Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arkadaşlar için chialı puding tarifimi yenidrn yazıcam eski sayfalarda kalınca bakılmıyor unutuluyor
Ama bu chiadan ben de yiyim ama nasıl yapsam da güzel olsa diyenler tatlı krizine girenler için bire bir. Tarif benim değil canlar alıntı. Uydurma tariflerimden biri değil. Ben denedim güzel oluyor ama aşırı bir şerbetli tatlı tadı beklemeyiniz tabiki o günleeer bitttiiiiiii evet şerbetli tatlı yediğimiz o güzel günlerin sonu geldi vah vah ki ne vah bayramda bile ağzıma koymadım. İyi mi ettim evet. İradem sağlamlaştı çünkü.
Puding:
1 olgun muz, 1.5 SB süt, 1 YK kakao bunları blendırda karıştırıyoruz, sonra 2 YK Chiayı ekleyip kaşıkla karıştırıp 4-5 saat kaselerde buzdolabında bekletiyoruz. 2 kup çıkıyor benimkinde. Hepsinin toplam kalorisini ölçtüm 357 kalori.(2 kup) Ara öğün için güzel dimi.

Bende yapmıştın ama uydurma benim ki :) chia ve sütü beklettim sabaha kadar sabah içine keçi boynuzu tozu attım puding aratmadı bunu deneyeceğim

Hemen defterime yazayım bana da lazım böyle tarifler herkese lazım
Geçen Bestttt süzme yoğurt kakao muz badem kakao bal karıştırmış üstüne muz dilimleriyle dondurmuş onu da yazdım
Hepsini deneyeceğim inşallah

Simdi yine yedimmm cok hosuma gidiyo buzlukta dondurdugum seyler. Cilek bal yogurt yapmistim simdi cilek bulamadigimdan yapamadim onu.

Gider gider canım merak etme devamlılık esas bir kere kafana koydun mu ara sıra bozulsada oluyor
Bende eskiden hep arkada önümde çanta resim çekilmişim insanın kendine güveni geliyor zayıfladıkça
Ahh resim zaten kanayan yaram benim gidecek gidecek diyetten ziyade yaşam tarzım bu olmalı az ve sağlıklı beslenmeliyim

Hosgeldin canim. Beraber veririz kilolari insallah. Kendini tanitir misin kilon hedefin yasin?

32 yaş, insülin direnci ve pcos var, 2 ay önce Doğum yaptım, sütüm az olduğu için diyete giremedim , ama artık diyet zamanı geldi , kilom yüksek , ama böyle kalmayacak , geçmişte düzenli diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo vermişliklerim var, şimdi yeniden başlıyorum
Boy 162, başlangıç kg: 100
1. Hedef :2 ayda 10 kilo vermek
Son hedef 65 kg olmak
Hayırlısı olsun bakalım
Yoğun iş tempom var ama masa başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…