Millet neler giyiyor biliyorsun sen asla dikkat çekmezsin kesinlikle giy cırtlak renk asla değil artık yeter siyahlar renkleneceksin çiçek açacağız bahar gibi sen artık zayıf değilsen de şişko değilsin balık etlisin gençken canlı renkler giy artık mutlakaBen de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim de
Para verdim giyecem artık
İnşallah
Kompleks yapmazsam tabi
Geçen yıl sabahın köründe kimse yokken gittiğimde 1 sefer girdim denize, o da kızı sokmak içindi
HaklısınMillet neler giyiyor biliyorsun sen asla dikkat çekmezsin kesinlikle giy cırtlak renk asla değil artık yeter siyahlar renkleneceksin çiçek açacağız bahar gibi sen artık zayıf değilsen de şişko değilsin balık etlisin gençken canlı renkler giy artık mutlaka
Hayır ben bana destek olun biraz normalleşeyim sonu hastalık artık dedim tamam dediler ramazanda en son tatlı yemeye götürdü bir çatal al dedi yapma acı emeğime dedim tamam dedi ama hala bir çatal al diyor akşama tatlı yemeye götürecek mesela ben eşlik edeceğim çünkü kesinlikle canım istemiyor artık umrumda değil tatlı , gitmezsem ayıp oluyor çünkü dediğin gibi öğünlerimiz ayrı ben de oturup kakara kikiri sohbet ediyorum kafanı mı şişirdim gideyim istersen diyorum arada yok böyle iyi diyor kurtarıyoruzBen diyete başlayalı beri bir yemek yapıyorum belki yanına 2. olarak pilav erişte o da tek kişilik anca sırf o yesin artmasın diye
Belki de ihmal ediyorum ya aslında bilmiyorum ki bir şey de demedi hiç ama
Akşam yemeğini birlikte yemiyoruz hiç yanında oturuyorum ama aynı şeyi yemiyoruz bilmem ayıp mı ediyorum
Belki de seviniyor demiyor amaHayır ben bana destek olun biraz normalleşeyim sonu hastalık artık dedim tamam dediler ramazanda en son tatlı yemeye götürdü bir çatal al dedi yapma acı emeğime dedim tamam dedi ama hala bir çatal al diyor akşama tatlı yemeye götürecek mesela ben eşlik edeceğim çünkü kesinlikle canım istemiyor artık umrumda değil tatlı , gitmezsem ayıp oluyor çünkü dediğin gibi öğünlerimiz ayrı ben de oturup kakara kikiri sohbet ediyorum kafanı mı şişirdim gideyim istersen diyorum arada yok böyle iyi diyor kurtarıyoruz
Döne eminim seviniyordur herkes yanındaki eşinin güzel olmasını fit görünmesini ister
Canom yaa ne guzel menu olmus bu boyle,etli,sutlu,yumurtali,salatali,sporlu,meyveli...Menüm
Kahlavltı 09: 2 sahanda yumurta 1 yk zeytinyağ ile yaptım, 1 cevizkitkurdu
Ara 13: 1 fincan sade neskafe
Ara 14: 250 ml tam yağlı soğuk inek sütü tarçınlı, çeyrek yeşil elmaberilceee
Akşam 16.30: Kuzu şiş, karışık salata yağlı, kola zero
2 litre su+maydanoz suyu (bağımlılık yaptı)
Leslie 3 mil+50 step+yürüyüşPembe_patikli
Akşama ancak şekersiz çay içerim belki 1 bardak çünkü boş çay içemeeeyooom(1 bardak da bizim evde hayvani bir bardak oluyor sanmayın ki ince belli)
Geçmiş olsun balım nasıl oldunDün yagmurda bahçeyle uğraştım
Üstümde kurudu elbıse kızlara gıttım
Ondan berı bır garıbım canım ya
Geçmiş olsun canımrahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
Geçmiş olsunrahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
plasticwoman selam...
Paylaşım alanında seni sormuşlar bu nickle daha önce diyet gruplarında yarışan biri varmış ..sen daha önce diyet gruplarında yarıştın mı ?
Eğer cevabın evetse tarihlere bakarsan 2010 da izne ayrılmış gözüküyorsun hesaplamaların ona göre olması gerekiyormuş ..ona göre düzenleyelim
rahatsızım kızlar çok uğrayamıyorum kendimi iyi hissettikçe uğrarım öptüm hepinizi
Başın sağolsun zaten çok farkedeceğini zannetmiyorum uzun süre hatta yıllar geçmiş ..ama izinli gözüküyormuşsun yine 13. takımda ..kurallara uygun yapmak adına sordum aynı üye mi diye sormuşlar daCanım hiç hatırlamıyorum ki o dönem benim çok sancılı geçti babamı kaybettim vs o yılları net hatırlamıyorum İnan ama burada zayıflama gruplarına yazdığım oluyordu nasıl ona göre olacak hesaplamalarım orayı anlamadım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Kızlar ölüyorum baş ağrısından
Sabah : domates peynir biber hindi füme yedim 1 dilim
Evden çıkmam gerekiyordu acil
Akşamda birazdan zeytinyağlı taze fasülye ve salata yiyeceğim
Başın sağolsun zaten çok farkedeceğini zannetmiyorum uzun süre hatta yıllar geçmiş ..ama izinli gözüküyormuşsun yine 13. takımda ..kurallara uygun yapmak adına sordum aynı üye mi diye sormuşlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?