Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim de
Para verdim giyecem artık
İnşallah
Kompleks yapmazsam tabi
Geçen yıl sabahın köründe kimse yokken gittiğimde 1 sefer girdim denize, o da kızı sokmak içindi
Millet neler giyiyor biliyorsun sen asla dikkat çekmezsin kesinlikle giy cırtlak renk asla değil artık yeter siyahlar renkleneceksin çiçek açacağız bahar gibi sen artık zayıf değilsen de şişko değilsin balık etlisin gençken canlı renkler giy artık mutlaka

Haklısın

Hayır ben bana destek olun biraz normalleşeyim sonu hastalık artık dedim tamam dediler ramazanda en son tatlı yemeye götürdü bir çatal al dedi yapma acı emeğime dedim tamam dedi ama hala bir çatal al diyor akşama tatlı yemeye götürecek mesela ben eşlik edeceğim çünkü kesinlikle canım istemiyor artık umrumda değil tatlı , gitmezsem ayıp oluyor çünkü dediğin gibi öğünlerimiz ayrı ben de oturup kakara kikiri sohbet ediyorum kafanı mı şişirdim gideyim istersen diyorum arada yok böyle iyi diyor kurtarıyoruz
Döne eminim seviniyordur herkes yanındaki eşinin güzel olmasını fit görünmesini ister

Belki de seviniyor demiyor ama
Arkadaşlarlaydık dün, çok zayıflamışsın, nasıl zayıfladın ah ah biz de zayıflasak vs dediler mesela bir sevindi sanki kendi zayıfladı

Canom yaa ne guzel menu olmus bu boyle,etli,sutlu,yumurtali,salatali,sporlu,meyveli... oooh ne olsun afiyet bal seker olsun

plasticwoman selam...
Paylaşım alanında seni sormuşlar bu nickle daha önce diyet gruplarında yarışan biri varmış ..sen daha önce diyet gruplarında yarıştın mı ?
Eğer cevabın evetse tarihlere bakarsan 2010 da izne ayrılmış gözüküyorsun hesaplamaların ona göre olması gerekiyormuş ..ona göre düzenleyelim

Canım hiç hatırlamıyorum ki o dönem benim çok sancılı geçti babamı kaybettim vs o yılları net hatırlamıyorum İnan ama burada zayıflama gruplarına yazdığım oluyordu nasıl ona göre olacak hesaplamalarım orayı anlamadım

Başın sağolsun zaten çok farkedeceğini zannetmiyorum uzun süre hatta yıllar geçmiş ..ama izinli gözüküyormuşsun yine 13. takımda ..kurallara uygun yapmak adına sordum aynı üye mi diye sormuşlar da

Başın sağolsun zaten çok farkedeceğini zannetmiyorum uzun süre hatta yıllar geçmiş ..ama izinli gözüküyormuşsun yine 13. takımda ..kurallara uygun yapmak adına sordum aynı üye mi diye sormuşlar da

Olabilir canım ama hatırlayamadım ne yapmak gerekiyorsa yapalım ama o zaman daha zayıftım zaten 2011 gibi de baya kg vermiştim

Paylaşımda 2010 203.etapta izne ayrılmış yazmışlardı galiba ..bir bak istersen eğer o sensen düzenlemeyi yapalım ..dediğim gibi çok uzun zaman geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…