Özlemişiz merdaneni gel artıkAnladigim kadariyla zilliye kimse yanasmiyo zordan kaciliyor gibime geldiyapsaniz simdiye alisilirdi
Leslie baslangic icin olur sonra begenmem ama bakSüpermiş tam benlik
Güldane merhaba ben Döne canım benim de kızım var 16 aylık
Yaaa Hilal hepimiz regli oluyoruz ve tartı gününe ya 1 gün öncesi ya 1 gün sonrası filan o ödem mödem denk geliyor bebişim kafaya takma herkes aynı şeyleri yaşıyor ve kilo almıyor metab hızlanıyor
Yarışmaya girmesen de muhabbete gel canım
Beste ben Leslie 3 mile, squat, yürüyüş, ip, plank yapıyorum ara ara değiştirerek. Bazen de tembellik yapıyorum gerçi
Yaaaa aferin demedin hemen dövdünLeslie baslangic icin olur sonra begenmem ama bak
Gidisim sessiz oldu donusum muhtesem olcak nalaannnnnnnÖzlemişiz merdaneni gel artık
Fit olmak lazim fitYaaaa aferin demedin hemen dövdün
Amin canım seninkini de bağışlasın inşallah analı babalı büyüsün en güzel dua...tezbitsin memnun oldum çok rabbim evladını bagislasin sana
Fark ettim onu. Zilli ana sayesinde beni esim taniyamadi kilo gitmedigi halde tipim degisti size anlatamadim ama ah ah sakalim yokZilli anamızı unuttuk hemen kaytardıkhoca yok öğrenci psikolojisine girdik hemen
Dün incelmişti ölçmüştüm öncekilerde incelmemiştiYeliz ölçtün mü belini filan
Fit olmak lazim fitleslie ablam az gelcek zamanla
Hep söylüyorlar aynı kilodayız ama o daha ince görünüyor diyeAma benim şu tombiş kollar extra çalışmam lazım
Dur ben bir inceleyim bugün siz de bakın bir ara alışverişe çıkacağız
Zaten zayıf değilde fit görünmek daha önemli
Aynı kiloda iki kişi de bile spor yapan inçe gözüküyor
Ya şu enerjiye bak hastasıyım özledikFit olmak lazim fitleslie ablam az gelcek zamanla
Ölç ya ben ölçtüm bak 1 haftada 3 kere leslie 3mile yaptım vallaha inceltmiş azıcık ha şaşırdımDün incelmişti ölçmüştüm öncekilerde incelmemişti
2 haftada bir ölçsem mi
Kiz kiyamam ozledim seni deeee
Ders boş dediler hadi pasta yiyelim dedilerFark ettim onu. Zilli ana sayesinde beni esim taniyamadi kilo gitmedigi halde tipim degisti size anlatamadim ama ah ah sakalim yok
Ben de ozledim yaaa sporu da ozledim squati da ozledimmHep söylüyorlar aynı kilodayız ama o daha ince görünüyor diye
Ya şu enerjiye bak hastasıyım özledik
Ay süper bak inceleceğiz işte sporlaÖlç ya ben ölçtüm bak 1 haftada 3 kere leslie 3mile yaptım vallaha inceltmiş azıcık ha şaşırdım
AhahahaDers boş dediler hadi pasta yiyelim dediler
(İspitçi hocaya yaranmaya çalışan öğrenci )
Şeyyy örtmenım se gıttıgınden berı elektrıklerımız kesıldıYakalarim hissettim kacamaklar oldugunu. Ben zilli yapan olur diyodum oooo kimse yapmamis
Hocam bana 100 verir siniz dimi?annemler telefon alcak babam dediAhahahahemen satis diyosun aferin boyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?