- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hangi sporu yaptın canım? Ben de aralıksız yuzmeye calışıyorum bu aralar. Onceden biryuzer bes dinlenirdim simdilerde yarım saat dinlenmesiz ya da cok kısa dinlenmelerle yuzmeye calışıyorum. Çok isterim 1 saat dinlenmeden yuzmeyi ama çook zorAz önce spordan çıktım ruhumla bedenim ayrıldı resmen
Supersin@berilceee
Yap bana bir tiramisu
Ama sürekli iç 1 bardak su
Yoksa sana küserim
Vallaha tartımı da alıp giderim
Naaber kaptaaaaan can kaptan tatlı kaptan
Aynısını kullandım 3 kutu şimdi iyiyimFerro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var ge9çmiyor kansızlık sebepmiş
Yarını merak ediyorum
Keşke kilo versem diyorum
Tiramısu yazmış döneeee
Kaç kalori bilmiyorum
aaaa sabahtan beri yaşpasta tiramisu burası diyet grubu hatunlar
Perşembe diyoomm tartı diyommm duyan yokk
ay bende kaçamak yapmaya yeltendikce ekran goruntume bakıyorum en şişko halimi koydum vazgeçiyorum sora ama bi çiğ köfte yiycem 86 yi görünceBirisi var instagramda 35 kg vermiş hafta bir gün istediğini yiyor koca tabak patates kızartmaları onlar bunlar :)) aslında bende bu yöntemle baya kilo vermiştim hafta 1 gün ödül günü yapmıştım kendime hem sürekli vücüt şaşırıyordu duraksama olmamıştı hemde ödül var diye hiç kaçamak yapmıyordum o verdiğin kilomda yıllarca korudum bugünlere kadar :) bende belki ödüllü sisteme geçerim gözüm kaymaya başlayınca
tek bisi demedi ki canım yumuşak doku kıkırdak mi neymiş işte o şişmiş böcek sokması sinek ısırığı kulağa aldığı darbe bazen de sebepsiz şişe biliyormuş antibiyotik krem ve şurup başladı bakalım geçer inşallahAa geçmiş olsun çıkarttılar mı ne sokmuş kulağına yaa bu çocuklaar yok muu
kız 86 yine göreyim ciiikkkoofteee yiycem en çok onunozledimBazen olabilirde bende denemiştim ama hemen kilo yapıyor ertesi hafta eksiye düşmek için 40 takla atıyorum
Vazgeçtim bende
Ama mesela hedef kiloda olabilir 10 kilo verirsem falan
Ben de insan gibi kaçamak yapamıyorum galiba
Çok sağol canım teşekkür ederim evet çok kötü zamanlar bide bu sene ilaclatmadim evi ondan mıdır ne acaba işte tek bisi demediği için bende böcek mi sinek mi kestiremiyorumGeçmiş olsun tam tehlikeli zamanlar işte
o çok önemli ya benim açlığım aslında diyete başlamadan evvel psikolojikti yemek istiyoduum karnım doyuyodu amaa gözüm doymuyodu işteOlabilir benim kacamak günüm mesela ufak bi çikolata falandı ya da bi top dondurma gibi Zaten bi süre sonra kaçamak günümde de bozmamıştım ve normal günde de kaçamak yapmamıştım yiyebileceğimi bilmek psikolojik olarak etki etmişti aslında tamamen o psikolojik algıyı kendime oturtmak için istiyorum :)
Canım ben de haftada bir ödül yapıyorum cok canım ısterse ama sadece 1 öğün. 1 gun cok fazla benceBirisi var instagramda 35 kg vermiş hafta bir gün istediğini yiyor koca tabak patates kızartmaları onlar bunlar :)) aslında bende bu yöntemle baya kilo vermiştim hafta 1 gün ödül günü yapmıştım kendime hem sürekli vücüt şaşırıyordu duraksama olmamıştı hemde ödül var diye hiç kaçamak yapmıyordum o verdiğin kilomda yıllarca korudum bugünlere kadar :) bende belki ödüllü sisteme geçerim gözüm kaymaya başlayınca
Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 2 sivri biber, 2 kayısı, 1 dilim tbe, yeşil çay demleme tabiki @kitkurdu
Ara: 1 kaşık keten tohumu
Öğlenimsi 15: 1 tabak haşlama et, 1 adet kıymalı biber dolması bulgurlu @kitkurdu
Akşam: Marullu salata yağsızPembe_patikli
Su şimdi 2 litre
Spor Leslie 3 milePembe_patikli @Bestttt
Öğlen yemeğin cok leziz hımmMenüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 2 sivri biber, 2 kayısı, 1 dilim tbe, yeşil çay demleme tabiki @kitkurdu
Ara: 1 kaşık keten tohumu
Öğlenimsi 15: 1 tabak haşlama et, 1 adet kıymalı biber dolması bulgurlu @kitkurdu
Akşam: Marullu salata yağsızPembe_patikli
Su şimdi 2 litre
Spor Leslie 3 milePembe_patikli @Bestttt
Offf ya yazmayın tiramisu çok da guzel yaparım keşke hepimiz hedef kilomuza gelsek de yesek :-*Yarını merak ediyorum
Keşke kilo versem diyorum
Tiramısu yazmış döneeee
Kaç kalori bilmiyorum
aaaa sabahtan beri yaşpasta tiramisu burası diyet grubu hatunlar
Perşembe diyoomm tartı diyommm duyan yokk
Canım kıyma ve taze fasulye varsa cok pratik yemek bence. Benim pratik corbam da karısık sebze corbası at kes kaynasınlar sonra ustune zeytın yagı. Bir de balık koftesi esim guzel yapıyor ve cok lezzetlı aynı normal kofte gıbı balıktan cok kolayAy kızlar ne kalkıp yemek yapmaya mecalim kaldı nede yemeye bi akıl verin bana pratik ne söyleyebilirim
Boşver canım daha yolumuz uzun neymiş yağlı yağlıOfff ya yazmayın tiramisu çok da guzel yaparım keşke hepimiz hedef kilomuza gelsek de yesek :-*
Yumurta salatasıAy kızlar ne kalkıp yemek yapmaya mecalim kaldı nede yemeye bi akıl verin bana pratik ne söyleyebilirim
Gecmış olsunAy benimde çılgınlar gibi dönüyor başım Demir eksikliği bende de var geçmiş olsun, ayağa kalkıyorum öyle bi dönüyor ki uuuu beyni :)) hamilemiyim diye test bile yaptım
Yok canım yemek.yapamicam hani kalorisiz ne söyleyebilirim dışardan demek istedim bi kalkabilsem aslında kavurma yapacaktım ama hastane ile aramızda çok mesafe var giderken yürümedim ama gelirken yürüdüm mahvetti beni tam öğle sıcağıCanım kıyma ve taze fasulye varsa cok pratik yemek bence. Benim pratik corbam da karısık sebze corbası at kes kaynasınlar sonra ustune zeytın yagı. Bir de balık koftesi esim guzel yapıyor ve cok lezzetlı aynı normal kofte gıbı balıktan cok kolay
Izgara olur bol salataylaYok canım yemek.yapamicam hani kalorisiz ne söyleyebilirim dışardan demek istedim bi kalkabilsem aslında kavurma yapacaktım ama hastane ile aramızda çok mesafe var giderken yürümedim ama gelirken yürüdüm mahvetti beni tam öğle sıcağı
Anladım canım ızgara tavuk guzel olabılırYok canım yemek.yapamicam hani kalorisiz ne söyleyebilirim dışardan demek istedim bi kalkabilsem aslında kavurma yapacaktım ama hastane ile aramızda çok mesafe var giderken yürümedim ama gelirken yürüdüm mahvetti beni tam öğle sıcağı
Ben lahana diyeti denemiştim ayy lahanayı sevmez oldum. Ama soguk corba guzel olabılırSoğuk çorba falan yapıyorlar ya diyette acaba haftaya yapsam mı dedim?
AynenBoşver canım daha yolumuz uzun neymiş yağlı yağlı
Iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?