Geçmiş olsun canım. Bi tedavi basladimi? Dönüşte verirsin artık sıkma canını.Kizlar dun ogleden sonra rahatsizlandim sag tarafimda bi agri cikti yurumeyle eforla artti tetkiklerimi yaptirdim ultrason filan cekildi. Bagirsaklarimda bi kac iltihapli yapilanmalar var ilac verdiler suan asiri derece sisligim var ve yarin tafilat girio yaklasik bi 15 gun eve giremicem diyete devan edicem ama spor konisinda soz veremem ama katilimim artacak buginden itibaren
Kilo olarak +1 deyim
.Kizlar dun ogleden sonra rahatsizlandim sag tarafimda bi agri cikti yurumeyle eforla artti tetkiklerimi yaptirdim ultrason filan cekildi. Bagirsaklarimda bi kac iltihapli yapilanmalar var ilac verdiler suan asiri derece sisligim var ve yarin tafilat girio yaklasik bi 15 gun eve giremicem diyete devan edicem ama spor konisinda soz veremem ama katilimim artacak buginden itibaren
Kilo olarak +1 deyim
Şahidiz
İlk yorum da benden olsun Tebrikler canım HA-Rİ-KA-SİN
4 de uyandımHerkese günaydın hadi kalkın artıkerken kalkan erken Yol alır bildirim günüüüü büyük günnnnn
İlk yorum da benden olsun Tebrikler canım HA-Rİ-KA-SİN
Hayırdır canım hastalık vs olmasında4 de uyandım
bi bakıyım canımOnu al bak ucuzmuş
Sebze balık hersey yaparsın
Bende de var ucuz bırsey iş goruyomu görüyor
ay bende haftaya olucamhem sismekten hem ağrıdan korkuyorumBir karnım ağrıyor kızlar anlatamam. 4 ten beri ayaktayim regl fena çarptı bu ay
Ay harikasın yaaaa bende tartildim :) ve tebrik ederim bende sen kadar olmasa da güzel sonuç aldım :)))))
4 de uyandım
bi bakıyım canım
ay bende haftaya olucamhem sismekten hem ağrıdan korkuyorum
Ay harikasın yaaaa bende tartildim :) ve tebrik ederim bende sen kadar olmasa da güzel sonuç aldım :)))))
Cok gecmis olsun burcu,ben seni 9. Takimdan hatirliyorum yesilsarmasikti eski nickimKizlar dun ogleden sonra rahatsizlandim sag tarafimda bi agri cikti yurumeyle eforla artti tetkiklerimi yaptirdim ultrason filan cekildi. Bagirsaklarimda bi kac iltihapli yapilanmalar var ilac verdiler suan asiri derece sisligim var ve yarin tafilat girio yaklasik bi 15 gun eve giremicem diyete devan edicem ama spor konisinda soz veremem ama katilimim artacak buginden itibaren
Kilo olarak +1 deyim
Canim sanada gecmis olsun dinlen bakalimAzicik yatayim agrilarim izin verirse. Gözlerim kapanıyor. Seviyorum sizi.
Cok guzel canim tebrikler
Ben kımseyı unutmam hakkını korurumBeno zaman ben bildirmeyeyim sen beni gözden çıkarmışsın ne yorumlarında varım ne listende (( hemde regl açlığı ile boğuşup kaçamak yapmayıp spora yönelmiş beni
Masallah balım
Günaydın ablaaGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?