- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Hosbulduk berilim,arkadasinin cocuguna uzuldun allah sabir versin@Deryaaacan ve edacım hoş geldınız
Sabah 78.4 um bi aldim bi verdim duzen oturtamadimDegistir Kendini edam selam annem
504. Etapta bıldırım yapmadan 74.7 ıle ızne gıtmıssın
Sımdı kaç kg sun
21 etap olmuş gıdelı
Öyle şeyler yapamıyorum ben yaBen lahana diyeti denemiştim ayy lahanayı sevmez oldum. Ama soguk corba guzel olabılır
Verirsin canım bize takıl ne kilolar gidiyor yeter ki isteSabah 78.4 um bi aldim bi verdim duzen oturtamadim
2-3 ay oldu samsunda bi tanidigin 17 yasindaki ogluda ona kurban gitti,lanetler ,allahim korusunBen gıdemedım camının morguna kondu
Gün boyu zaten herkes perısandı
Ama sesımız duyulmadı
Bu son Aleyna olsun dıye yırtık ama kım duydu
21. Olum mus bu burda
Rekor ıngıltetedeymıs 200 cıvarı
Canim bal damliyo agzindan insallahVerirsin canım bize takıl ne kilolar gidiyor yeter ki iste
Cansin elifcim ben senin ismini gorunce dedim Elifte burdaymis diye nick degistirdim ondanHosgeldin Eda cım sefalar getirdin. Ben Elif sanki seni hatırlıyorum.
muhteşem oluyor bol taze naneli heleSoğuk çorba falan yapıyorlar ya diyette acaba haftaya yapsam mı dedim?
vazgeçtim deryacim bi nektari yiyip yatiyim bari eşim de geç gelecekmiş zatenAnladım canım ızgara tavuk guzel olabılır
Canım ben 80 lerden indim şükürCanim bal damliyo agzindan insallah
Yanında az yoğurt yada süt iç şekerin çıkmasın canımmuhteşem oluyor bol taze naneli hele
vazgeçtim deryacim bi nektari yiyip yatiyim bari eşim de geç gelecekmiş zaten
4 kilo balim 78.4 umEda dün akşam mesaj yazmıştım bılgıletınle ılgılı
21 etap önce 74 bırseyle gıtmıssın
Kaç kg aldın
Ayy supersin ne kadar suredeCanım ben 80 lerden indim şükür
Ne zamandır uğraşıyorum
Kolay değil ama buradakilerin desteğiyle gidiyor
Çok şükür
Hiç veremeyeceğim sandığım günleri üst üste yediklerimi hatırlıyorum
Motivasyon işin sırrı
Ben de zorlanıyorum ama inanıyorum olacak bu sefer
Hepimiz benziyoruz aslında
Fazla değilmiş be yaa 21 haftada mı4 kilo balim 78.4 um
Tamam canım :)Yanında az yoğurt yada süt iç şekerin çıkmasın canım
arada sağlık sorunları oldu ara verdim buraya 70 lerde katıldımAyy supersin ne kadar surede
Canim 78.4 um sabah 60 olsam varya tutmayin beniEda kilonu merak ettim ben grubun en en ennnn şişkosuyum zannımca ama dur bi bir sürü kilo verdiği halde en şişko olduğunu düşünen biri daha vardı hatırlasam aaaatezbitsin Döne değil mi o süper kilo verip azim ortaya koyup hala şişkoyum diyen
İşte takım budur sizlerle hafifleyelim inşallah müttefikimiz ol kız @Degistir Kendini
ay bende kaçamak yapmaya yeltendikce ekran goruntume bakıyorum en şişko halimi koydum vazgeçiyorum sora ama bi çiğ köfte yiycem 86 yi görünce
tek bisi demedi ki canım yumuşak doku kıkırdak mi neymiş işte o şişmiş böcek sokması sinek ısırığı kulağa aldığı darbe bazen de sebepsiz şişe biliyormuş antibiyotik krem ve şurup başladı bakalım geçer inşallah
kız 86 yine göreyim ciiikkkoofteee yiycem en çok onunozledim
Çok sağol canım teşekkür ederim evet çok kötü zamanlar bide bu sene ilaclatmadim evi ondan mıdır ne acaba işte tek bisi demediği için bende böcek mi sinek mi kestiremiyorum
o çok önemli ya benim açlığım aslında diyete başlamadan evvel psikolojikti yemek istiyoduum karnım doyuyodu amaa gözüm doymuyodu işte
Canım ben de haftada bir ödül yapıyorum cok canım ısterse ama sadece 1 öğün. 1 gun cok fazla bence
Supersin
Eveeet öyle olduÖğlen yemeğin cok leziz hımm
Yumurta kır 2 taneAy kızlar ne kalkıp yemek yapmaya mecalim kaldı nede yemeye bi akıl verin bana pratik ne söyleyebilirim
O zamaaan herkes hedefine ulaşınca tiramusular Deryadaaan diyelimOfff ya yazmayın tiramisu çok da guzel yaparım keşke hepimiz hedef kilomuza gelsek de yesek :-*
Balığı haşlayıp kılçıklarını çıkarıp mı yapılıyorCanım kıyma ve taze fasulye varsa cok pratik yemek bence. Benim pratik corbam da karısık sebze corbası at kes kaynasınlar sonra ustune zeytın yagı. Bir de balık koftesi esim guzel yapıyor ve cok lezzetlı aynı normal kofte gıbı balıktan cok kolay
Ayran aşı mı diyorsunSoğuk çorba falan yapıyorlar ya diyette acaba haftaya yapsam mı dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?