Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ya haftasonum çok yogundu evi filan topladık işte bide agrı devam edio filan hala döküyorum kum ödemim devam edio dün inmişti ama bugün tekrar şiştim inan napcam bilmiyorum
Dr ne dıyo balım
Kaplıcaya mı gıtsen acaba ıyı gelıyor dıye duyuyoruz ama

Aynen dugun duzgun yoktu ,okulada gitmiyorum 2 senedir izindeyim,evde cocuk bakiyorum diye saldikca saldim,simdi okula basliyorum diye tutustum

Aynen dugun duzgun yoktu ,okulada gitmiyorum 2 senedir izindeyim,evde cocuk bakiyorum diye saldikca saldim,simdi okula basliyorum diye tutustum
O zaman 1,5 ay var ne versen kâr desene
Başlamışsın da ne güzel devamı gelsin inşallah
Kıyafet büyük sorun gerçekten insanın kilokuyken alası da gelmiyor valla

Neyse kısaca halloldu deyım ben

Zayiflayinca hepsi duzelcek canim maydonozu kaynat suyunu ic,adacayi ic ostrojen iceren seyler, adacayini bana bir diyetisyen soylemisti hergun 1 bardak icerek adetleri duzenlemistik, pko ve insulin direnci var bende

Benim Doğumdan oldu daha çok canım tabi kiloda tuzu biberi oldu bakalım bütün hormonlarıma baktırdım ne çıkacak, ada çayını çok severim her gün içiyorum ayrıca civan perçemi otu direk söküyor ama bi türlü içemedim akşam içeyim

Günaydın kızlar
Güzel bol eksili az kalorili bit hafta olsun inşallah
@ceren06_35 geçmiş olsun kuzucuğa..benim küçükte keyifsiz gece kalktı devamlı

Günaydın

Günaydıııın ya günaydın demeden geçmişe bakiyim dedim 17 sayfa okudum milyonlarca yazmışlar bee ya güllerim benim takıma baaak beeee günaydın diyemeden öğlen olacaktı vallaha
Heeey hey hey onüç 13 oooonüüüüç
Canlarım
Maalesef dün hiç bilemediğimiz bir nedenden ötürü takımımızın yüzde oranı değişti ama sonuçta takımını seven ve kendini seven bizler kilo vermeyi başardık. Üçe beşe bakmıyorum. Gereksiz.
Siziiii seviyooorum.
Bugün ve yarın biraz pasifim, dışarda banka manka işlerimiz var. Ama elbette ki gelecem, menümü yazıcam, size çemkirip Yeliz ve Nalan ile uğraşacam, Allahın emri onlar üzülse de
Şişkolaaaar

Kolay gelsin şimdi dışarda gezerken güzel kokulara dayanamayıp kaçamak yapmak istersen bizi düşün lütfen
Hadi çabuk gel de ip atlayalım dönee

Allah yardimcin olsun kuzum

Amin saol canım benim :)

Günaydınlar Tızlaaar
berilceee erkencisin her zamanki gibi
@ceren06_35 oy kıyamam işe gitmeyeceğin kadar hasta o zaman çok geçmiş olsun kuzucuğa anneciği

Saol balım :)

Geçmiş olsun canım
Dr gıttınızmı
Bizde öyle bugun elıf yattı sanırım onada bulaştırdım
Hazırlayıp dr gıdecem onda ishalde başladı

Canım benim çok geçmiş olsun valla hepimiz kırılıyoruz doktora gittik şimdi geldim üst solunum yolu enfeksiyonu gece hiç uyumadık uyuyor şimdi küçük sıpa :)

Günaydın kızlar
Güzel bol eksili az kalorili bit hafta olsun inşallah
@ceren06_35 geçmiş olsun kuzucuğa..benim küçükte keyifsiz gece kalktı devamlı

Saol kuzummm ufaklık nasıl inşallah önemli bir şey yoktur kuzulara birşey olunca çok üzülüyorum ben rabbim tüm çocuklara sağlık mutluluk barış dolu bir yaşam nasip etsin inşallah :)

