- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sıcaktır oralar değil mi?hazırlıklara başlandı mı?Çok yoğunum şu aralar o yüzden gelemedimAma kalbim hep sizinle
Ellerine saglik canımBir tarifle daha başbaşayız sayın 13 ve ziyaretçiler
Çorbamın tarifi: Dönenin çorbası ismini koydum ama tam YelizPembe_patikli senlik oldu yeşil bir şey oldu yahu
1 demet ıspanak
1 havuç
1 patates
1 kabak
1 demet semizotu
Birkaç sap maydanoz
3 sivri biber
Soğan, sarımsak
Kuru fasülye 1 avuç kadar, kırmızı mercimek
Yarım paket brokoli
200.gr kıyma
Hepsini düdüklüye koydum pişirdim, sonra blendırdan geçirdim. Limon sıkıp içtim. Baharat da koydum tabi. Tam bebek maması oldu yaa
Youtube a Leslie yazarsan, 1 mile, 3 mile, 5 mile diye vidyolar çıkıyor. Ben 3 mil olana başladım, 47 dakika sürüyor. 3 mil yani 4.8 km yürümüş gibi oluyor insan. İştan kaçta çıkıyorsun, eve gelimce hemen yapıp üzerine mis gibi bir duş...oh süper olur. Bem ancak kızım uyuyunca yapıyorum.Geçmiş dönemlerde aletli fitness yaptım sıkılaştırıyor kilo verdirmiyor, aletsiz fitness yaptım diyetle kilo verdiriyor, zumba yaptım çok eğlenceli ve sıkılaştırıyor , aerobik fitness yaptım yanı 1,5 dk koşup 1,5 dk mekik gibi square gibi bir fitness hareketi yapıyorsunuz 45 dk en iyi kilo verdiren fitnes buydu çok da yorucuydu, bosu yapmak istedim saatleri uymadı, bosu yarım bir top üzerinde fitness yapıyorsunuz çok yorucuymuş ki deneme şansım oldu yorucu, hızlı tempolu yürüyüş yaptım her gün yaparsanız en iyi kilo verdiren buydu, şimdi bayan yüzme antrenörü araştırıyorum özel ders ile yüzme öğreneceğim, bu yaptım dediklerim genelde 3 ay sürdü, aslında spor ölene kadar sürmesi gereken düzenli bir alışkanlık olmalıdır ama millet genelinde bizim spor alışkanlılığımız yok malesef.
Leslie nedir onu bilmiyorum
Koştururken vermiş olabilirsin bence dönüşte de sana ne güzel moral ve sürpriz olurevet az kaldikitkurdu tartilma sansim oldu ama dogru gibi gelmedi bana sanki daha az gosteriyordu
Ay insallah yaaKoştururken vermiş olabilirsin bence dönüşte de sana ne güzel moral ve sürpriz olur
Ellerine sağlık besleyici güzel olmuşBir tarifle daha başbaşayız sayın 13 ve ziyaretçiler
Çorbamın tarifi: Dönenin çorbası ismini koydum ama tam YelizPembe_patikli senlik oldu yeşil bir şey oldu yahu
1 demet ıspanak
1 havuç
1 patates
1 kabak
1 demet semizotu
Birkaç sap maydanoz
3 sivri biber
Soğan, sarımsak
Kuru fasülye 1 avuç kadar, kırmızı mercimek
Yarım paket brokoli
200.gr kıyma
Hepsini düdüklüye koydum pişirdim, sonra blendırdan geçirdim. Limon sıkıp içtim. Baharat da koydum tabi. Tam bebek maması oldu yaa
Beslenmeme beslenme kattımEllerine sağlık besleyici güzel olmuş
Bende 1 kiloluk alacaktım gittik dediler ki zamanla artırırsınız hafif gelir şu sökmeliler var ya ondan alınKızlar bizim evde 2 tane dambıl var 2 kiloluk. Leslie sonrası aslında kol çalışsam halim olsa süper olur dimiBestttt canım
keşke öyle olsa ya hep ben kilo almış oluyordum yaaevet az kaldikitkurdu tartilma sansim oldu ama dogru gibi gelmedi bana sanki daha az gosteriyordu
Vitamin mineral tavan yaptı sendeBeslenmeme beslenme kattım
AynenHızımı alamadım diyorsuuun
Bugun yap zumba sen ilk gun eksik olsun beraber devam edelim kuzumBestttt Beste jilyana dün başlamıştım zurnayı bugün yapayım mı yoksa ben jilyana mı devam edeyim
Olur olur sarkmalara iyi gelir.Kızlar bizim evde 2 tane dambıl var 2 kiloluk. Leslie sonrası aslında kol çalışsam halim olsa süper olur dimiBestttt canım
Nasıl bir diyet uyguluyorsun HaticeBugün sürekli açlık hissettimDoğru yoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?