- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Senin menunde guzel olmus donecimGelelim benim saçma menüme
Kahvaltı 07: 2 ceviz, 1 bardak ty süt
Öğlen 13: 2 yumurta 1 yk zeytinyağında sahanlanladım, 1 kivi, 1 yeşil elma, 2 salatalık
Akşam 19.30: 1 kase karışık salata zerdaçallıPembe_patikli bari burda zerdaçal kullanıyım dedim boşuna almış olmıyım (içindekiler: taze soğan, kuru soğan, 2 limonun suyu, 3 domates, 3 salatlık, 7 marul yaprağı, 1 çk zerdeçal, taze nane)
2 lt su
1 saat yürüyüş
Tamam canim anladim afiwyt olsunne yazik ki dogru canim karpuz ama hani oyle uzun buyuk dilim degil. buyuk dilimin icinden dilimledigimiz kucuk dilimlerden. yine mi cok olmus karpuz? of bu karpuz yuzunden kilo alcam
Dilimin içinde ki küçük dilimden 2-3 tane ye canım bence onu da kahvaltı da yersen daha iyi olurne yazik ki dogru canim karpuz ama hani oyle uzun buyuk dilim degil. buyuk dilimin icinden dilimledigimiz kucuk dilimlerden. yine mi cok olmus karpuz? of bu karpuz yuzunden kilo alcam
Cansın yaKanki olurum ben kız deliyim ben bilmion mu çok insan severim kavgada çok olur mutlulukta çok olur
canim Bence fistik ezmesi haric menun gayet iyi. wuuwuu 1000 ip atlama. tututu masallah diyeyim hic kolay degil.Kizlar menum
08.30 1 kk beyaz peynir,1kk kasar,domates salatalik,1 tatli kasigi fistik ezmesi,2 dilim ekmek
12.00 1 bardak kefir
13.30 1 muz
16.30 2 avuc ici beyaz leblebi
19.30 bamya yemegi,salata,2 catal makarna
2.5 ltre su,1000 ip atlama
Kendıne guvenıyorsan kardesı olsunesim sakinligi cok seviyor ilk cocuk bile benim israrima oldu. gerci simdi cildiriyor kizina o baska, ama basta istememisti. bir ise doneyim benim planim yakinda ikincisini yapmak
Çıkardın ınan ıs basa dustumu tanıyamazsın kendınıberilceee Berilim
Allah dağına göre kar verir
Ben tembel teneke 5 çocukla imkan yok başa çıkamazdım sana maşallah
Hayırlı gelınsın canımmmmmSen baştan savılamazsın ben daha sana denk değilim sporda hele üstelik yemede de beni ezer geçersin
Hem de ne sıkıntı sıkıldıklarımı köye kayınpederin evine götürüyorum yeniler bana
Ben de oyleyim kuzuuu gececek bacaklar nasil
canim sizin yazdiginiz o bir dilim meyveler kucuk dilim mi yoksa su uzun dilimlerden mi? anlamaya calisiyorum da cok mu meyve yiyorum kiTamam canim anladim afiwyt olsun
Nasıl becerıyon benı dağıtmayıberilceee kaptanım bugünün en sevdiğim şiirini paylaşayım
BİR FOTOĞRAFA
Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an,
Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte,
Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.
Ellerim boşlukta, ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan,
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan, ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.
Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan zamana bırakmak' değil,
zamanla bırakmamak'tir.."
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...
Tşk ederimCok guzel canim
Bende öyle sandımSeni de seviyorum kankişim komşum olaydın ne güzel olurdu bunlar kırmızı kırmızı pro üye biz Harranlıyız valla
Gıcıkkk kahkahayı patlattım ne göz varmış ben beyaz bayrak sanıyordum saflığıma bak
oyle canim kardesiz olmaz.Kendıne guvenıyorsan kardesı olsun
En büyük mıras kardeş
Derya çok olmuş be kuzumbugunku menum
sabah: 1 omlet, domates, salatalik, 3 ince dilim beyaz yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 10 dilim karpuz, 3 kasik tuzsuz peynir
al sam: 5 gril tavuk butu (kucuk but), 6 gril kanat, domates, salatalik
su: 3 litre
spor: 30 do yuruyus
jillian level 1Bestttt
wallsit 60sn
50 squat
birazdan da leslie 3mile yapicam
cok yedim aksam farkindayim belki sporla birazi erir
Zerdeçal tadı salatada guzelmıGelelim benim saçma menüme
Kahvaltı 07: 2 ceviz, 1 bardak ty süt
Öğlen 13: 2 yumurta 1 yk zeytinyağında sahanlanladım, 1 kivi, 1 yeşil elma, 2 salatalık
Akşam 19.30: 1 kase karışık salata zerdaçallıPembe_patikli bari burda zerdaçal kullanıyım dedim boşuna almış olmıyım (içindekiler: taze soğan, kuru soğan, 2 limonun suyu, 3 domates, 3 salatlık, 7 marul yaprağı, 1 çk zerdeçal, taze nane)
2 lt su
1 saat yürüyüş
Eda annem sen bu menüyü begendınmı balımKizlar menum
08.30 1 kk beyaz peynir,1kk kasar,domates salatalik,1 tatli kasigi fistik ezmesi,2 dilim ekmek
12.00 1 bardak kefir
13.30 1 muz
16.30 2 avuc ici beyaz leblebi
19.30 bamya yemegi,salata,2 catal makarna
2.5 ltre su,1000 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?