Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldiniz bebeğiniz çok küçük ağır diyet yapmadan zayıflamak daha iyi durunuz dahada azalmasin

Allah bagislasin bebegini. Insallah hizlica gider butun kilolar. Tekrar hosgeldin

Malesef meme reddi yaşıyoruz , doğduğundan beri uğraşıyoruz, günde 2-3 kez emiyor sonrası mama, sütüm çok geç geldi ve az miktarda, bu süreçte meme reddi başladı, günde 2-3 den fazla emmiyor, emmesi artar sadece anne sütüne geçeriz diye hiç diyet yapmadım aksine önerilen şeyleri yedim hiç Doğum kilosu veremedim , sonuç olarak öğrendiğim yeme içme anne sütünü artırıp azaltmıyor, anne sütünü artırmak için 2 şey lazım biri bebeğin emmesi diğeri bol su, ikisine de devam edeceğim zaten, pes etmek Yok 2-3 kez de olsa ne kadar uzun süre anne sütü alsa o kadar iyi, ama sütüme olduğu kadar sağlıklı anneye de ihtiyacı var, az biraz kilo vermeye başlamazsam insülin direnci ve pcos artar , protein ağırlıklı diyet yapacağım sütün kalitesi düşmesin diye

Aynen ben de bi diyetisyenin yazisinda okumustum bosuna gereksiz seyler yemey8n sut icin diyodu. Bol su ic stres yapma insallah duzelir hersey. Bi sure hizli gider zaten dikkat edersen. Moral olur o da

İnşallah, disiplinli olursak gider tabi, zayıflamanın temeli diyettir, diyet yapmadan zayıflanamaz, spor hem diyetin etkisine destek olur hem de kas yapımını artırarak metabolizmayı hızlandırır, kas kütleniz ne kadar fazla ise o kadar metabolizmanız hızlanır. Ancak diyet yapmadan sadece sporla zayıflanamaz sadece sıkılaşılır, 80 kilo 100 kilo veren insanlar var, 30-40 kilo vermeyi ulaşılmaz hedef gibi düşünmeyin ama alınan ya da verilen 1 kiloyu dahi küçük görmeyin

Hosgeldın
Allah sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın

Öncelik bebegın zaten
Fırsat buldukça gelırsın canım
Zamanla bır sıstem oturtursun

Zayıflamada 80% yedıklerımız önemli

Canım selamlar hoşgeldin takımımıza. Ben Döne. Kendimi tanıtıyım ben de senin gibi. Benim de polikistik vardı ve insülin direncim çıktı. Yıklarca doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hatta bebeğin olmaz dediler ama Allaha şükür oldu, tedavisiz hem de. Neyse sigarayı bıraktım, evlendim çok kilo aldım, hamileliğe şişman başladım. Daha sonra doğum yaptım ama son 2 senedir hep kilolar yapıştı üstüme. Daha önceleri kendi kendime 15 kilo 20 kilo vs vermişliklerim oldu. Diyetisyene 1 sefer gittim ama yapamadım listesini, moda mod yapamıyorum.
Kışın 93-94 kilolara çıktım, hergün rejime başlayıp bırakıp kendimden nefret ettim 1-2 ay boyunca. Sonra lafama koydum. Nisan ayında 90.9 kiloyla başladım diyete. İlk zamanlar yürüyüş yapıyordum sadece çocuk arabasıyla. Benim de Allah bağışlarsa 16 aylık bir evladım var. Son zamanlarda sporu artırdım, evde vidyolardan yapıyoruz takımca. Su hiç içmezdim, 2 litreden az su içmemeye başladım. Bu arada ben takımın sucu başıyım, beni menülerini yazarken etiketlersin içtiğin suyun yanına. Brn Ankarada yaşıyorum, kızıma bakıyorum, ev işi vs derken kilolar aldı başını gitti anca toparlıyorum işte.
Takoma girişin sana ve hepimize hayırlı olsun.
İsmin neydi canım?

Haklısın canım öncelikle hayatından zararlı şekerli çıkart mesela
Bir müddet sonra şekersiz beslenmeye vücut alışıyor
Önce dolap detoksu
Zaten sonra yavaş yavaş gitmeye başlıyor sende göreceksin çok zorlamadan inşallah
Daha önce vermişsin ne güzel

Obezite ölümcül bir hastalıktır, obezite öldürücü bir çok güce sahiptir, tüm kanserler obeziteyi sever kanser hücreleri yağ arasında gizlenir ve beslenir, bu yüzden kanser hastaları hızla zayıflar, obezitede kan yağları yüksek olduğu için hipertansiyon, kalp hastalıkları, pıhtı atıp felç geçirmeler fazladır
Obezitede şeker ve insülin yüksek olduğu için karaciğer ve böbrek hastalıkları yaygındır
Obezite safra hastalıklarının en sık sebebidir
Obezite hormonal bozukluğa yol açtığı için üreme sağlığını bozar, diyabete sebep olur
Obezite eklem kas zorlanmalarının ,fıtıkların, diz ağrılarının ilk ve en sık sebebidir
Daha bir sürü yazabilirim
Obezite öldürür

Evet canım haklısın hepsi doğru. Ayrıca psikolojimizi de bozduğu bir gerçek.

efehatun ama halledicez birlikte canım.
Şimdi takımın işleyişi şu şekilde, öncelikle karşılıklı iletişim kaynaşmak için önemli. Geçmiş mesajları okumak, sana yazılan mesajlara cevap vermek önemli. Sonra her akşam neler yedik neler içtik saatleriyle yazıyoruz, içtiğimiz suyu yaptığımız sporu yazıyoruz altına. Birbirimizin menülerine bakıyoruz yorum yapıyoruz. Muhabbet ediyoruz.

Kesinlikle haklsınız..ben duygularıma göre çok yedim mesela sinirlenince çok tatlı çikolata yedim stresli şeyler yaşadım yemeye verdim kendimi hatta abarttım çok
Sonra kendime geldim böyle devam edemezdi
Kızım bana" herkesin annesi zayıf sen neden şişmansın? "dedi bir gün utandım
çok şükür bu günlere geldim çok seviniyorum

İsim Haticem diyebilirsiniz , sağlık geçmişimiz benziyor, fakültenin son 2 yılı sınava çalışmak için çok hareketsizdim sonra iş hayatı çok yoğun ve masa başıydı, stres hareketsizlik derken kilo almaya başladım , sonra pcosu öğrendim , kilo vermek insülin direnci ile daha da zorlaştı, fakültenin son 2 senesine kadar zayıf bir kızdım ama son 10 yıldır kiloluyum malesef, bu gidişat böyle gitmeyecek kesin kararliyım ,çünkü artık örnek olacağım bir kızım var, onu obeziteden koruyacağım , bunun için kendimin kilo kontrolü yapmam lazım, çocuklar annelerinin söylediklerini değil yaptıklarını yaparlar, iyi örnek olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…