- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
biliyorum canim karpuz cok yedim diye ceviz badem filan yemedim. ama bu uzun dilim degil ya kucuk kucuk dilimlerden farkindayim canim cok seker var karpuzda ekmegi kesince meyveye dadandim off ya.Karatay gibi bir şey hatırlıyorum doğruysa karpuz sıkıntı hem miktar çok kız nerdeyse tek başına gömmüşsün karpuzu ,sabaha da badem ceviz fındık ekle mutlaka akşam sıkıntı yok doyana kadar yiyorsun zaten bu diyette öğlen zorlar ancak spor 10 numara ben de birazdan yazacağım
@DeryaOnDiet
masallah canim yine menun cok iyiGelelim benim saçma menüme
Kahvaltı 07: 2 ceviz, 1 bardak ty süt
Öğlen 13: 2 yumurta 1 yk zeytinyağında sahanlanladım, 1 kivi, 1 yeşil elma, 2 salatalık
Akşam 19.30: 1 kase karışık salata zerdaçallıPembe_patikli bari burda zerdaçal kullanıyım dedim boşuna almış olmıyım (içindekiler: taze soğan, kuru soğan, 2 limonun suyu, 3 domates, 3 salatlık, 7 marul yaprağı, 1 çk zerdeçal, taze nane)
Su içiniz suları menüye yazınca beni etiketleyiniz please canlarım
super canimSpor güzel oldu kollar omuzlar ağrıyor ama olacak inşallah
Birde 100 squat
İyi yapmışsın çok faydalı ben bazı yemeklerede koyuyorum salata çok leziz olmuşturGelelim benim saçma menüme
Kahvaltı 07: 2 ceviz, 1 bardak ty süt
Öğlen 13: 2 yumurta 1 yk zeytinyağında sahanlanladım, 1 kivi, 1 yeşil elma, 2 salatalık
Akşam 19.30: 1 kase karışık salata zerdaçallıPembe_patikli bari burda zerdaçal kullanıyım dedim boşuna almış olmıyım (içindekiler: taze soğan, kuru soğan, 2 limonun suyu, 3 domates, 3 salatlık, 7 marul yaprağı, 1 çk zerdeçal, taze nane)
2 lt su
1 saat yürüyüş
masallah canim sporun iyiymis. menunde cok iyi aż aż sIkHayırlı aksamlarr
Hemen menumu yazayım
Sabah 1dilim az yağlı beyaz peynir
Domates
Salatalık
Bir dilim tb ekmeği
Bir yumurta
Ara 2 hurma 1kuru kayısı bir fincan türk kahvesi
Öğlen kabak yemeği 6 kaşık kadar
Salatalık ve domates
Ara 3 tane taze kaydı yedim
Akşamda 2 kofte bir dilim peynir 3 dilim kavun ve salata azcik
4 lt su
1 saat yürüyüş 300 sn kadar wall sit yaptım
Oluyor bazen öyle ...bende tabağa alıyorum birdaha almıyorum mesela ..öyle garip çözümler buldumbiliyorum canim karpuz cok yedim diye ceviz badem filan yemedim. ama bu uzun dilim degil ya kucuk kucuk dilimlerden farkindayim canim cok seker var karpuzda ekmegi kesince meyveye dadandim off ya.
