- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Hoş geldiniz bebeğiniz çok küçük ağır diyet yapmadan zayıflamak daha iyi durunuz dahada azalmasin32 yaş, insülin direnci ve pcos var, 2 ay önce Doğum yaptım, sütüm az olduğu için diyete giremedim , ama artık diyet zamanı geldi , kilom yüksek , ama böyle kalmayacak , geçmişte düzenli diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo vermişliklerim var, şimdi yeniden başlıyorum
Boy 162, başlangıç kg: 100
1. Hedef :2 ayda 10 kilo vermek
Son hedef 65 kg olmak
Hayırlısı olsun bakalım
Yoğun iş tempom var ama masa başı
Allah bagislasin bebegini. Insallah hizlica gider butun kilolar. Tekrar hosgeldin32 yaş, insülin direnci ve pcos var, 2 ay önce Doğum yaptım, sütüm az olduğu için diyete giremedim , ama artık diyet zamanı geldi , kilom yüksek , ama böyle kalmayacak , geçmişte düzenli diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo vermişliklerim var, şimdi yeniden başlıyorum
Son hedef 65 kg olmak
Hayırlısı olsun bakalım
Aynen ben de bi diyetisyenin yazisinda okumustum bosuna gereksiz seyler yemey8n sut icin diyodu. Bol su ic stres yapma insallah duzelir hersey. Bi sure hizli gider zaten dikkat edersen. Moral olur o daMalesef meme reddi yaşıyoruz , doğduğundan beri uğraşıyoruz, günde 2-3 kez emiyor sonrası mama, sütüm çok geç geldi ve az miktarda, bu süreçte meme reddi başladı, günde 2-3 den fazla emmiyor, emmesi artar sadece anne sütüne geçeriz diye hiç diyet yapmadım aksine önerilen şeyleri yedim hiç Doğum kilosu veremedim , sonuç olarak öğrendiğim yeme içme anne sütünü artırıp azaltmıyor, anne sütünü artırmak için 2 şey lazım biri bebeğin emmesi diğeri bol su, ikisine de devam edeceğim zaten, pes etmek Yok 2-3 kez de olsa ne kadar uzun süre anne sütü alsa o kadar iyi, ama sütüme olduğu kadar sağlıklı anneye de ihtiyacı var, az biraz kilo vermeye başlamazsam insülin direnci ve pcos artar , protein ağırlıklı diyet yapacağım sütün kalitesi düşmesin diye
HosgeldınMerhaba bende takıma katılmak için geldim, ilk mesajı okudum, kuralları, 2 aylık kızım var çok şükür, çalışıyorum işim de yoğun , eğer günlük 5 mesaj yazamazsam sebebi yoğunluktur, ama fırsat buldukça takımı takip edeceğim
Çok haklısın canım bunu yaşam biçimi haline getirmemiz lazımAhh resim zaten kanayan yaram benim gidecek gidecek diyetten ziyade yaşam tarzım bu olmalı az ve sağlıklı beslenmeliyim
Öncelik bebegın zatenMalesef meme reddi yaşıyoruz , doğduğundan beri uğraşıyoruz, günde 2-3 kez emiyor sonrası mama, sütüm çok geç geldi ve az miktarda, bu süreçte meme reddi başladı, günde 2-3 den fazla emmiyor, emmesi artar sadece anne sütüne geçeriz diye hiç diyet yapmadım aksine önerilen şeyleri yedim hiç Doğum kilosu veremedim , sonuç olarak öğrendiğim yeme içme anne sütünü artırıp azaltmıyor, anne sütünü artırmak için 2 şey lazım biri bebeğin emmesi diğeri bol su, ikisine de devam edeceğim zaten, pes etmek Yok 2-3 kez de olsa ne kadar uzun süre anne sütü alsa o kadar iyi, ama sütüme olduğu kadar sağlıklı anneye de ihtiyacı var, az biraz kilo vermeye başlamazsam insülin direnci ve pcos artar , protein ağırlıklı diyet yapacağım sütün kalitesi düşmesin diye
Zayıflamada 80% yedıklerımız önemliİnşallah, disiplinli olursak gider tabi, zayıflamanın temeli diyettir, diyet yapmadan zayıflanamaz, spor hem diyetin etkisine destek olur hem de kas yapımını artırarak metabolizmayı hızlandırır, kas kütleniz ne kadar fazla ise o kadar metabolizmanız hızlanır. Ancak diyet yapmadan sadece sporla zayıflanamaz sadece sıkılaşılır, 80 kilo 100 kilo veren insanlar var, 30-40 kilo vermeyi ulaşılmaz hedef gibi düşünmeyin ama alınan ya da verilen 1 kiloyu dahi küçük görmeyin
Merhaba bende takıma katılmak için geldim, ilk mesajı okudum, kuralları, 2 aylık kızım var çok şükür, çalışıyorum işim de yoğun , eğer günlük 5 mesaj yazamazsam sebebi yoğunluktur, ama fırsat buldukça takımı takip edeceğim
32 yaş, insülin direnci ve pcos var, 2 ay önce Doğum yaptım, sütüm az olduğu için diyete giremedim , ama artık diyet zamanı geldi , kilom yüksek , ama böyle kalmayacak , geçmişte düzenli diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo vermişliklerim var, şimdi yeniden başlıyorum
Son hedef 65 kg olmak
Hayırlısı olsun bakalım
