- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
plasticwoman cok da dikkat etmesinler yaa. benimki her gramimi takip eder aman kilo almayayim yine baslar soylenmeye sagliksiz yiyorsun diye.
haklisin canim saat cok gec oldu,. yarin telafi edersin
Ben kaçıyorum kızlar haydi görüşmek üzereiyi geceler herkese
ben 2 sene diyetisyene gidip kilo vermeye basladim. ohh 1,5 ay cok iyi sonra hamile kaldim ve diyeti biraktim. hamilelikte doktor kontroluyla 12kg aldim doktorum 85i gecme dedi 85le girdim doguma ama az kilo degil tabi. ins bu sefer sonunu ggetircemSağol canım bakalım inşallah devamı gelir artık zor gidiyor birde korumayı öğrenebilsek süper olacak
Canim aslinda siz spor yaparken hareket falan inanilmaz imreniyorum ,benim cocuklar leslie bike yaptirmiyo,ip o yuzden kolay geliyo bana 15 dk atla suyun cikiyo,baska bir sporu o kadar yap efor sarfedemezsin o kadarDegistir Kendini masallah yakinda 5000 ip atlarsin supersin canim
dogru canim kesinlikle haklisin kilonun kime faydasi olmus kiYemesinler boşver. Düşmanım olsa kilolu olsun istemiyorum. Şişman insanların psikolojileri de bozuluyor zamanla. Kendilerini de dışlanmış hissediyorlar içlerine kapanıyorlar, kompleks de yapıyorlar.
ama ip atlamak zor is canim tebriklerCanim aslinda siz spor yaparken hareket falan inanilmaz imreniyorum ,benim cocuklar leslie bike yaptirmiyo,ip o yuzden kolay geliyo bana 15 dk atla suyun cikiyo,baska bir sporu o kadar yap efor sarfedemezsin o kadar
Tabi canim az vereyim hemen sanki incelmeye basladin diye baslarİyi geceler kızlar
Bide sunu sormak istiyorum,kocalarınız siz kilo verdikçe zayıfladığınizi soyluolar mi?
Benimki 8 kilo verdikten sonra ancak sorunca söyledi.söylerse rehavete kapılır diyeti bırakırmisim:)
erkekleri anlamak kadınları anlamaktan daha güç benim için:=)
Haklısın kesinlikleCanim aslinda siz spor yaparken hareket falan inanilmaz imreniyorum ,benim cocuklar leslie bike yaptirmiyo,ip o yuzden kolay geliyo bana 15 dk atla suyun cikiyo,baska bir sporu o kadar yap efor sarfedemezsin o kadar
iyi geceler canimBen kaçıyorum kızlar haydi görüşmek üzereiyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?