- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sen giy yine bikinini mayokinini super gidiyorsun canimÇok teşekkür ederim gönül ister ki 5 er 10 ar gitsin
Sonra gelsin mayokiniler bikiniler
Türkiye de olsa her köşe başında bir teyze amca filan baskülcü olur. Burdaki parkın girişinde bile yaşlı bir teyze önünde baskülle bekliyor hergün. Gelen geçenle muhabbet ediyor. Geçen bayramda bayramını kutladım, araba çarpmış onu anlattı, konuşkan bir teyze.arkadaslar benden kotu haber kaldigim yere yakin 3 eczane var 3unde de baskul yok. kusura bakmayin bugun kilo bildirimi yapamayacagim. ve disarda cok yagmur vardi uzaklara gidemedim. yarin sabah yine baskul arayisi icine girecegim.berilceee elimden geleni yaptim canim bu sabah olmadi.
Cok memnun olurum hayrıs dersen :))) tesekkur ederim umarım hemen ulasırımOGULCUKLARIM Hayriş (tabirime alınmazsın umarım çok sevdiğim bir tanıdığım var ona da öyle hitap ediyorum senden de pozitif enerjiler alıyorum direk samimiyete atladım ) özellikle ilk seni tebrik etmek istedim senin adına çok çok sevindim böyle giderse ikili rakamlara oyalanmadan ulaşırsın süper vermişsin bak şanslısın meto emeğinin karşılığını veriyor küstürmeden ne yapıyorsan ona devam
ya yeme isteğim hiç yok aramıyorum yemek ama aşırı bi ödemim var çıldırcam zaten tatil dönüşü diyetisyene gidicem artık sıkı birine kurtulcam bu kilolardan
Hosbuldummmn
Hahahahabizim yanimizda kala kala oyle oldu o da
bilseydim baskulumu getirirdim inan yanimdaTürkiye de olsa her köşe başında bir teyze amca filan baskülcü olur. Burdaki parkın girişinde bile yaşlı bir teyze önünde baskülle bekliyor hergün. Gelen geçenle muhabbet ediyor. Geçen bayramda bayramını kutladım, araba çarpmış onu anlattı, konuşkan bir teyze.
Olsun canım ya haftaya kadar bakınırsın bir tartı halledersin kafanı takma
Nereden bileceksin Deryacım ya ne olacak aday listesindesiniz ya zaten kafana takmabilseydim baskulumu getirirdim inan yanimda
Tamam canım haklısın ben not aldım haftaya başlarız inşallahGünaydın , ben diyete salı günü başladım daha 3 gün olduğu için bugün tartı yazmam anlamlı olmayacak , ilk kilo kaybımı haftaya cuma yazacağım ,takıma Çarşamba katıldım, bugün tekrardan salı değerlerimi yazıyorum
Yaş 32
2 ay önce Doğum yaptım, sütüm hep azdı baştan beri meme reddi yaşıyoruz, çok az emme ve mama ile besleniyor
Eskiden insülin direnci ve Pcos var
Başlangıç kilo: 112
1. Hedef : 2 ayda 10 kilo vermek
Asıl hedef: 65 kg olmak
Protein ağırlıklı diyete başladım
İlk kg kaybını haftaya cuma yazacağım
Evet aday listedesin bir çözüm bulunur sıkıntı tapma canım tatilin tadını çıkararkadaslar benden kotu haber kaldigim yere yakin 3 eczane var 3unde de baskul yok. kusura bakmayin bugun kilo bildirimi yapamayacagim. ve disarda cok yagmur vardi uzaklara gidemedim. yarin sabah yine baskul arayisi icine girecegim.berilceee elimden geleni yaptim canim bu sabah olmadi.
Arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 92.6
Bu hafta 91.6
Fark 1
Yüzde%1.070
Oooooo yavru kuuuşuuumArkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 92.6
Bu hafta 91.6
Fark 1
Yüzde%1.070
Amin sen de inersin yeterki bırakma dikkat edersen çok kolay veren bir bünyem yok buna rağmen azimle devam ediyorumSende 90 veda etmek üzeresin ne güzel darısı başıma :)
ElifKim kaldı kızlar ?
Bence kilo vermişsindir eve gidince sürpriz yaparsın kendine ve bize artık @DeryaOnDietbilseydim baskulumu getirirdim inan yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?