Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

plasticwoman cok da dikkat etmesinler yaa. benimki her gramimi takip eder aman kilo almayayim yine baslar soylenmeye sagliksiz yiyorsun diye.

Hepsi aynı :) ben zayıflayayım kaslı istiyorum diycem :)))

haklisin canim saat cok gec oldu,. yarin telafi edersin

Yeni çıkıyorum eve artık yarın

Ben kaçıyorum kızlar haydi görüşmek üzere iyi geceler herkese

İyi geceler yarın büyük gün dinlenelim

Sağol canım bakalım inşallah devamı gelir artık zor gidiyor birde korumayı öğrenebilsek süper olacak
ben 2 sene diyetisyene gidip kilo vermeye basladim. ohh 1,5 ay cok iyi sonra hamile kaldim ve diyeti biraktim. hamilelikte doktor kontroluyla 12kg aldim doktorum 85i gecme dedi 85le girdim doguma ama az kilo degil tabi. ins bu sefer sonunu ggetircem

Degistir Kendini masallah yakinda 5000 ip atlarsin supersin canim
Canim aslinda siz spor yaparken hareket falan inanilmaz imreniyorum ,benim cocuklar leslie bike yaptirmiyo,ip o yuzden kolay geliyo bana 15 dk atla suyun cikiyo,baska bir sporu o kadar yap efor sarfedemezsin o kadar

Yemesinler boşver. Düşmanım olsa kilolu olsun istemiyorum. Şişman insanların psikolojileri de bozuluyor zamanla. Kendilerini de dışlanmış hissediyorlar içlerine kapanıyorlar, kompleks de yapıyorlar.
dogru canim kesinlikle haklisin kilonun kime faydasi olmus ki

Canim aslinda siz spor yaparken hareket falan inanilmaz imreniyorum ,benim cocuklar leslie bike yaptirmiyo,ip o yuzden kolay geliyo bana 15 dk atla suyun cikiyo,baska bir sporu o kadar yap efor sarfedemezsin o kadar
ama ip atlamak zor is canim tebrikler

Ñ
Tabi canim az vereyim hemen sanki incelmeye basladin diye baslar

Yeşil çay ne zaman içilmeli?

Yeşil çay ne zaman içilmeli sorusuna özetle yanıt verecek olursam: kafeinin uyandırıcı etkisini enerjiye ihtiyacınız olan gündüz saatlerinde için. Örneğin, kahvaltıdan ve öğle yemeğinden 15 dakika sonra içilen yeşil çay, yağ yakımını kolaylaştırır. Günde 2 fincandan fazla yeşil çay içmeyiniz. Sürekli yeşil çay içtiğinizde vücut buna alışır aynı tepkiyi vermez, bunu önlemek için 2 hafta yeşil çay içip bırakın ve 2 hafta beyaz çay için, sonra onu bırakıp 2 hafta hibiskus çayı için. Dönüşümlü olarak bunu yapın ve çayların her zaman etkili olmasını sağlayın.

Daha Rahat Tüketebileceğiniz Meyveler
Çilek

Bir bardak çilek sadece 50 kaloridir ve 7 gram şeker içerir. Ayrıca çilek yiyerek tatlı isteğinizi de bastırabilirsiniz. Çilek aynı zamanda besin değerleri bakımından da oldukça zengindir.

Elma

1 adet elma sadece 100 kaloridir ve çantada taşıması da çok kolaydır.

Greyfurt
Greyfurt kan şekerinin kontrol edilmesine yardımcı olabilir ve en az %90’ı su olduğu için tok hissetmenize destek olur.

Yaban Mersini

Anti-aging etkileri bilinen yaban mersinin bir bardağı sadece 80 kaloridir. İçeriğindeki 4 gram lif ile de kendinizi tok hissetmenize yardımcı olur.

Armut

Sadece 1 adet armutla günlük önerilen lif miktarının %15’ini karşılamış olursunuz. Bir çalışmaya göre günde 3 adet armut yiyen kadınlar yemeyenlere göre daha az kalori alıp daha fazla kilo kaybetmiştir. Bu arada kabuğunu soymayın, çünkü lif bu kısımda yer almaktadır.

Dikkatli Tüketmeniz Gereken Meyveler

Üzüm

Üzüm çok şekerli olduğu için eğer sıkı bir diyet yapıyorsanız fazla tüketmeniz tavsiye edilmez.

Karpuz

Karpuz az miktarda lif içerir. Buna karşın birçok meyveye göre daha fazla şeker içerir. Bu sebeple karpuz yerine başka meyveleri deneyebilirsiniz. Ancak bir yandan da karpuzun kalorisi düşüktür, yağ ya da kolesterol içermez ve büyük bir kısmı su olduğu için tokluk hissi verir. Tüm bu özelliklerini düşündükten sonra karpuzu tüketip tüketmemek size kalmıştır. Ya da kafanız çok karıştıysa bir uzman görüşüne başvurabilirsiniz.

Portakal

Portakalla ilgili herhangi bir problem olmamasına, hatta C Vitamini ve antioksidan deposu olmasına karşın diğer bazı turunçgillere göre daha fazla şeker ve kalori içerir. Diyet yaptığınız sürede portakal yerine greyfurtu tercih edebilirsiniz. alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…