- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
alinti yapamadim ucmuslar
Elifim ne karat yagli iradesizlerin Isi onu yemek ki sen yemessin bence
Yeliz menu guzel her zamanki gibi
Eda cook kilo yok canim bende korkmustum 4 kilo seni korkutmasin bebegim
Arkadasin
Derya nasilsin canim kaynasabildinmi
Ceren karsilasamiyoz balim
Yeliz bugday hic denemedim bir bilgim yok
Yinede olculu ye bence
Donecim Kas oyle hemen sismez mutlaka bir odem var
Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi
Burda tabıkı kalabılırsınBugün çoktan planlanmıştı.Yarın cuma olduğu için zaten akşam yemeği yemek istemedim.Elbette sizin hakkınıza girmek istemem.Portakal suyuyla idare edebilirim bugünlük.Tabii takımda kalmama izin verirseniz
Aglama stres ödem yapıyorAA bana yazmamışsın -_- ben gidiyorum yatağımda ayaklarımı dikip hunharca ağlayacağım
bi yumurta haslasaydin Yoğurda katip yeseydin. Kanat in derisi çok ki. Afiyet olsun.Sabah
3 yumurta
1 domates
1 salata
Yarım havuç roka dan oluşan salata
Ara 1 yarım nektari
Öğlen 1 kepçe türlü
1 ayran
Aksam
Tavuk kanat yiycemvalla bisi yapacak halim yok diye dışardan söyledim
Şu 1.5
Spor.
1 saat tempolu yürüyüş
Yeliz im hiç gerek yok yarın cuma ve bu kardeşin iradeli sizin gibiHemen gözünü kapa yada başka şeylere bak Elif
Beril açıklama yapmış. Hayirlisi.Akşam yemeğinden sonra planlarımız vaarBirkaç kadeh bir şeyler içeceğiz O yüzden kaloriyi dengede tutmalıyım
dinlen dinlen nolucak bu regl işleri bilmem bende artiydimKızlar ne yapıyorsunuz eve geldim bende biraz dinleneceğim sonra spor yapacağım malum yarın tartı var ve regl şişkinliğim var - olmasa bile aynı kiloda çıkayım bari o nedenle de bugün sabah ve akşam çorba içtim bakalım ne olacak yarın
Slmalinti yapamadim ucmuslar
Arkadasin
Yinede olculu ye bence
Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi
Canım azımle ne kılolar verılıyorSlmberilceee çalışıyorum canım sizin destegınızle sagolun
Az turk var. Havası Almanyaya benziyor. Soğuk hava harici bir problemim yok canım. Tabi Turkiye gibü cok sıcakkanlı insanlar yok ama gayet iyiler. Sadece 2 turk kız arkadasım var ne yazık ki, ama polonyalı arkadaşlarım, komşularım, iş arkadaslarım, esimin ailesi çok iyiler sizden iyi olmasın.Canım azımle ne kılolar verılıyor
Bızım neyımız eksık
El ele verdıkmı bızde gıyerız ıstedıgımızı
Ben Almanya'dayım
Hıc Polonya'da bırını tanımadım guzelmı oralar
Nasıl çok Türk varmı çok ilginç geldi bıraz anlatırmısın zamanın olursa
Neeeee kanat damı ya niye yemeden görmedim ki bütün hafta resmen kendimi yırttım dikkat edicem diye bugün ki dağa çok dikkat etmeliydim bilmiyordum kızlar ya hemen kiraz sapı kaynatıp içeyim belki ödemim varsa gider inşallahbi yumurta haslasaydin Yoğurda katip yeseydin. Kanat in derisi çok ki. Afiyet olsun.
Yeliz im hiç gerek yok yarın cuma ve bu kardeşin iradeli sizin gibi
Beril açıklama yapmış. Hayirlisi.
