Sendemi brütüs@tezbitsinPembe_patikli @eliya kızlar yavaştan hareketlere düzenli olmak kaydıyla başlıyor muyuz ne alemdesiniz
Adım sayalım mıEvet evet başlayalım bir tablo falan mı yapsak yoksa herkes spor dakikası mı yazsa
Ne yapalım sizce ?
Kolay gelsin sadece meyve mi?hiç duymamıştımDetoks günümdeyim sabahtan beri sadece meyve yiyorum bakalım akşama kadar ne yapacağım
Gelırken mezro getırecem ölçecek göbişi totişi amaBeklerim canım Harika olur valla
Burda olacağım canım inşallah tam şu 60,00 göreyim de
500Detoks günümdeyim sabahtan beri sadece meyve yiyorum bakalım akşama kadar ne yapacağım
Sende calışmıyom demıKum var parka o zamana kadar şişeye mi doldursam
eksiğimiz yok fazlamiz var anacım neyseki gitmeye başladı onlardaKız bizim neyimiz eksik , tabağı bitiremem bana fazla azaltın ay ben yiyemem çok fazla diyen ince narin hanımlardan , öğreneceğiz hep beraberzukkum
1 boydan boya normal dilim yemisimdirAçlık hıssetmıyormusun az olmuş bıraz
Karpuz ne kadar yedın
Çorba kaç kepçe
Suyu az artır ve spora başla ne olur
Evet canım çok sagolÜşüttü herhalde canım
Geçmiş olsun
Aynen aynen olsun bizde hava atarız biz de sporcu olariz :)Kendısı sporcu oldu ya
Hava atıyor bıze farkındasın degılmı
Güzel ismin varmış Nil. Bir şey yeme geç saatte sakon canımcım.
Ama abuk subuk yemişim dimi karbonhidrat çok
Toparlanıcam yarın leslieeee
Ya yorgundum biraz ama gene de yemezdim yoğurt yerdim filan da moral çökünce yiyesim geliyor öyle
Hilal çocuk nasıl oldu canım? Menü iyi topladın sen ya maşallah maşallah aman bozma. Karpuz da çok yeme şişiriyor, akşam hiç yeme hele. Ben hiç veremiyorum karpuz yersem kiiiiPembe_patikli bilir eşek gibi meyve yediğimi kız bende bi karpuz bi erik çok yerim ya ı sevdiğim tek meyveler valla cuma ya belli olacak ne kadar gittiği zaten gitmemisse varsa fena kara bağlarım bu hafta aşırı azim oldu çünkü hiç pilav makarna falan yemedim 500 gr sa versem öpüp başıma koyucam valla
Bak gene konu benim ishal yapan salatalarıma gelmiiş yaaaa
Yalnız gaza bak gazaaa en sağlıklı beslenen benmişimhahaha
Süpersin Hilal...artık hızlı veriyorsun dimi
Valla görünüş öyle canımın içi ama tartı abi neden bilmiyorum resim çekildim geçen hafta ay sonu bi daha çekilip öncesi sorası yapicam
Evet çok tatlı yaa ama zordur ben biriyle zor başediyorum. Gerçi Allah izin verirse 2.yi istiyoruz ama korkuyorum gene de kardeşi olsun istiyorum, bir yandan da kardeşin de hayırlısını versin Allah. Annemin kardeşleri hayırsız tipler mesela hiç görüşmem dayı teyze tipleriyle
Oohh ohhh yidin yidin
Yime yime didim didim
Başka Beril gelsin merak ettik kııız
bugün daha iyi canım sen nasılsın geçmiş olsun hastane işleri zor ya kan aldır tahlil yaptır strese sokuyor insanizukkum Hilal nasıl oldu kızın
Kolay gelsin sadece meyve mi?hiç duymamıştım
Gelırken mezro getırecem ölçecek göbişi totişi ama
Sonrada maydonoz suyumuzu ıceriz
Leslie kolaydı canım yaeksiğimiz yok fazlamiz var anacım neyseki gitmeye başladı onlarda
1 boydan boya normal dilim yemisimdir
1 kepçe çorba
Spor 85 83 falan görene kadar mecbur ede ip atlicam leslie yaptım bi ara beceremedim kilo düşünce mecbur bi kondisyon almak zorundayım zaten canim
Evet canım çok sagol
Aynen aynen olsun bizde hava atarız biz de sporcu olariz :)
bugün daha iyi canım sen nasılsın geçmiş olsun hastane işleri zor ya kan aldır tahlil yaptır strese sokuyor insani
1 kılo bılıyomElma kayısı şeftali canım bir tür detoks günde 2 kg meyveyi geçmiyorsun canım ödem atılıyor ve
Lifler sayesinde bağırsaklarınızın çalışması düzene Giriyor bu yüzden bugünlük dayanacağım artık
Maydonoz suyunu Harika yaparım buz gibi şöyle limonlu ohhh ferah ferah içeriz
.500
Sabaha 800 olur ama hangı meyve
1 kılo bılıyom
Tek cesıt meyve olarak
Bu 40 kilo nasıl gider yapıyor ya YouTube da onu yapiyodum 40 dakika sürüyor o sanırım bu bacak geri at hareketlerini beceremedimLeslie kolaydı canım ya
1 mıle ıle başla 15 dakıka
Bu 40 kilo nasıl gider yapıyor ya YouTube da onu yapiyodum 40 dakika sürüyor o sanırım bu bacak geri at hareketlerini beceremedim
Leslıe 3 mıle dıye bır aratsanaBu 40 kilo nasıl gider yapıyor ya YouTube da onu yapiyodum 40 dakika sürüyor o sanırım bu bacak geri at hareketlerini beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?