Başkaaan berilceee başkaaaaan bu elif neler yemiş yaaa dövmüyorsun ben olsam terliği fırlatırdın şaap diye yaaa başkaaaan bu neeey spor da yok bi de yaaaa vay
berilceee kaptanım renk sonunda oh bee isyan için pankartlar hazırdı neydi öyle kırmızı siyah
@eliya Eilf kaptan bize kızmakta haklı biz biraz menüleri batırmışız
Kırmızı candır bi kere. Ama bu renk de oturaklı yakışııııııır
Yeyın dedım ya bogulun demedım
Bır orta yolu buluruz ınsallah
Ya bulamazlar Beril bütün hafta yiyecek bunlar belli ki
Ohh proteinli bir gün olmuş. Yarasın bebeğine canımcım
Aynen 60 li sayilari en son 7 sene once gordum cok sıkıldım esimde sıkıldı artik zayifla deyip duruyo
Ben de eşimle tanıştığım zamanlar 3 sene önce 61 filandım. Ne güzel günlermil yaa ben zaten 60 lardan aşağı istemiyorum da bi 60 lara insem 69.9 bile beni mutlu edecek
Ne zaman kötü geldı sana
Gazete yazmış bugun vıyana da yesıllık tukendı komşu ülkeler yardım dıye
Yaaa Yeliiiiz yedin dimi hepsini ayy yedi kesin berilceee başkaaaaan her şeyi yemiş yaa sıra park bahçelerdeki yeşilliklere gelmiiiş
aynen korumak çok zor yaa..
Ama bizde yapacağız inşallah kafama koydum bu sefer ..hatta her Cuma ve pazartesi diyet yapmalıymışız tvde izlemiştim
Korumada iyi fikirmiş bu unutmayalım biz de yapalım
Yok yook kesinlikle yemem bitti o is ,59.9 u gormeden birakmak yok
Yeme yeme ya yedik de ne oldu milletin alay konusu olduk
Yaa miniğe geçmiş olsun havalar 4 derece soğuyacakmış daha dikkat edelim hepimiz
Geçmiş olsun canım
Dr gıttınızmı
Bizde öyle bugun elıf yattı sanırım onada bulaştırdım
Hazırlayıp dr gıdecem onda ishalde başladı
Yaa geçmişler olsun kaptan ya üzüldüm. Sen nasıl diyet yapıyorsun kendini zorlama sakın be.
Zayiflayinca hepsi duzelcek canim maydonozu kaynat suyunu ic,adacayi ic ostrojen iceren seyler, adacayini bana bir diyetisyen soylemisti hergun 1 bardak icerek adetleri duzenlemistik, pko ve insulin direnci var bende
Bende de pko, insülin direnci, ucundan hipotiroid var. Şeker ilacı verdiler kullanamadım. Kilo verince geriliyor.
Sürünerek kaltım sabah resmen
Gece elifte donuyom dıye geldı
Nasıl bır üşüme anlatamam

canım ya haftasonum çok yogundu evi filan topladık işte bide agrı devam edio filan hala döküyorum kum ödemim devam edio dün inmişti ama bugün tekrar şiştim inan napcam bilmiyorum
Bol su iç diyicem içiyorsundur zaten. Kum ben de döktüm çok ağrısı olur canım. Geçmiş olsun tez zamanda.
Iste ondan usutuyo cocuklar kars iste dun bildigin gunluk guneslikti sonra 5 dakikanin icinde firtina koptu yagmur ruzgar,bu dengesizlik cocuklari mahvediyo
Aa Karsta mısın canım çok soğuktur oralar değil mi
Ah onu hiç söyleme
Ben taşınırken hepsını attım baktıkça üzülüyordum
Paran olsa hevesın yok bu halınle
Evet yaşamak için heves heyecan çok önemli yoksa hayat bomboş
Evdeyken öyle oluyor. Öğretmen misin
Ben sabitim kızlar haftasonu dışarda yemek hemen etkiliyor beni ..inşallah Cuma'ya kadar çok dikkat edeceğim ki eksiye düşeyim bu hafta boş boş geçmesin
Herkes için tabi
Yeliz sen canavar gibi halledersin bebeğim kesinlikle ben üzülmedim. Sporunla sularınla biter bugün bu iş. Yarın eksidesin.
Şimdi kahve içiyorum evde Leslie yapacağım
Süpersin
zukkum Hilal cim ipleri çıkar hazırla sende @tezbitsinle size katılayım bu hafta
Ben ip atlamıyorum bayağa oldu biraz ağır geldi ip bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…