Geçmiş olsun canımSaol canım benim :)
Üşüttüm canım mide bulantısı ateş vs bugün daha iyiyim çok şükür canım :)
Saol balım inşallah çok daha iyi olursun :)
Arkadaşın nasıl oldu canım Allah tekrardan sabırlar versin
Kinoa kullanıyorum canım ara ara kısır olarak canım :)
İyiyim balım bugünde oğlum hasta işe gidemedim onunla ilgileniyorum hastalık eve girdi çıkmıyor valla
Zayiflayinca hepsi duzelcek canim maydonozu kaynat suyunu ic,adacayi ic ostrojen iceren seyler, adacayini bana bir diyetisyen soylemisti hergun 1 bardak icerek adetleri duzenlemistik, pko ve insulin direnci var bendeKızlar benim kg aynı halen tam regl olmuş değilim 2-3 ayda bir olunca bu serüven uzun sürüyor
Evet insalah beril76.5 beklıyom bunu yapan onuda yapar guzellık
Ben zaten donuyom canımdaGünaydınlar Tızlaaar
berilceee erkencisin her zamanki gibi
@ceren06_35 oy kıyamam işe gitmeyeceğin kadar hasta o zaman çok geçmiş olsun kuzucuğa anneciği
Sen ıstersen yaparsın asıldıgın hafta bır verıyordun eskıden gülümEvet insalah beril
Canım günaydınGunayyyydinnnn
İnşallah Nefes bebeğe geçmez ..Elif e de çok geçmiş olsun ..sen nasıl oldun anne mecbur ayakta deseneBen zaten donuyom canımda
Elıf hastalandı ıshal de başladı
Bırazdan dr goturecem
Nefes kaparsa kaldıramaz hıc
Sürünerek kaltım sabah resmenİnşallah Nefes bebeğe geçmez ..Elif e de çok geçmiş olsun ..sen nasıl oldun anne mecbur ayakta desene
Gecmis olsun kolay atlatir insallah,allah yardimcin olsunBen zaten donuyom canımda
Elıf hastalandı ıshal de başladı
Bırazdan dr goturecem
Nefes kaparsa kaldıramaz hıc
Insallah saol beril,bu sefer gercekten vermek istiyorum,istedigim seyleri giyemeden gidecek genclik yoksaSen ıstersen yaparsın asıldıgın hafta bır verıyordun eskıden gülüm
Eda bır soguk burası dün yün kazaklı sokaktaydıkGecmis olsun kolay atlatir insallah,allah yardimcin olsun
Cok zor bisey bilirim annemdede vardi esimdede allah yardimcin olsuncanım ya haftasonum çok yogundu evi filan topladık işte bide agrı devam edio filan hala döküyorum kum ödemim devam edio dün inmişti ama bugün tekrar şiştim inan napcam bilmiyorum
Doğru söylüyorsun canım ..zaman hızlıca akıp gidiyor hele düğünde falan kıyafet çok sorun oluyor ..Insallah saol beril,bu sefer gercekten vermek istiyorum,istedigim seyleri giyemeden gidecek genclik yoksa
Dr virüs ilacı yok dedı 4-5 güne gecer dedıydıZencefil tüketsen iyi gelir mi acaba?mikroplarla savaşıyormuş çayını içsen ..anneler hasta olunca çok zor oluyor kendimden biliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Iste ondan usutuyo cocuklar kars iste dun bildigin gunluk guneslikti sonra 5 dakikanin icinde firtina koptu yagmur ruzgar,bu dengesizlik cocuklari mahvediyoEda bır soguk burası dün yün kazaklı sokaktaydık
Bır güneş açıyor bır yağmur
Dengesızlestık ya
Ah onu hiç söylemeInsallah saol beril,bu sefer gercekten vermek istiyorum,istedigim seyleri giyemeden gidecek genclik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?