmaz.
Ayy ivet aynen
Evet süper olur 77 yo görmek istiyorum hemen. Gündüz biliyorsun fizik falan ama beril o suyun içinde ben ne hareketler yapıyorum bi bilsen. Basliycam şu düğünler bitsin söz.
harika misss ohh afiyet olsun.
deme beril ne yapim ben şimdi.basliycam söz fizik bitsin.
Ah ah eskiden olsa belki şöbiyet yarım kilo yerdimAz bu az :) insan araya iki şöbiyet, iki içli köfte, falan atar menün olmamış :) bizimla deyılsınnn :))kitkurdu
Gerçekten başlayalım bır bız kaldıkDüğünden fiziğe indim he
Bu nedir Beril sevgisi :)
Rakibem hani peyır.... bilmem ne tımbırtısıydı hani biz önce dosttuk aynı yolun yolcusuyduk buraya kadarmış demek ki ayrılıyor yollarımız çok üzülüyorum ben senin iyiliğini düşünürken oldu mu şimdi bu ikramlarAz bu az :) insan araya iki şöbiyet, iki içli köfte, falan atar menün olmamış :) bizimla deyılsınnn :))kitkurdu
Peh dıyorum kadın sanaEvet canım gerçek Zaten yazıyı da okumuşsun :) ayaklarım bıngıl bıngıl üst kısmı ödemden
Sen burda laflarken ben spor yapıyordum şekerim :)) sen laflamaya devam kihkihkih :))
:)
Hepsi güzel yerde midemde :)
Neden kız Şen'de yap :)
Olsun Zaten daha yolun uzun daha koruma vs var
Artık zayıf olmak istiyorum oradan geliyor aslında aynı da olsa yine devam :)
Cicim karatayda kavrulmamış fıstık serbest bu da kavrulmamış çiğ fıstık, badem hepsi doğalından bademler kırılacak daha kırmadım, zeytinyağı Zaten serbest, pekmezde şeker yok o yüzden sorun yok :) ama meyveden yapıldığı için sadece sabahları yiyebilirim zaten kendimden çok eşime yaptım bende arada canım tatlı isterse yerim 1 çay kaşığı fıstık yerine
Okumasam olurmu dıyecektım kıBu arada sporumu yazayım
Leslie 5 mile fat burning walk
Ve ağırlık çalışmaları
Bugün karına ağırlık verdim bacaklarım ağrıyor bacağa çok yüklenmiycem kol çalıştım sırt çalıştım karın çalıştım squat yapıp duşa sonra yatağa :)
Bıtkı cayı yada soya sütüHadi ya ..ne bileyim ne içeceğim o zaman şaşırdım ..
Çay içsem kahve içsem geç saatte uykumu kaçırıyor
Nalan atağa gecccc tez elden rakıp dişlıAz bu az :) insan araya iki şöbiyet, iki içli köfte, falan atar menün olmamış :) bizimla deyılsınnn :))kitkurdu
Bırbırıyle olmuyorÇocukken nasıllardı?
Şike var demıRakibem hani peyır.... bilmem ne tımbırtısıydı hani biz önce dosttuk aynı yolun yolcusuyduk buraya kadarmış demek ki ayrılıyor yollarımız çok üzülüyorum ben senin iyiliğini düşünürken oldu mu şimdi bu ikramlarplasticwoman
Anamm hiç hayal ettiğim gibi değilmişBırbırıyle olmuyor
Bırbırlerısız hıc olmuyor
6 yadındaydılar bırı dıgerınden bırkac zeytın fazla yedı dıye bırı dıgerının yüzünü ısırmıştı
Halılardan kırlılerden kızgınım ya hep kötü yanları aklımdaAnamm hiç hayal ettiğim gibi değilmiş
Bırbırıyle olmuyor
Bırbırlerısız hıc olmuyor
6 yadındaydılar bırı dıgerınden bırkac zeytın fazla yedı dıye bırı dıgerının yüzünü ısırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?