- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet
Niçin sütyen salladın peki
Bu emoji de çok komikmiş yaa
Bende valla daha önce öyle sanıyordum dikkatli bakmamışımSeni de seviyorum kankişim komşum olaydın ne güzel olurdu bunlar kırmızı kırmızı pro üye biz Harranlıyız valla
Gıcıkkk kahkahayı patlattım ne göz varmış ben beyaz bayrak sanıyordum saflığıma bak
Yeliz kız derviş fikir zikir olayına girmeyeyim çok utandırdın bizi ne desek şimdi bu yaptığın emojiyeAnam benim dolma parmaklar ne yapmışalttakine basmışım
Karatay gibi bir şey hatırlıyorum doğruysa karpuz sıkıntı hem miktar çok kız nerdeyse tek başına gömmüşsün karpuzu ,sabaha da badem ceviz fındık ekle mutlaka akşam sıkıntı yok doyana kadar yiyorsun zaten bu diyette öğlen zorlar ancak spor 10 numara ben de birazdan yazacağımbugunku menum
sabah: 1 omlet, domates, salatalik, 3 ince dilim beyaz yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 10 dilim karpuz, 3 kasik tuzsuz peynir
al sam: 5 gril tavuk butu (kucuk but), 6 gril kanat, domates, salatalik
su: 3 litre
spor: 30 do yuruyus
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
birazdan da leslie 3mile yapicam
cok yedim aksam farkindayim belki sporla birazi erir
İyi tatlım oğlum :) geçmiştende okudum Elif fıstıkta iyi sanırım rabbim çok çok İyilikler sağlıklar versin inşallah :) spor Yapamadım valla kuzum o kadar halsizim ki anlatamam inşallah yarın toplarsam yapayım artık
Aynen balım bu hafta beni maruz görün çok uğrayamıyorum oğlum iyi çok şükür ama ben bitiğim inşallah toplarım kendimi
Benim aslında duzenlıydı ama başka birşeyde olabilir canım :)ilk önce bir netleştireyim tatlım risk yoksa dediğini yapacağım hemen tşk ederim balım tavsiye için :)
Ne kadar güzel uzun ömürler versin kuzum hepinize kalabalık aıle çok güzel olur :)
bugunku menum
sabah: 1 omlet, domates, salatalik, 3 ince dilim beyaz yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
Karatay gibi bir şey hatırlıyorum doğruysa karpuz sıkıntı hem miktar çok kız nerdeyse tek başına gömmüşsün karpuzu ,sabaha da badem ceviz fındık ekle mutlaka akşam sıkıntı yok doyana kadar yiyorsun zaten bu diyette öğlen zorlar ancak spor 10 numara ben de birazdan yazacağım
@DeryaOnDiet
Karpuz çok olmuş bence ama akşam dengelemişsin sporu da yaparsın mis gibibugunku menum
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
Vay wall sit iyiymişHayırlı aksamlarr
Hemen menumu yazayım
Sabah 1dilim az yağlı beyaz peynir
Domates
Salatalık
Bir dilim tb ekmeği
Bir yumurta
Ara 2 hurma 1kuru kayısı bir fincan türk kahvesi
Öğlen kabak yemeği 6 kaşık kadar
Salatalık ve domates
Ara 3 tane taze kaydı yedim
Akşamda 2 kofte bir dilim peynir 3 dilim kavun ve salata azcik
4 lt su
1 saat yürüyüş 300 sn kadar wall sit yaptım
Az bile daha her gün artiracagim oğlumu uyuyayım jillian yapacağım insVay wall sit iyiymişspor su çok güzel
Yapabildiğin kadar bende alışıyorum inşallah çok hamlamışım iyi geldi vallaAz bile daha her gün artiracagim oğlumu uyuyayım jillian yapacağım ins
Yapicamm artikk yaa yaparım yapar hirsliyim insallahhYapabildiğin kadar bende alışıyorum inşallah çok hamlamışım iyi geldi valla
Ya niye rezil olasın rezil olacak bir şey olsa o emojiyi buraya koymazlardıHa harezil oldum
Nalan kusura bakma arkadaşım
Ben zaten yavaş yapıyorum ama alışacağım spor salonlarına zaten düzenli gidemiyorum denedim olmadı bari buna alışayım süresi fazla değil ve etkiliYapicamm artikk yaa yaparım yapar hirsliyim insallahh
Ben leslie yı ilk yaptığımda ölecektir kas ağrısından nerdeyse acile gidiyordu vallahi aman dikkat edelim sakatlanmadan yapalim
Karpuz çok şişkinlik yapıyor Deryacım ama spor su güzel yoksa su 1.si mi olacaksınbugunku menum
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
Yeşillik bir yeşil olmayan öğün yokBen de menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu omlet (şaşırdınız tabi)
Domates biber çay
Yarım dilim esmer ekmek
Arada kahve yarım şeftali
Öğlen
Yeşil elma yoğurt (canım yemek istemedi)
Ara
Yeşil çay 5 badem
Akşam
Patlıcan yemeği
Cacık (pulbiber serptim )
Su 2,5 litreyi geçti
Spor
Zilli ana
Planklar
15 Mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?