Sende çok tatlısın canimmSanada bayiliyorum kuzucuk
kız ne bahanesi duzeltiyoz ya işte menüleri :)Bahane bıtmıyecek bızde
Hılal bıter elıf başlar
çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdimKeki hılal yedı
Nıye kayboldu ki
tamam canimmm:)
Kızlar sabaha gözümü açtım kız gene 38.5 ateşli kalktık doğru doktora eve şimdi geldim kahvaltı yapıyım geleyim bu hafta çarşamba ağır misafirim var sora annene gitmeyi düşünüyorum yığınla çamaşır beni bekliyor ve de ütü sora yemek yaparım bu arada amma yazmışsınız kız 17 sayfa geçmiş okudum resmen :)))
Ben hiç denemedim ..sen içme belki dokunmuşturKızlar mate çayı almışım ya geçen hafta, demlemelik. 1 sefer içebildim. Ateş bastı terledim gece uyuyamadım. Sizde de olmuş muydu içen varsa
Kıyamam miniğime neşeli kuzum .maşallah da dedik gözümüz değmesin annesi salgın dediğin gibi çok geçmiş olsun acil şifalarBen zaten donuyom canımda
Elıf hastalandı ıshal de başladı
Bırazdan dr goturecem
Nefes kaparsa kaldıramaz hıc
Kııız ben de diyorum Hilal nerde...çok geçmiş olsun kızına inşallah hemen geçsin.Sende çok tatlısın canimm
kız ne bahanesi duzeltiyoz ya işte menüleri :)
çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdim
Kızlar sabaha gözümü açtım kız gene 38.5 ateşli kalktık doğru doktora eve şimdi geldim kahvaltı yapıyım geleyim bu hafta çarşamba ağır misafirim var sora annene gitmeyi düşünüyorum yığınla çamaşır beni bekliyor ve de ütü sora yemek yaparım bu arada amma yazmışsınız kız 17 sayfa geçmiş okudum resmen :)))
Geçmiş olsun canım ..hadi kolay gelsin misafiri de diyete sok en iyisiSende çok tatlısın canimm
kız ne bahanesi duzeltiyoz ya işte menüleri :)
çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdim
Döne uçtun , meto kesin bir şeye sinirlendi açığı ben kapatayım yoksa bu Döne den bana rahat yok diye 7 /24 çalışmaya başladı kim kızdırdı kankimi
Olsun canım hemen toparlarsın sen ..Ben artıyım kızlar 300 gr
Çok süper hadi bakalım yaz yaz bizde gaza gezelim25 squat ve 25 sn wall sit ile başladım güne :)
AynenPembe_patikli Yeliz tezbitsin Döne kesin banka işlerini hallederken kolay gelsin kankim bu arada epeyi terler koşturur spor açığı olmaz biz ona yetişmek için ip atlayalım yürüyüş yapalım bugün kalan sporlarımızı Bestttt Besteciğim söyler
Plank a başlayalım saniyeleri yazalımKızlar ben wall sit 60 sn ile başlamıştım plank tekrar başlayalım kızlar bekliyorum cevabınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?