Yappicam canım merak etme
Bende kullanıyordum önceden 1hafta zorlandım sora alıştım ama vücuduma süper şekil verdi popomu daha diklestirip belimin inceligini koruudu
aynen benimde öyleydi ama işte bıraktım şimdi zorlanıyorum giyerken bende eczaneden almıştım göğüs altı üstü bacak arası ama bunlarda güzelmiş bendeki baya da terletiyodu aynı zaman da
Regl olacağım sanırım canım tatlı istiyor fıstık ezmesi yapmıştım sağlıklısı ve yasak olan bi şey Yok içinde ondan yedim bi tatlı kaşığı
Sabah
3 yk kabak patlıcan buglama
Domates salata
1 dilim ekmek
Öğlen
3 küçük parça karpuz
Küçük salkım üzüm
1 dilim ekmek
Aksam yokk
Su 1 lt
Spor daha yapılmadı yapılacak
ay beni bi görsen kahkahaya boğulursun nasıl aerobik hareketlerle giyiyorum onu:)))Giyerken insan baya zorlanıyor eskiden çok uğraşırdım şimdi ondada usta oldum 30 saniyede çekiyorum üstüme o iş tamam
bugün uzun yürüyüş yaptım anneme fena terledim o halde kahvaltı sarmadı gü içinde de fırsat bulamadım derken böyle oldu şuan bi açlık yok ama olmaz inşallah canimmCanım az olmamış mı biraz ara da Yok acıkmazmısın ki ben çok acıkırım da ondan sordum
Şişko Burcu
Bunca yıldır yıyon daha mı yıyecen
Bır hemşiresin
Bir de annesın
Bır de gencsın
Ve şişkolugu kendıne yakıstırıyonmu
Çabuk 3 gün önceye gerı don hızımı alamam yoksa
Bu kadar vermişsin tatilde nasıl olsa yersin kaçamak olur
Gidene kadar dikkat et ne versen kâr
Hangi bölümde hemşiresin canım ankarada mısın
Niçin yedin salata da vardır onlaran yeseydin 1 tane sigara böreği yeseydin en fazla keşkeonlar iyiliklerinden değil kıskançlıklarından iyisin diyorlardır sana. Sen yeme bugün tekrar. Yarın da dengede tutmaya çalış canım
yoksa döveriz
Kaç gündür diyet spor yapıyorsun ya yazık değil mi burcuuuuu
Tayt giyemiyom ben ya huylanıyorum yapış yapış oluyor sanki
Pantalon tişört aynen ben de
Ama elbise hayalim var
Kız hilal demek ki günde 10 sefer o korseyi giysen çıkarsan giysen çıkarsan sana spor olur bakay beni bi görsen kahkahaya boğulursun nasıl aerobik hareketlerle giyiyorum onu:)))
bugün uzun yürüyüş yaptım anneme fena terledim o halde kahvaltı sarmadı gü içinde de fırsat bulamadım derken böyle oldu şuan bi açlık yok ama olmaz inşallah canimm
İşin zormuş canım Allah kolaylık versinHemen donuyorum reset attim
Offf bebegim ya valla skldim bu kilo.isinden ne xaman iradem.olck
Psikiyatri hemsiresiyim canim ve ankaradayim valla canim bilmiom ya cok skldim.artik kilodan
Kız hilal demek ki günde 10 sefer o korseyi giysen çıkarsan giysen çıkarsan sana spor olur bak
Kız hilal demek ki günde 10 sefer o korseyi giysen çıkarsan giysen çıkarsan sana spor olur bak
Doğru valla hilal bence donenın tespiti doğru 10 defa giyip çıkarabilirsin iyi ter attırıyor sonuçta oda bir spor
Aayyyy pırasa bende çok. Özledim ama mevsimi olmadığından almıyorum gerçi hiç gözüme de ilismedi hala var mı pirasaBende menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu omlet
Domates salatalık çay
Ara
2 hurma
Öğlen
Yoğurtun içime yulaf meyve kattık yedim
Ara
5 fındık kahve
Akşam
Yumurtalı pırasa
Yarım dilim ekmek
Az yoğurt
Spor
Yüzmeye çalışma
Su 3,5 litre daha devam edeceğim
NASıl YAptın kuzum bende yapacağımda bir tarif atsan
Kısa zamanda fazla mı zorladım acaba spor falan?Kızlar benim elim bile zor kaldırıyorum çok halsizim ve gözlerimi açamıyorum anlamadım neden böyle oldum
Az aldım zaten 2 tane çok severim pırasayı benAayyyy pırasa bende çok. Özledim ama mevsimi olmadığından almıyorum gerçi hiç gözüme de ilismedi hala var mı pirasa
Uykusuzlukta olabilir dinlen bakalım birazKızlar benim elim bile zor kaldırıyorum çok halsizim ve gözlerimi açamıyorum anlamadım neden böyle oldum
Kavrulmamış fıstıkları soydum rondodan geçirdim sonra içine şeker konulmamış pekmez koydum kıvam alana kadar göz kararı ve biraz zeytinyağı koydum karıştırdım ve hazııırrrr :)
Kızlar benim elim bile zor kaldırıyorum çok halsizim ve gözlerimi açamıyorum anlamadım neden böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?