Aa ne çorbası tarif versene yapalımTürk kahvesi iç antioksidan varmış
Ben de çorba yapıyorum ne zamandır yapmadım
Yeşil kahveye baktın mıTürk kahvesi iç antioksidan varmış
Ben de çorba yapıyorum ne zamandır yapmadım
Tarhana canım ..ne zamandır yapmadım çocuklar da seviyorAa ne çorbası tarif versene yapalım
Duydum ama denemedimYeşil kahveye baktın mı
Yeni gelen arkadaşlar için chialı puding tarifimi yenidrn yazıcam eski sayfalarda kalınca bakılmıyor unutuluyor
Ama bu chiadan ben de yiyim ama nasıl yapsam da güzel olsa diyenler tatlı krizine girenler için bire bir. Tarif benim değil canlar alıntı. Uydurma tariflerimden biri değil. Ben denedim güzel oluyor ama aşırı bir şerbetli tatlı tadı beklemeyiniz tabiki o günleeer bitttiiiiiiievet şerbetli tatlı yediğimiz o güzel günlerin sonu geldi vah vah ki ne vah bayramda bile ağzıma koymadım. İyi mi ettim evet. İradem sağlamlaştı çünkü.
Puding:
1 olgun muz, 1.5 SB süt, 1 YK kakao bunları blendırda karıştırıyoruz, sonra 2 YK Chiayı ekleyip kaşıkla karıştırıp 4-5 saat kaselerde buzdolabında bekletiyoruz. 2 kup çıkıyor benimkinde. Hepsinin toplam kalorisini ölçtüm 357 kalori.(2 kup) Ara öğün için güzel dimi.
Tarhana canım ..ne zamandır yapmadım çocuklar da seviyor
Hemen defterime yazayım bana da lazım böyle tarifler herkese lazımYeni gelen arkadaşlar için chialı puding tarifimi yenidrn yazıcam eski sayfalarda kalınca bakılmıyor unutuluyor
Ama bu chiadan ben de yiyim ama nasıl yapsam da güzel olsa diyenler tatlı krizine girenler için bire bir. Tarif benim değil canlar alıntı. Uydurma tariflerimden biri değil. Ben denedim güzel oluyor ama aşırı bir şerbetli tatlı tadı beklemeyiniz tabiki o günleeer bitttiiiiiiievet şerbetli tatlı yediğimiz o güzel günlerin sonu geldi vah vah ki ne vah bayramda bile ağzıma koymadım. İyi mi ettim evet. İradem sağlamlaştı çünkü.
Puding:
1 olgun muz, 1.5 SB süt, 1 YK kakao bunları blendırda karıştırıyoruz, sonra 2 YK Chiayı ekleyip kaşıkla karıştırıp 4-5 saat kaselerde buzdolabında bekletiyoruz. 2 kup çıkıyor benimkinde. Hepsinin toplam kalorisini ölçtüm 357 kalori.(2 kup) Ara öğün için güzel dimi.
Ben içmedim ama salatasını sevdim lahananınBende lahana çorbası yapmak istiyorum hem güzel kilo verdiriyor
Ben içmedim ama salatasını sevdim lahananın
Hemen defterime yazayım bana da lazım böyle tarifler herkese lazım
GeçenBestttt süzme yoğurt kakao muz badem kakao bal karıştırmış üstüne muz dilimleriyle dondurmuş onu da yazdım
Hepsini deneyeceğim inşallah
Simdi yine yedimmm cok hosuma gidiyo buzlukta dondurdugum seyler. Cilek bal yogurt yapmistim simdi cilek bulamadigimdan yapamadim onu.Hemen defterime yazayım bana da lazım böyle tarifler herkese lazım
GeçenBestttt süzme yoğurt kakao muz badem kakao bal karıştırmış üstüne muz dilimleriyle dondurmuş onu da yazdım
Hepsini deneyeceğim inşallah
Ahh resim zaten kanayan yaram benim gidecek gidecek diyetten ziyade yaşam tarzım bu olmalı az ve sağlıklı beslenmeliyimGider gider canım merak etme devamlılık esas bir kere kafana koydun mu ara sıra bozulsada oluyor
Bende eskiden hep arkada önümde çanta resim çekilmişim insanın kendine güveni geliyor zayıfladıkça
Hosgeldin canim. Beraber veririz kilolari insallah. Kendini tanitir misin kilon hedefin yasin?Merhaba bende takıma katılmak için geldim, ilk mesajı okudum, kuralları, 2 aylık kızım var çok şükür, çalışıyorum işim de yoğun , eğer günlük 5 mesaj yazamazsam sebebi yoğunluktur, ama fırsat buldukça takımı takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?