Sabah tesisat işi oldu ya eli çizilmişti boruları sıkarken, aşı yaptırdık akşam naapalım. Gitmişken kan aldılar, demiri düşük çıktı niyeyse anlamadım, sabaha kadar uyuyamadım ya ibşallah bir şey çıkmaz, haftaya dahiliyeye gidecek.
Kuruyemişlerden en çok fıstığı severim
Rüyalarımda hergün yerim
Ah şöyle bir kase sıcak fıstık olsa
Ay Allahııım daha ne isterim
Madem ki yüz gram bile versek kaçamak hakkımız varmııış
Ben de cuma günü tartıdan sonra gidiiip
Çiğ köfte yicem hem de 3 kişilik şöööyle nar ekşisini de boca etsinler üstüne yarım şişeee oooohhh
Arkasına fıstıklaaar kaplamalı leblebileeer kuruüzümleeeer amanin vallaha hayal kurmak bile kilo yaptı bende şu an
Madem ki yüz gram bile versek kaçamak hakkımız varmııış
Ben de cuma günü tartıdan sonra gidiiip
Çiğ köfte yicem hem de 3 kişilik şöööyle nar ekşisini de boca etsinler üstüne yarım şişeee oooohhh
Arkasına fıstıklaaar kaplamalı leblebileeer kuruüzümleeeer amanin vallaha hayal kurmak bile kilo yaptı bende şu an
Haydi bakalım az kalorili güzel mutlu huzurlu bol sporlu bir gün olsun inşallah
Cuma'ya az kaldı artık kaçamak yapmayalım lütfeeenn
Dün kuruyemişlere hayır dedim aslında çok zor oldu ama şimdi kendimle gurur duyuyorum
Bende hızlı tempoda yokuş çıktım
Birazdan squat yapacağım .
plasticwoman üst vücut için hareketler biliyor musun?
Geceydi o saatte yemek istemedim ..tatil diye geç yatmak istiyorlar çocuklar ..film falan izliyoruzKavrulmamış yiyebilirsin canım hatta işe yarıyor kg vermede
Onda da meyve sıkıntısı varKaratay yap hep serbest :))
Donuyoz be yaGüüüüünaaaaydıııın 13ler canlar
Selam nasılsınız bakalım bu sabah
Bugün Ankara aşırı sıcak
SU içiniz içiriniz
SUUUU
Gelen kaçıyor vallacanates nerdesin canım
O kadar yanii anaaDonuyoz be ya
Ben bugun mont bakacam
canım ya seni çok iyi anlıyorum bu duyguları her yıl yaşıyorum ne yazık ki. Nerde yaşıyorsun nereye gittin.ne yazikki bitnedi canım bende cok yoruldum artik cok sıkıldım dusunya gece kac kere kalktim wc dolu suan catlamak uzereyim yine dolu.evimi kendi wc mi banyomu istiyorum ben yaaaaa
bizde seninle gurur duyuyoruz canım.Haydi bakalım az kalorili güzel mutlu huzurlu bol sporlu bir gün olsun inşallah
Cuma'ya az kaldı artık kaçamak yapmayalım lütfeeenn
Dün kuruyemişlere hayır dedim aslında çok zor oldu ama şimdi kendimle gurur duyuyorum
Geçmiş olsun bi sorun çıkmaz inşallah benimde kanım hep düşük. İlaç vs kullanır.Sabah tesisat işi oldu ya eli çizilmişti boruları sıkarken, aşı yaptırdık akşam naapalım. Gitmişken kan aldılar, demiri düşük çıktı niyeyse anlamadım, sabaha kadar uyuyamadım ya ibşallah bir şey çıkmaz, haftaya dahiliyeye gidecek.
Kuruyemişlerden en çok fıstığı severim
Rüyalarımda hergün yerim
Ah şöyle bir kase sıcak fıstık olsa
Ay Allahııım daha ne isterim
annelik napicaksin.Hava buz gibi yağmur var ..
Ben fedakar anne olarak birazdan markete yavrularıma sıcak ekmek almaya gideceğim ..
aynı bizim evGeceydi o saatte yemek istemedim ..tatil diye geç yatmak istiyorlar çocuklar ..film falan izliyoruz
Önceden 9 da yatarlardı
o kadar yani alplere yakındır diyemi bu kadar soğuk yoksa ülke geneli mi soğuk.Donuyoz be ya
Ben bugun mont bakacam
Ben geçen yıl yapmıştım çok güzel oluyorKızlar bir tarif okudum
Kahve yapıyoruz sade
Artık nescafe mi filtre mi istediğiniz
Buz kalıplarına döküp donduruyormuşuz
Sonra bardağa alıp donmuş kahve küplerini soğuk süt ilave ediyormuşuz
Bugün deneyeyim diyorum yanında 1 yada 2 ceviz yada hurma ile araöğün yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?