- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bende menumu yazayim kizlar
08.30 biraz peynir,domates salatalik,1 yesil zeytin
12.00 4 tane grissini ile kahve molasi
14.30 1 lokma muz(cocuktan kalan)
17.00 izgara tavuk,salata (extra yag yok)
3.5 litre su
Bebeleri uyutup 3 mil leslie yapicam yapinca yazarim
Universitedeyken Erasmus programiyla ikimiz de Italyaya gittik 1 seneligine orda tanismistik canim.Nasıl tanıştınız
Tahmın etmıstım Türk olacak yeme dıyecek degıl yayok degil cnaim Polonyali.
Super canim tebriklerrO kadar iyi geliyor ki bana yürüyüş yapmak yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum elden geldi
AynenBen de kızın arabasını ittiriyorum, eşim yanımda olsa bile vermiyorum, kolları iyi çalıştırıyor. İlk diyete başladığıma göre kollarım daha iyi. Evde de Leslie 3 mil yapabilirsin Güldane, youtubeta var, çocuk uyuyunca 47 dakika sürüyor. Sonra duş. Bir rahatlatıyor ki tüm gün mutlu oluyor insan.
Bizim takımdan görüp duyup özenip Leslie ye başlayan çok var görüyorumGerçekten bedava bir yöntem çok da etkili.
Eki Görüntüle 2021442 geçen aldığım mayo
Canim gecmis olsun
Plastıkwoman paylaşıma hıcte içime sinmeyen bırseyler yazdım
Bır bakıver zaman bulursan
Bir bak yinede gecmis mesajlarina hatirlarsan yazalimTeşekkürler
Geçmişi okuyordum bende Zaten neler kaçırmışım diye görmedim bakacağım
Utanıyom giymeye yaa bilmiyorum giyebilecek miyim bi gazla aldım 100 lira da verdim içime oturdu vallaha
O ne demek su yok ne demek bi de geniiiş geniiş yazmış maşallahMerhaba kızlar geçmişi okuduğum geldim
Sabaha 8.40
1.5 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salata
Küçük parça mücver
Ara bi nektari
Öğlen
1 yemek kaşığı et kavurma
Şu böreğinin iç peyniri
2 ayran
Ara
1 bardak limonata
1 çatal ucu kakaolu kek
Aksam 8.30
1 küçük parça mücver
1 yemek kaşığı yoğurt
Şu yok
Sporda yok kızlar
@berilceee başkan ya bu bi dolu meyve yemiş
İlgilenmeye çalışıyorum. Teşekkür ederimDonecim sen tatlisin yaa ne kadar ilgilisin insanlarla ,bayiliyorum senin gibilerine
Hedefin kaç ben ayrıca yazıyım onu screenshot ekledimBuna nasil hedef eklicez donecim
A hiç iyileşmedin mi azıcık da olsa yaCeren canım gecmıs olsun
Ben bugun iyice kotulestım
Benimki kompleks işte ya kendimi beğenmeyince iştetezbitsin niye giyemeyecekmissin canim 70 kilosun rahat rahat giyersin. Ben 75 im simdi tatildeyim bikini de giyiyom mayo da. Simdi biraz daha koyu renk giyiyom yalnizca zayiflayinca acik renkleri giyerim
Bugun hasta bu hasta lıste yapacam
Spor işi gündeme gelsın
Hergün 35 dakkasını kendıne ayırmayan varsa şimdiden soylesın
Spor bırıncısı olsun her hafta
O ne derse öbür hafta o spor yapılacak
Yapmayan kaytaran olursa basına ne gelır düşünsün
İnşallah :)
canim bi eski 90li kiloliu fotona bak bi simdikine. Tebrikler neredeyse hedef kilona gelmissin. Bence giy mayonu aynaya bak bak kutla kendini. Gercekten cok guzel bir basari ve irade masallahBenimki kompleks işte ya kendimi beğenmeyince işte
anladım canım nasip işte nereden çıkacağı belli olmuyorUniversitedeyken Erasmus programiyla ikimiz de Italyaya gittik 1 seneligine orda tanismistik canim.
ben de çok rica ederim abla söz verdim sana cuma ya kadar ama cumartesi yiycem anlaşalım :))) abartmadanZukkum menü ıcın çok teşekkür ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?