Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kaçtım kızlar bakalım çekirdek işi ne olmuş ?hiç sevmiyorum valla hastalık gibi hemde temizlemesi
Çocuklar istiyor el mahkum işte
o çekirdek koltuk aralarına da kaçmıştır.kendisi girmese tozu girmistir.bende hic sevmem çekirdek citlenmesini ama citlemesini severim:)

İnternetten bak canım valla bende mi yapsam ki..yine de ölçülü ye ama
Tamam canim
bende melike hilalcim.takımda 1 haftadır bulunuyorum.Sanırım sende yenisin
yol tatlım 1.5 aydan fazladır buradayım ama haftadır giremedim kızım. Hastaydı kendini anlatılmısin biraz bebeğin var mı evli misin yasin kaç :)

yol tatlım 1.5 aydan fazladır buradayım ama haftadır giremedim kızım. Hastaydı kendini anlatılmısin biraz bebeğin var mı evli misin yasin kaç :)

31 yaşındayım.evliyim.bir tane bebeğim var 17 aylık.şuan calismiyorum bebegime bakıyorum.ayni zamanda da kilo vermeye çalışıyorum.70 kilodan 61 kiloya bu hafta itibariyle düştüm.55 olmak istiyorum.belki daha az.

Geçmiş olsun bu arada.

Masallah canım çok iyi zayıflamışsın bebişini de saglıkla buyut ıns

Tututuuuu maaasalah sana :) allah bağışlasın canım bebeğini iyi kilo vermişsin

Beledıye wc sınde klozete dokunmadan ayakta çiş eder gıbın mı

Ya boşver sen kızların çeyizlerine spor aletleri koyarsın miss gibi her eve lazım artık

kısır az karbonhidrat az benim gibi dibine vurmamissin afiyet olsun.

Ay Beril gözlerin yazık ya.

beğendim çok afiyet olsun.

Kolay gelsin canim

canim belki duraklama donemindir uzme sakin tatli canini
Canim rakibim ortagim tesekur ederim
Talihsizlik olmus ortak,ama iyi dayaniyosun evde baskul olmadan her sabah bakiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…