- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
yav üzüldüm enişteye
Bana kilo aldın dese kızdım"dikkatli ye üzülüyorsun "dedi yine kızdım
"Zayıfladın"dedi demek şişman biliyordun dedim yine surat yaptım
Şimdi hiçbirşey demiyor yıllardır
yav üzüldüm enişteye
Ne güzel destekmiş işte bırak çocuğu bol bol yüz spor yap oh mis gibiPembe_patikli ben de kac kere kustum kiloyu gundeme getiriyor diyo ama benim kocam hic sevmiyir kiloyu ondan her zaman soyler 1kg bile alsam hemen fark eder sagolsun. ama diyetteyken veya spora giderken de elinden geleni yapar yani yeterki kilo ver diyir kisacasi
Kadınlar çok zoruz :)) kilo ile ilgili pek yorum yapmamak en iyisi erkekler için :) hayatım kilo aldım mı dese Yok hayatım gayet iyisin dese yine bi şey buluruz gerçi :)) yalan söylüyorsun kilo aldım dikkat bile etmiyorsun deriz herhalde :)))
Yabancılar çok önem veriyorlar spora fit olmaya ..devamlı koşuyorlarplasticwoman cok da dikkat etmesinler yaa. benimki her gramimi takip eder aman kilo almayayim yine baslar soylenmeye sagliksiz yiyorsun diye.
ona sagolsun gidiyom yuzmeye yuruyuse filan hic demez erken gel aramaz da yeterki kalori yakayim yani ben zayiflayinca benden cok o sevinecek.Ne güzel destekmiş işte bırak çocuğu bol bol yüz spor yap oh mis gibi
ne yazik ki canim. ben de uzuluyorum 1 tanie bile 65in uzerinde arkadasim yok ve cogu. cocuklu biraz yeseler yaYabancılar çok önem veriyorlar spora fit olmaya ..devamlı koşuyorlar
Seni anlıyorum
Bende görüyorum uzun boy birde maşallahları var kendimi çok şişman hatta obez hissediyordumne yazik ki canim. ben de uzuluyorum 1 tanie bile 65in uzerinde arkadasim yok ve cogu. cocuklu biraz yeseler ya
en azindan esin iyiymis anlamis hassas konu susmus ne guzelAynenbiraz hassaslık var tabiii
Bende az değilmişim yavvvv
insallah canim wuuwuu senin guncel kilonda olsam iyi birkac sene once oyleydim de aldim tutamadim bogazimiBende görüyorum uzun boy birde maşallahları var kendimi çok şişman hatta obez hissediyordum
Şimdi kilo verdikçe spora sardım enerjim geldi sanki
Evde hareketlerim bile hızlandı kilo gerçekten iyi değil
Sende verirsin merak etme
80lerdeb düştüm ne zamandır uğraşıyom vallainsallah canim wuuwuu senin guncel kilonda olsam iyi birkac sene once oyleydim de aldim tutamadim bogazimi
haklisin canim saat cok gec oldu,. yarin telafi edersinsanırım spor yapamayacağım Hale'n trafik ile boğuşuyorum ve çok Yorgun'um gözlerim kapanıyor
Sert rencide edervari konuşmasınlar da kilo alınca da kibarca belli edebilirler bence. Yani iyiliğimiz için sonuçta. Sağlığımız için.Pembe_patikli ben de kac kere kustum kiloyu gundeme getiriyor diyo ama benim kocam hic sevmiyir kiloyu ondan her zaman soyler 1kg bile alsam hemen fark eder sagolsun. ama diyetteyken veya spora giderken de elinden geleni yapar yani yeterki kilo ver diyir kisacasi
oyle ne yazik ki bu kilolar hemen gitmiyir. masallah canim sana tututu masallah 64 supersin gercekten80lerdeb düştüm ne zamandır uğraşıyom valla
Sabır edeceğiz moral bozmayacağız uzun soluklu bir iş bu
oyle tabi sagligimiz icin diyorlarSert rencide edervari konuşmasınlar da kilo alınca da kibarca belli edebilirler bence. Yani iyiliğimiz için sonuçta. Sağlığımız için.
Sağol canım bakalım inşallah devamı gelir artık zor gidiyor birde korumayı öğrenebilsek süper olacakoyle ne yazik ki bu kilolar hemen gitmiyir. masallah canim sana tututu masallah 64 supersin gercekten
Yemesinler boşver. Düşmanım olsa kilolu olsun istemiyorum. Şişman insanların psikolojileri de bozuluyor zamanla. Kendilerini de dışlanmış hissediyorlar içlerine kapanıyorlar, kompleks de yapıyorlar.ne yazik ki canim. ben de uzuluyorum 1 tanie bile 65in uzerinde arkadasim yok ve cogu. cocuklu biraz yeseler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?