Tşk ederim aynen ins başarılı olurum yamasallah canim sporun iyiymis. menunde cok iyi aż aż sIk
Canim tesekurler1. Kür : 10 gün sabahları aç karnına içilecek
1 limon suyu, 1 tatlı kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı bal, 1 büyük fincan sıcak su karıştırılıp içilecek
2. Kür : 10 gün yatmadan 1 saat önce içilecek
yarım limonu soy, 10 dal maydanoz rondodan geçir içerisine 1 çay kaşığı bal, yarım çay kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 bardak soğuk su ekle tekrar bızzzıııttt :)
3. Kür : 1 hafta gün boyu içilecek
750 ml kaynamış su, içine 2 yemek kaşığı yeşil çay ekle 5-7 dk demle içerisine 10 dk sonra 1 şişe maden suyu ilave et, 1 limon sık ve kalan limonu da içine at
4. Kür : 10 gün yatmadan 1 saat önce içilecek
Yarım limon kabuklarını soy, 1 salatalık kabuklarını soyma, 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil, 1 avuç maydonoz (10-15 dal) 1 su bardağı soğuk su, (koyu olursa su ilave et) rondodan geçir
5. Kür : 2 gün boyunca sabahları aç karnına içilecek
1 çay kaşığı karbonat , yarım limon suyu büyük bardak su, sabah aç karnına içilecek
Kürlerin arasında 3 gün off verip diğer küre geçiliyor
Malzemelere ekleme çıkarma yapılmıyor
Günlerine tam uyuluyor
Guzel bi gun olmus canimGündüz spor hasılatını yazayım
150 squat (dünün yarısı oldu:))
30 sağ, 30 sol lunge squat
180 sn wall sit (düzeltme 150 yazmışım yanlış oldu)
30 sağ, 30 sol bacak açma kapama yapıldı
2 lt su içildi (daha evde devam)
1 büyük bardak dukan birası içild (sodalı yeşil çay)
1 fincan civan perçemi içildi
Sabah kahvaltı : ince dilim karpuzun yarısı + ince dilim peynirin yarısı
Ara : (15:00) sunta dediğim :) diyet formlardan 2-3 adet
Akşam: ton balıklı salata varsa mercimek çorbası yanında akşamı tekrar yazarım
30 dk eliptik ve jillian abla yapılacak + ağırlık kol,basen,sırt çalışmaları
insallah canim. aslinda cozumun cok iyiymisOluyor bazen öyle ...bende tabağa alıyorum birdaha almıyorum mesela ..öyle garip çözümler buldum
Yazın kilo vermekte zor ne güzel meyveler var
Birdahakine dengelersin sen
2 kare cok degil canim hele ki bitter. ama sanki kakao yuzdesi aż gibi bulabilirsen cok daha yuksek yuzde kakaolu olanlari deneÇay ve 2 kare 7 gram bitter çikolata %70 kakaolu yedim kardeşler
Bir de yüzde 80 lik var burda daha yükseğini görmedim hiç2 kare cok degil canim hele ki bitter. ama sanki kakao yuzdesi aż gibi bulabilirsen cok daha yuksek yuzde kakaolu olanlari dene
lindt markanin var canim yuzde 90 hem tadi da cok iyi. ama 2 kareyle birakmissin cikolatayi tebrikler. benim de canim istiyor da baslarsam bitiririm diye korkuyorum.Bir de yüzde 80 lik var burda daha yükseğini görmedim hiç
Canim spor ozellikle guzel olmus beslenmede iyi bence ama 10 dilim karpuz? Yanlismibugunku menum
sabah: 1 omlet, domates, salatalik, 3 ince dilim beyaz yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 10 dilim karpuz, 3 kasik tuzsuz peynir
al sam: 5 gril tavuk butu (kucuk but), 6 gril kanat, domates, salatalik
su: 3 litre
spor: 30 do yuruyus
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
birazdan da leslie 3mile yapicam
cok yedim aksam farkindayim belki sporla birazi erir
Cok guzel canimHayırlı aksamlarr
Hemen menumu yazayım
Sabah 1dilim az yağlı beyaz peynir
Domates
Salatalık
Bir dilim tb ekmeği
Bir yumurta
Ara 2 hurma 1kuru kayısı bir fincan türk kahvesi
Öğlen kabak yemeği 6 kaşık kadar
Salatalık ve domates
Ara 3 tane taze kaydı yedim
Akşamda 2 kofte bir dilim peynir 3 dilim kavun ve salata azcik
4 lt su
1 saat yürüyüş 300 sn kadar wall sit yaptım
ne yazik ki dogru canim karpuz ama hani oyle uzun buyuk dilim degil. buyuk dilimin icinden dilimledigimiz kucuk dilimlerden. yine mi cok olmus karpuz? of bu karpuz yuzunden kilo alcamCanim spor ozellikle guzel olmus beslenmede iyi bence ama 10 dilim karpuz? Yanlismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?