Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

biliyorum canim karpuz cok yedim diye ceviz badem filan yemedim. ama bu uzun dilim degil ya kucuk kucuk dilimlerden farkindayim canim cok seker var karpuzda ekmegi kesince meyveye dadandim off ya.

masallah canim yine menun cok iyi

Su içiniz suları menüye yazınca beni etiketleyiniz please canlarım
tezbitsin haklisin canim karpuz siskinlik yapiyor ama meyve ya hani saglikli diye avutuyorum kendimi. ben kizimi emzirirken yani daha birkac gun oncesine 5lt tamamlardim suda simdilerde daha az iciyorum

İyi yapmışsın çok faydalı ben bazı yemeklerede koyuyorum salata çok leziz olmuştur

masallah canim sporun iyiymis. menunde cok iyi aż aż sIk

biliyorum canim karpuz cok yedim diye ceviz badem filan yemedim. ama bu uzun dilim degil ya kucuk kucuk dilimlerden farkindayim canim cok seker var karpuzda ekmegi kesince meyveye dadandim off ya.
Oluyor bazen öyle ...bende tabağa alıyorum birdaha almıyorum mesela ..öyle garip çözümler buldum
Yazın kilo vermekte zor ne güzel meyveler var
Birdahakine dengelersin sen

Canim tesekurler

Guzel bi gun olmus canim

Gündüz spor hasılatını yazayım

150 squat (dünün yarısı oldu:))
30 sağ, 30 sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ, 30 sol bacak açma kapama yapıldı Bestttt

3 lt geçti su içildi
1 büyük bardak dukan birası içild (sodalı yeşil çay)
1 fincan civan perçemi içildi

Sabah kahvaltı : ince dilim karpuzun yarısı + ince dilim peynirin yarısı

Ara : (15:00) sunta dediğim :) diyet formlardan 2-3 adet

Akşam: fesleğenli, taze naneli fresh bi salata yanında iki küçük biber dolması (1 dolma ancak eder) bir çatalda makarna aldım küçük tekerlek makarnalar var ya adı neyse boncuk gibi ondan 2-3 tane minnak tadına baktım

30 dk eliptik ve jillian abla yapıldı+ ağırlık kol,basen,sırt çalışmaları Bestttt

Canim spor ozellikle guzel olmus beslenmede iyi bence ama 10 dilim karpuz? Yanlismi

Cok guzel canim

Canim spor ozellikle guzel olmus beslenmede iyi bence ama 10 dilim karpuz? Yanlismi
ne yazik ki dogru canim karpuz ama hani oyle uzun buyuk dilim degil. buyuk dilimin icinden dilimledigimiz kucuk dilimlerden. yine mi cok olmus karpuz? of bu karpuz yuzunden kilo alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…