Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim

Dengeli zengin olmus canim emziren anne menusu afiyet olsun

Su disinda guzel olmus canim

Meyve cok olmus ama hafif bir gun olmus canim

Kizlar sizleri burayi cok seviyorum gercekten,yarinda ev toplucam o kadar is varki anlatamam iki cocuk,yalnizlik,toplanacak,yikanacak,secilecek onca esya ,ara ara ugrarim daha guzel oluyo oyle,enerjiniz bitmesin, muhtemelen cogunuz yag yakmanin zirvesindesinizdir su an,rahat uykular bebekler

Ben Yen'i yatağıma geçtim müsait oldum bugün 10 bin adım attım ve midem küçülmüş onu fark ettim hemen mide mi rahatsız ediyor özellikle öğlene doğru yediğim

Sabah : domates peynir zeytin yedim

Öğlen 14:00 civarı köfte yedim dışardaydık uyum sağladım ama şiştim

Akşam salata ve çipura yedim

Suyu 2 lt içtim vakit olmadı ama az içtim diye başım ağrıyor şimdi yatacağım görüşürüz

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar yarın tartı var unutmayalım hafta sonunun en kaçamaksız günü olsun pazar kahvaltısına dikkat edelim eşlerimize çocuklarımıza yaptıklarımızdan yemeyelim emeğimiz heba olmasın

Ayy darisi basima benimkide kuculur insallah ,menun cok guzel olmus

Gunaydin canim aynen yemeyelim tesekurler uyarin icin

tezbitsin ewt canm bebek arabasıyla yürüdük.bebek arabamızın tekerleri büyük olduğundan baya hızlı gıdebiyo tempolu yürüyüş sayılabilir
Aynen ben de dışarda öyle yürüyorum, kol kası da cabası
Ciğer kızartma mıydı canım
Ayy sulu köfteye de bayılırım yaa
Oyy cok tatli benimde fusya rengi var aynisinin,sabahligin altina falan giyerdim, ne zamndir giymiyorum oldugunu bile unutmusum bugun paket yaparken gecti elime,bu iki cocuk beni benden gecirdi
Hiç olmadı öyle terliğim kokoş kadınlara özeniyorum
Eda 6 da kalkti bundan sonra kalkar kalkmaz gunaydin mesajiyla iskenceye ne zaman basladigimi gruba bildircem,bugun 10 da uyudular insallah 7 ye kadar yatarlar
Bizde de durum aynı 6 da kalkınca iyi diyorum
Kolay gelsin canımcım. İniallah tez zamanda biter işlerin. Sıkıldıkça gel. Hafta sonu çok muhabbet olamıyor gerçi ancak gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…