Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Giyerken insan baya zorlanıyor eskiden çok uğraşırdım şimdi ondada usta oldum 30 saniyede çekiyorum üstüme o iş tamam

Giyerken insan baya zorlanıyor eskiden çok uğraşırdım şimdi ondada usta oldum 30 saniyede çekiyorum üstüme o iş tamam
ay beni bi görsen kahkahaya boğulursun nasıl aerobik hareketlerle giyiyorum onu:)))

Canım az olmamış mı biraz ara da Yok acıkmazmısın ki ben çok acıkırım da ondan sordum
bugün uzun yürüyüş yaptım anneme fena terledim o halde kahvaltı sarmadı gü içinde de fırsat bulamadım derken böyle oldu şuan bi açlık yok ama olmaz inşallah canimm

Hemen donuyorum reset attim

Bu kadar vermişsin tatilde nasıl olsa yersin kaçamak olur
Gidene kadar dikkat et ne versen kâr

Offf bebegim ya valla skldim bu kilo.isinden ne xaman iradem.olck

Psikiyatri hemsiresiyim canim ve ankaradayim valla canim bilmiom ya cok skldim.artik kilodan

Kız hilal demek ki günde 10 sefer o korseyi giysen çıkarsan giysen çıkarsan sana spor olur bak

Bende menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu omlet
Domates salatalık çay
Ara
2 hurma
Öğlen
Yoğurtun içime yulaf meyve kattık yedim
Ara
5 fındık kahve
Akşam
Yumurtalı pırasa
Yarım dilim ekmek
Az yoğurt
Spor
Yüzmeye çalışma
Su 3,5 litre daha devam edeceğim

Kız hilal demek ki günde 10 sefer o korseyi giysen çıkarsan giysen çıkarsan sana spor olur bak

Doğru valla hilal bence donenın tespiti doğru 10 defa giyip çıkarabilirsin iyi ter attırıyor sonuçta oda bir spor

Hahahaha ya done allah iyiliğini versin hemiii valla bir ter atmışım ki sorma 45 dakika leslie 100 ip atlama senin ipler ne oldu de bakeemmm

Aayyyy pırasa bende çok. Özledim ama mevsimi olmadığından almıyorum gerçi hiç gözüme de ilismedi hala var mı pirasa

Kızlar benim elim bile zor kaldırıyorum çok halsizim ve gözlerimi açamıyorum anlamadım neden böyle oldum
Kısa zamanda fazla mı zorladım acaba spor falan?
Doktor bir değerlerine baksın Demir eksikliği olabilir b12 d vitamini
Bazen benimde oluyor yeşil çay tansiyonumu sanki düşürüyor biraz onu farkettim

Kavrulmamış fıstıkları soydum rondodan geçirdim sonra içine şeker konulmamış pekmez koydum kıvam alana kadar göz kararı ve biraz zeytinyağı koydum karıştırdım ve hazııırrrr :)

Saol balım

Kızlar benim elim bile zor kaldırıyorum çok halsizim ve gözlerimi açamıyorum anlamadım neden böyle oldum

Dinlen canım biraz spor yormuştur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…