- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Güzel besleniyorum ilaç kullanıyorum kilo almaktan korkuyorum biraz anemi başladı tekrar kızımın sonuçları haftaya çıkacak nasipse siz nasılsınız Napıyorsunuz ☺Lovedreams canım nasıl oldunuz mezun oldun güzel besleniyorsun inşallah
Aa geçmiş olsun çıkarttılar mı ne sokmuş kulağına yaa bu çocuklaar yok muuyok görünce iyiki yememisim 2 gündür o sucuklari dedimm:)
iyiki doğmuş iyiki dogurmussun canım nice mutlu yaşlara
Kızım hastalandı yine kulağını bisi sokmuş kocaman oldu onu hastaneye götürüp geldim çok yoruldum terin içinde kalmışım resmen tam 1 saat tempolu yürüdüm bugün Spor yapmicaktim sözde şimdi onu yedirip ilaçlarını veriyim uyusun gelicem kahvaltıdan sora bisi yemedim henüz
Hangi ilacı canım?Güzel besleniyorum ilaç kullanıyorum kilo almaktan korkuyorum biraz anemi başladı tekrar kızımın sonuçları haftaya çıkacak nasipse siz nasılsınız Napıyorsunuz ☺
Bazen olabilirde bende denemiştim ama hemen kilo yapıyor ertesi hafta eksiye düşmek için 40 takla atıyorumBirisi var instagramda 35 kg vermiş hafta bir gün istediğini yiyor koca tabak patates kızartmaları onlar bunlar :)) aslında bende bu yöntemle baya kilo vermiştim hafta 1 gün ödül günü yapmıştım kendime hem sürekli vücüt şaşırıyordu duraksama olmamıştı hemde ödül var diye hiç kaçamak yapmıyordum o verdiğin kilomda yıllarca korudum bugünlere kadar :) bende belki ödüllü sisteme geçerim gözüm kaymaya başlayınca
Geçmiş olsun tam tehlikeli zamanlar işteyok görünce iyiki yememisim 2 gündür o sucuklari dedimm:)
iyiki doğmuş iyiki dogurmussun canım nice mutlu yaşlara
Kızım hastalandı yine kulağını bisi sokmuş kocaman oldu onu hastaneye götürüp geldim çok yoruldum terin içinde kalmışım resmen tam 1 saat tempolu yürüdüm bugün Spor yapmicaktim sözde şimdi onu yedirip ilaçlarını veriyim uyusun gelicem kahvaltıdan sora bisi yemedim henüz
Ferro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var geçmiyor kansızlık sebepmişHangi ilacı canım?
Tahlil mi yaptırdın geçmiş olsun bende de oldu demir eksikliği bir ara, demir hapı kullanmıştım. Kadınlarda hep var ya
Bazen olabilirde bende denemiştim ama hemen kilo yapıyor ertesi hafta eksiye düşmek için 40 takla atıyorum
Vazgeçtim bende
Ama mesela hedef kiloda olabilir 10 kilo verirsem falan
Ben de insan gibi kaçamak yapamıyorum galiba
Yarını merak ediyorum
Keşke kilo versem diyorum
Tiramısu yazmış döneeee
Kaç kalori bilmiyorum
aaaa sabahtan beri yaşpasta tiramisu burası diyet grubu hatunlar
Perşembe diyoomm tartı diyommm duyan yokk
Geçmiş olsun ilaçlar iyi geliyor bende kullanmıştım ama iştah yapıyor biraz ..Ferro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var geçmiyor kansızlık sebepmiş
Ferro sanol duodenal canım evet sayım yaptırdım baş dönmesi mide bulantısı şikayetiyle serum taktılar kaç gündür baş dönmem var geçmiyor kansızlık sebepmiş
Valla denemeler yapıyorum bendeBen - çıkmak için dayandım su ya ve bitki çayına yemeğimde çorba bakalım ne olacak :)) Perşembe günleri sıvı mı tüketsem böyle sıvı detoksu gibi :))
Sagol canim benim doktor günde 2 tablet verdi keşke gece tek kullansaydım nasip ☺Geçmiş olsun ilaçlar iyi geliyor bende kullanmıştım ama iştah yapıyor biraz ..
Ben akşamları içiyordum geçmiş olsun canım
Sorma ya birde ayağımın altından yer çekiliyor gibi hissediyorum ben öyle diyince doktor kan testinde gebeliğede baktı negatif çıktıAy benimde çılgınlar gibi dönüyor başım Demir eksikliği bende de var geçmiş olsun, ayağa kalkıyorum öyle bi dönüyor ki uuuu beyni :)) hamilemiyim diye test bile yaptım
Senin çok eksikmiş o zaman ..Sagol canim benim doktor günde 2 tablet verdi keşke gece tek kullansaydım nasip ☺
Valla denemeler yapıyorum bende
Artık tanımaya başladım kendimi
Sen de dene istersen
Sorma ya birde ayağımın altından yer çekiliyor gibi hissediyorum ben öyle diyince doktor kan testinde gebeliğede baktı negatif çıktı
Senin çok eksikmiş o zaman ..
Olsun sen doktorun dediği gibi kullan zaten hemen farkediyor kilo almazsın inşallah
Herkes farklı sonuçta ben her durumda her mevsimde kilo alabilen tuhaf bir metabolizmaya sahibim de
:)) bakalım bende yarın gideceğim kadın Doğuma birde dahiliye giderim hastane randevusuz da bakıyor yarında göğüs hastalıklarına gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?