dinlen dinlen nolucak bu regl işleri bilmem bende artiydimbakalım ne çıkıcak bahtimiza
Gel beraber aglayak bende yokum :)AA bana yazmamışsın -_- ben gidiyorum yatağımda ayaklarımı dikip hunharca ağlayacağım
Evet yorumlaması zor bir menüBugün biraz abarttım. Ekmek yemiyorum diye çok yiyorum kızlar :-/
Sabah: 2 yumurtadan sebzeli omlet, 2 dilim beyaz peynir, 1 dlim kasar, 5 kasık tuzsuz peynir, 8 dilim domates, yarım kivi, 8 dilim karpuz, 2 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 kase yogurt, 2 kasık yulaf, 10 badem, 10 fındık, 2 ceviz, 4 kuru kayısı
Akşam: 2 kızarmış balık, 3 küçük parca tavsan eti, 15 zeytin, 2 tabak cevizli kereviz salatası, 1 tabak mantar corbası, bitki çayı
Su: 4 litre
Spor: 1 saat yuzme
Aralarda acıkıyor musun ?Bugün biraz abarttım. Ekmek yemiyorum diye çok yiyorum kızlar :-/
Sabah: 2 yumurtadan sebzeli omlet, 2 dilim beyaz peynir, 1 dlim kasar, 5 kasık tuzsuz peynir, 8 dilim domates, yarım kivi, 8 dilim karpuz, 2 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 kase yogurt, 2 kasık yulaf, 10 badem, 10 fındık, 2 ceviz, 4 kuru kayısı
Akşam: 2 kızarmış balık, 3 küçük parca tavsan eti, 15 zeytin, 2 tabak cevizli kereviz salatası, 1 tabak mantar corbası, bitki çayı
Ilık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsınİşten Yeni çıktım canım bugün çok iyi değilim biraz fazla anlayışsız insanlarla uğraştım giremedim siteye sizleri çok seviyorum öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun canım en kısa sürede geçer inşallah
@eliya canımcım nice yıllara rabbim uzun ömürler versin inşallah
Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.O zaamannn yoğun istek üzerine menü gelsiiiin
Kahvaltı:
1 fincan mısır gevreği
1 fincan süt
Öğlen:
Köri soslu tavuk
Salata
Erişte
Diyet kola
Akşam yemek yemiyeceğim.
SPOR:
25 dk tempolu yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
1 saat spinning dersi (ölüm gibiydi)
CanımsınKusersen yakarim bu kk yi gulum
Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeerEki Görüntüle 2020407 Şuan ki manzara su benim
Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.Bugün çoktan planlanmıştı.Yarın cuma olduğu için zaten akşam yemeği yemek istemedim.Elbette sizin hakkınıza girmek istemem.Portakal suyuyla idare edebilirim bugünlük.Tabii takımda kalmama izin verirseniz
Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacakBurda tabıkı kalabılırsın
Benım amacım yada gorevim hedefımızı hatırlatmak
12 takım arasında kendı arkadaslarımın kılo vermıslıgıne sevınmek
Ben sadece fıkırlerımı yazdım
Bır zorakılık yok ama bır bırlrsme varsa hedefte ona gore davranırım davranılmayı beklerım
Geçen ct yedım hemde ıyı yedım
Cokta + cıktım cuma gunu ıcın ugrasıyorum
Nıye done kac gun ac yattı
Yelız ot yemekten bır hal oldu
Burcu 4 dılım sucuk yedi bır dunya laf duydu
Kımsenın emegıne saygısızlık edemem ettırmem de
Umarım yanlıs anlamassın
Aglama stres ödem yapıyor
Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.Bugün biraz abarttım. Ekmek yemiyorum diye çok yiyorum kızlar :-/
Tebrikler canım ya cok az ve saglıklı yemişsinMenüm
Saat 11
1 yumurta
Maydanoz
2 kk peynir
Saat 14 ara
1 yeşil elma
1 sert seftali ufak
Akşam 20:30
Domates çorbası
Yoğurt
Oğlumun doğ günü pastasının minik bir parça yarın ödülüm olsun kilo verirsem.
Su 3 e tamamlanacak
Spor Eki Görüntüle 2020437
alinti yapamadim ucmuslar
Arkadasin
Yinede olculu ye bence
Yorgunluk
Uykusuzluk
Stres
Asiri peynir baharat
Regl gibi
Ilık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsın
Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.
Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyorberilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.
Canımsın
Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer
Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.
Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacakPembe_patikli bu Yelizin haliiii yaaav
Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü
Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.
Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.
Bence söylenenleri uygula deryacim ben bu hafta dinledim kızları bakalım yarın sonuçtan memnun olacakmiyiz grupça :)Evet yorumlaması zor bir menü
Öğlen güzel
Acaba kızarmış balık (yağlımı)salata 1 kepçe çorba mı olsaydı bilemedim
Bir hafta yap bakalım nasıl sonuç verecek
Spor ve yüzme çok iyi
Sabah omlet peynir dalmaya yeşillik kahve iyi ama karpuz fazla gibi
Kilon çok yüksek değil bana biraz fazla geldi ama daha önceki beslenme tarzını bilemedim
Biraz devam et bakalım vücudun ne tepki verecek
Fazla degil mi haklısın canımIlık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsın
Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.
Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyorberilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.
Canımsın
Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer
Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.
Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacakPembe_patikli bu Yelizin haliiii yaaav
Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü
Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.
Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?