Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lovedreams canım nasıl oldunuz mezun oldun güzel besleniyorsun inşallah
Güzel besleniyorum ilaç kullanıyorum kilo almaktan korkuyorum biraz anemi başladı tekrar kızımın sonuçları haftaya çıkacak nasipse siz nasılsınız Napıyorsunuz ☺

Aa geçmiş olsun çıkarttılar mı ne sokmuş kulağına yaa bu çocuklaar yok muu

Güzel besleniyorum ilaç kullanıyorum kilo almaktan korkuyorum biraz anemi başladı tekrar kızımın sonuçları haftaya çıkacak nasipse siz nasılsınız Napıyorsunuz ☺
Hangi ilacı canım?
Tahlil mi yaptırdın geçmiş olsun bende de oldu demir eksikliği bir ara, demir hapı kullanmıştım. Kadınlarda hep var ya

Bazen olabilirde bende denemiştim ama hemen kilo yapıyor ertesi hafta eksiye düşmek için 40 takla atıyorum
Vazgeçtim bende
Ama mesela hedef kiloda olabilir 10 kilo verirsem falan
Ben de insan gibi kaçamak yapamıyorum galiba

Geçmiş olsun tam tehlikeli zamanlar işte

Hangi ilacı canım?
Tahlil mi yaptırdın geçmiş olsun bende de oldu demir eksikliği bir ara, demir hapı kullanmıştım. Kadınlarda hep var ya
Ferro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var geçmiyor kansızlık sebepmiş

Olabilir benim kacamak günüm mesela ufak bi çikolata falandı ya da bi top dondurma gibi Zaten bi süre sonra kaçamak günümde de bozmamıştım ve normal günde de kaçamak yapmamıştım yiyebileceğimi bilmek psikolojik olarak etki etmişti aslında tamamen o psikolojik algıyı kendime oturtmak için istiyorum :)

Yarını merak ediyorum
Keşke kilo versem diyorum

Tiramısu yazmış döneeee
Kaç kalori bilmiyorum

aaaa sabahtan beri yaşpasta tiramisu burası diyet grubu hatunlar
Perşembe diyoomm tartı diyommm duyan yokk

Ben - çıkmak için dayandım su ya ve bitki çayına yemeğimde çorba bakalım ne olacak :)) Perşembe günleri sıvı mı tüketsem böyle sıvı detoksu gibi :))

Ferro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var geçmiyor kansızlık sebepmiş
Geçmiş olsun ilaçlar iyi geliyor bende kullanmıştım ama iştah yapıyor biraz ..
Ben akşamları içiyordum geçmiş olsun canım

Ay benimde çılgınlar gibi dönüyor başım Demir eksikliği bende de var geçmiş olsun, ayağa kalkıyorum öyle bi dönüyor ki uuuu beyni :)) hamilemiyim diye test bile yaptım

Ay benimde çılgınlar gibi dönüyor başım Demir eksikliği bende de var geçmiş olsun, ayağa kalkıyorum öyle bi dönüyor ki uuuu beyni :)) hamilemiyim diye test bile yaptım
Sorma ya birde ayağımın altından yer çekiliyor gibi hissediyorum ben öyle diyince doktor kan testinde gebeliğede baktı negatif çıktı

Sagol canim benim doktor günde 2 tablet verdi keşke gece tek kullansaydım nasip ☺
Senin çok eksikmiş o zaman ..
Olsun sen doktorun dediği gibi kullan zaten hemen farkediyor kilo almazsın inşallah
Herkes farklı sonuçta ben her durumda her mevsimde kilo alabilen tuhaf bir metabolizmaya sahibim de

Valla denemeler yapıyorum bende
Artık tanımaya başladım kendimi
Sen de dene istersen

Evet en önemlisi o kendini bilmek bana biri şu yasak desin onu muhakkak yaparım yapamazsam kafayı yerim :)) hep böyleydim ama onu yapıyor olacağımı bileyim hiç denemem bile :)

Sorma ya birde ayağımın altından yer çekiliyor gibi hissediyorum ben öyle diyince doktor kan testinde gebeliğede baktı negatif çıktı

:)) bakalım bende yarın gideceğim kadın Doğuma birde dahiliye giderim hastane randevusuz da bakıyor yarında göğüs hastalıklarına gidicem

Haha cidden bende aynıyım
Senin çok eksikmiş o zaman ..
Olsun sen doktorun dediği gibi kullan zaten hemen farkediyor kilo almazsın inşallah
Herkes farklı sonuçta ben her durumda her mevsimde kilo alabilen tuhaf bir metabolizmaya sahibim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…