Gecmis olsun canim onemli biseymirahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
Guzel olmus canim ama ekmek fazla geldi bana,normaldede boyleyse tabi bilemem
Haklısın bugün kaçtı biraz ekmek yarına azaltırım daha önce sıfır ekmekti hayatıma tekrar dahil edince arada hasret gidermenin cılkını çıkarıyorumGuzel olmus canim ama ekmek fazla geldi bana,normaldede boyleyse tabi bilemem
Guzel olmus canim ama ekmek fazla geldi bana,normaldede boyleyse tabi bilemem
Paylaşımda 2010 203.etapta izne ayrılmış yazmışlardı galiba ..bir bak istersen eğer o sensen düzenlemeyi yapalım ..dediğim gibi çok uzun zaman geçmiş
Hayırlı pazarlar arkadaşlar bugün pek uğrayamadık artık yarın ya da akşama sayfa mesaimiz başlar
@ceren06_35 canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorumplasticwoman başın sağ olsun Allah rahmet eylesin
Kuzucum ne kadar az yemissin,sabah guzel olmus ogleden sonra evde degildin sanirimMerhaba kızlar geçmişi okuduğum geldim
Sabaha 8.40
1.5 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salata
Küçük parça mücver
Ara bi nektari
Öğlen
1 yemek kaşığı et kavurma
Şu böreğinin iç peyniri
2 ayran
Ara
1 bardak limonata
1 çatal ucu kakaolu kek
Aksam 8.30
1 küçük parça mücver
1 yemek kaşığı yoğurt
Şu yok
Sporda yok kızlar
Yok canım yeğenimin mevlutune gittim sabahtan kahvaltı yapıp sora si bozuldu evde olmayınca böyle oluyor yaKuzucum ne kadar az yemissin,sabah guzel olmus ogleden sonra evde degildin sanirim
Canim bayagi bi toparladim ama daha cok tabi,yastiklarida yikadim yarin onlari doldururum,aksi gibi yalnizliga denk geldi,bu hafta sonu 15 temmuzdan dolayi yogundu esim yani pek bi yardimi olmadi haftayada sehir disi yapicak,hafta ici zaten 7 de geliyor,yani yuk bindi bana,boyle oldu halletcez artik ,canim sordugun icin tesekur ederim opuldun kocamanDegistir Kendini ne yaptın canım toparlanma işini biraz hafiflettin mi çocuklarla zorlanırsın
Aynen yaa neyse azcik yemissin bugunde boyle olsunYok canım yeğenimin mevlutune gittim sabahtan kahvaltı yapıp sora si bozuldu evde olmayınca böyle oluyor ya
Donecim sen tatlisin yaa ne kadar ilgilisin insanlarla ,bayiliyorum senin gibilerineberilceee kaptan başkan nasıl oldun kuzum
Canim gecmis olsunKızlar ölüyorum baş ağrısından
Sabah : domates peynir biber hindi füme yedim 1 dilim
Evden çıkmam gerekiyordu acil
Akşamda birazdan zeytinyağlı taze fasülye ve salata yiyeceğim
Buna nasil hedef eklicez donecim
olsun insallah tartıya yansisindaAynen yaa neyse azcik yemissin bugunde boyle olsun
bende beendeee :)Donecim sen tatlisin yaa ne kadar ilgilisin insanlarla ,bayiliyorum senin gibilerine
yok degil cnaim Polonyali.Eşin Türk degıl demı Derya
grisini çok masum fiil canım haberin olsun bende yiyodum paketin üzerindeki karbonhidrat ı falan görünce vazgectimBende menumu yazayim kizlar
08.30 biraz peynir,domates salatalik,1 yesil zeytin
12.00 4 tane grissini ile kahve molasi
14.30 1 lokma muz(cocuktan kalan)
17.00 izgara tavuk,salata (extra yag yok)
3.5 litre su
Bebeleri uyutup 3 mil leslie yapicam yapinca yazarim
Nasıl tanıştınızyok degil cnaim Polonyali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?