Canım selamlar hoşgeldin takımımıza. Ben Döne. Kendimi tanıtıyım ben de senin gibi. Benim de polikistik vardı ve insülin direncim çıktı. Yıklarca doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hatta bebeğin olmaz dediler ama Allaha şükür oldu, tedavisiz hem de. Neyse sigarayı bıraktım, evlendim çok kilo aldım, hamileliğe şişman başladım. Daha sonra doğum yaptım ama son 2 senedir hep kilolar yapıştı üstüme. Daha önceleri kendi kendime 15 kilo 20 kilo vs vermişliklerim oldu. Diyetisyene 1 sefer gittim ama yapamadım listesini, moda mod yapamıyorum.Malesef meme reddi yaşıyoruz , doğduğundan beri uğraşıyoruz, günde 2-3 kez emiyor sonrası mama, sütüm çok geç geldi ve az miktarda, bu süreçte meme reddi başladı, günde 2-3 den fazla emmiyor, emmesi artar sadece anne sütüne geçeriz diye hiç diyet yapmadım aksine önerilen şeyleri yedim hiç Doğum kilosu veremedim , sonuç olarak öğrendiğim yeme içme anne sütünü artırıp azaltmıyor, anne sütünü artırmak için 2 şey lazım biri bebeğin emmesi diğeri bol su, ikisine de devam edeceğim zaten, pes etmek Yok 2-3 kez de olsa ne kadar uzun süre anne sütü alsa o kadar iyi, ama sütüme olduğu kadar sağlıklı anneye de ihtiyacı var, az biraz kilo vermeye başlamazsam insülin direnci ve pcos artar , protein ağırlıklı diyet yapacağım sütün kalitesi düşmesin diye
Tarifimi deneseneSessız sakın bır gün yasıyoz
Canım sıkılıyor böylede
Haklısın canım öncelikle hayatından zararlı şekerli çıkart meselaİnşallah, disiplinli olursak gider tabi, zayıflamanın temeli diyettir, diyet yapmadan zayıflanamaz, spor hem diyetin etkisine destek olur hem de kas yapımını artırarak metabolizmayı hızlandırır, kas kütleniz ne kadar fazla ise o kadar metabolizmanız hızlanır. Ancak diyet yapmadan sadece sporla zayıflanamaz sadece sıkılaşılır, 80 kilo 100 kilo veren insanlar var, 30-40 kilo vermeyi ulaşılmaz hedef gibi düşünmeyin ama alınan ya da verilen 1 kiloyu dahi küçük görmeyin
Evet canım haklısın hepsi doğru. Ayrıca psikolojimizi de bozduğu bir gerçek.Obezite ölümcül bir hastalıktır, obezite öldürücü bir çok güce sahiptir, tüm kanserler obeziteyi sever kanser hücreleri yağ arasında gizlenir ve beslenir, bu yüzden kanser hastaları hızla zayıflar, obezitede kan yağları yüksek olduğu için hipertansiyon, kalp hastalıkları, pıhtı atıp felç geçirmeler fazladır
Obezitede şeker ve insülin yüksek olduğu için karaciğer ve böbrek hastalıkları yaygındır
Obezite safra hastalıklarının en sık sebebidir
Obezite hormonal bozukluğa yol açtığı için üreme sağlığını bozar, diyabete sebep olur
Obezite eklem kas zorlanmalarının ,fıtıkların, diz ağrılarının ilk ve en sık sebebidir
Daha bir sürü yazabilirim
Obezite öldürür
İsim Haticem diyebilirsiniz , sağlık geçmişimiz benziyor, fakültenin son 2 yılı sınava çalışmak için çok hareketsizdim sonra iş hayatı çok yoğun ve masa başıydı, stres hareketsizlik derken kilo almaya başladım , sonra pcosu öğrendim , kilo vermek insülin direnci ile daha da zorlaştı, fakültenin son 2 senesine kadar zayıf bir kızdım ama son 10 yıldır kiloluyum malesef, bu gidişat böyle gitmeyecek kesin kararliyım ,çünkü artık örnek olacağım bir kızım var, onu obeziteden koruyacağım , bunun için kendimin kilo kontrolü yapmam lazım, çocuklar annelerinin söylediklerini değil yaptıklarını yaparlar, iyi örnek olmamız lazımCanım selamlar hoşgeldin takımımıza. Ben Döne. Kendimi tanıtıyım ben de senin gibi. Benim de polikistik vardı ve insülin direncim çıktı. Yıklarca doğum kontrol hapı kullandım bu yüzden. Hatta bebeğin olmaz dediler ama Allaha şükür oldu, tedavisiz hem de. Neyse sigarayı bıraktım, evlendim çok kilo aldım, hamileliğe şişman başladım. Daha sonra doğum yaptım ama son 2 senedir hep kilolar yapıştı üstüme. Daha önceleri kendi kendime 15 kilo 20 kilo vs vermişliklerim oldu. Diyetisyene 1 sefer gittim ama yapamadım listesini, moda mod yapamıyorum.
Kışın 93-94 kilolara çıktım, hergün rejime başlayıp bırakıp kendimden nefret ettim 1-2 ay boyunca. Sonra lafama koydum. Nisan ayında 90.9 kiloyla başladım diyete. İlk zamanlar yürüyüş yapıyordum sadece çocuk arabasıyla. Benim de Allah bağışlarsa 16 aylık bir evladım var. Son zamanlarda sporu artırdım, evde vidyolardan yapıyoruz takımca. Su hiç içmezdim, 2 litreden az su içmemeye başladım. Bu arada ben takımın sucu başıyım, beni menülerini yazarken etiketlersin içtiğin suyun yanına. Brn Ankarada yaşıyorum, kızıma bakıyorum, ev işi vs derken kilolar aldı başını gitti anca toparlıyorum işte.
Takoma girişin sana ve hepimize hayırlı olsun.
İsmin neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?