Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim kesinlikle haklisin. eve gidince ben de haslama veya bugulama yapar yerim. ama tatilde otelde ne haslama bulabiliyorum ne de baska saglikli yiyecek. ac kalmamak icin mecbur yedim. karpuz ve peynirleri de dedigin gibi gidisata gore tekrar gozden geciririz.

supersin canim.

Herkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum

Sen bilirsin canım ..nasıl istersen öyle olsun ama zayıflamaya devam et spor yap
Güzel haberlerini ver bize tazecik çıtır gelin fotolarını isteriz valla
Beril kaptanla bir konuş bakalım

Ceyda bu hafta yarışalım mı?

Squatları kapıştırırız

Olur tatlım

Hayırlısı olsun hakkında

Afiyet olsun oooo rakip sıkı akşam yok yürüyüş var acil plan yapsam iyi olacak kız ne istiyorsun benim uzun ince parmaklarımdan ben hiç diyor muyum tezbitsin Döne ne kadar kibar bir yarışmacıyım lütfen fair play ödülü de bana verilsin

Yolun açık olsun canım rabbim mutlu bir hayat sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah kendine iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…