Bugün daha iyi canım 8 kişilik misafir var koşturuyorum yemekle geçmişi de birbirine kattım bitiremedim Aten en iyisi devam ediyim kaldığım yerden dedim nasılsın canım sen iyimisin evde WiFi var da annemde yoktu ondan yazamadım bide kızım o haldeyken inan hiç bişey dusenemedimCanııım nerdesiiin gözüm yollarda kaldı ne ettin çocuk nasıl
İnternet paketin yenilendi mi
Hilaaaal kızdım sana Hilaaal
İp ne oldu kız
yarin sabah hava iyi olursa uzak eczane veya spor salonlarina gidip baskul ariycam bende cok merak ediyorum canim hic degilse ins 1kg gitmistir. 2 gundur kendimi kotu hissediyorum kas agrisi da var az da olsa ama durmak yok agri kesicimi aldim agrim azalinca spora devamNereden bileceksin Deryacım ya ne olacak aday listesindesiniz ya zaten kafana takma
maasallahBugün daha iyi canım 8 kişilik misafir var koşturuyorum yemekle geçmişi de birbirine kattım bitiremedim Aten en iyisi devam ediyim kaldığım yerden dedim nasılsın canım sen iyimisin evde WiFi var da annemde yoktu ondan yazamadım bide kızım o haldeyken inan hiç bişey dusenemedim
insallaaah hepimiz icin son olsunKuzum benim amin inşallah hepimizin için son olsun inşallah
Hadi bakalım bir hafta daha geçti haftaya da başarılı bol eksili geçsin inşallahKuzum benim amin inşallah hepimizin için son olsun inşallah
Sende 90 veda etmek üzeresin ne güzel darısı başıma :)
insallah canim ama 1 agustosta evde olcam o zamana kadar baskul bulmam lazim. yarin sabah arayisa devamBence kilo vermişsindir eve gidince sürpriz yaparsın kendine ve bize artık @DeryaOnDiet
tamam canim yarin sabah bulamazsam alirimHaftaya listede olacağın ıcın bugun yarın tartıl mutlaka canım
Bu kılo bıldırımın lazım bıze
Bır ucuz yollu alsan ıyı olur bırtanem
tabii yaaİncelelim hep beraber dünya güzelleşsin, hafiflesin bi kendine gelsin :))
İnşallah canım boyle gider inşallah kendimi cok guzlu hissediyorum boyle zamanlarda herşeyi basaracakmısom gibi geliyor inşallah da olurHadi bakalım bir hafta daha geçti haftaya da başarılı bol eksili geçsin inşallah
Geçmiş olsun canımBugün daha iyi canım 8 kişilik misafir var koşturuyorum yemekle geçmişi de birbirine kattım bitiremedim Aten en iyisi devam ediyim kaldığım yerden dedim nasılsın canım sen iyimisin evde WiFi var da annemde yoktu ondan yazamadım bide kızım o haldeyken inan hiç bişey dusenemedim
Sabah pizza yedim 2 dilimDöne akşamki planların geçerlimi fıstık?
Aaaboooov Başkan burda mıııydıııDondurma kaçamağı yapacak olanlar lütfen geç saatte yemeyin ve o gün az yiyin bi zahmet(örnek ben )
Öyle sıraya sokalım lütfen kaçamaklarımızı diyete uygun olsun en fazla 2 top
O gün ekmek yok sporda var
berilceee terlikle gelecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?