Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen tartıldınmı bugun
Gıtlık sınyalı verılmış te

Deryacım o menü nasıl yansıdı tartıldınmı kuzum
tartilamadim canim. cumaya tartilcam dun dedigin gibi bir hafta gec girecem ne yazik ki listeye. anlamadim yaa kac tane eczaneye baktim ama cumaya tartilcam. bundan sonra heryere de tartimla gidecegim.

MENÜM
2 kaşık lor
3 çatal mantarlı omlet
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 kırmızı erik
3 badem 1çb ayran
20 gram kadar çiğ ay çekirdeği
3 dilim ekmek
,1/4 çeyrek salatalık
1 tabak taze fasulye zeytinyağlı
Tüm gün yediklerim ara sabah akşam
berilceee Pembe_patikli

Geçmişe sonra bakayım

Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
buda gelir buda geçer ağlama
işte buda benim en sevdiklerimden

tartilamadim canim. cumaya tartilcam dun dedigin gibi bir hafta gec girecem ne yazik ki listeye. anlamadim yaa kac tane eczaneye baktim ama cumaya tartilcam. bundan sonra heryere de tartimla gidecegim.
Deryacığım bize cep tartısı lazım bir tane üretseler ya fena fikir değil ama

Az önce 5. Takımın eski üyelerinden birinin başarı hikayesini okudum 114 ile başlayıp 13 ayda 54 e düşmüş. Çok mutlu oldum, benim hedefim 112 den 65 e, inşallah bizde başaracağız ve hikayemizi yazacağız

Mantarlı omlet hergün olsa yerim hem de çok tok tutuyor
3 dilim ekmek fazla gibi hep haftasonları düzen bozuluyor benimde salata eksik su yok yandın valla

Yelizcim ilk meydan okumamı profil resmimi değiştirerek yaptım, meydan okumam sana değil tartıya ve kilolara
Oooooo ne güzel olmuş ..bana da meydan oku canım ne olacak?
Ne zamandır diyetteyim kızım neden ses şişmansın?herkesin annesi zayıf dedi..
Yola çıktım bende şimdi az gidiyor ama olacak inşallah

Kız gercekmi
Bak ben şüphelenıyom kan bağı neyım çıkmasın
Hilalle benim aramda mı benziyorsunuz diyorsun yani
Ben herkesle anlaşırım da sadece canım isteyecek anlaşmayı
Yoksa alakamız yok Hilalle ama severim kendisini
Ben se severim bu şarkıyı ama su içeydin iyiymiş

sen de bebek var ama aç kalma canıımmm
Sabah
evet instagramda 40 kilo nasıl gider var onu gördünmü hiç ?102 den indi 60 şimdi ama sporla diyetle ..maşallah fıstık gibi oldu bende ona çok bakıyordum bir ara..bizde başarı hikayesi yazalım inşallah

Bugünkü menüm
09.30: 2 haş yumurta , 1 domates salatalık , 1 kase yoğurt, kibrit kutusu peynir,6-7 tane fındık

15.40: 100 gr yağsız ton başlığı, 1 kase domates salata, 2 dilim karpuz

21.00 de 1 kase taze yoğurt ve 2 mürdüm eriği planlıyorum

Su 2 lt oldu daha

Bende ton balıklı salata çok severim güzel olmuş menün ..suyu zaten daha içersin..
Yoğurda acıbiber katabilirsin metabolizma hızlansın diye işe yarıyor bende..
Güzel bir başlangıç olmuş
Hadi bakalım ..sporu da biraz için içine katarsan hooppp kilolara el salla

dur bende yazayım menümü
Sabah
1 ceviz kahve hareketler yaptım biraz
1 saat sonra
Biraz menemen
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
Çay

Öğlen yeşil elma yoğurt tarçınlı
Ara
2 mürdüm eriği yeşil çay
Akşam
ızgara et bol yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor
Zilli ana
Bireysel evde zıplama dans
Böyle kurtarmaya çalıştım bu arada bugünü fena olmamaış yavvvtabi saatler kaydı ama olsun artık

Oo senin menü daha iyi, rakibim dişli çıktı güzel, benim bugün fındık fazlaydı biliyorum
Sporu düzenli ekleyemedim ben ya, bebek uyuyunca spor yapabilirim o garibim de sıcaktan mıdır nedir 15 dk da bir uyanıyor yeniden uyutmaya çalışıyorum , 2 hafta sonra işe başlıyorum yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum, lesli 3 ü beğendim ama daha sonuna kadar yapamadım zamandan dolayı, onu da düzene koyacağım inşallah, su 4 lt bulur Benim ki şu saate kadar 2 lt az bana göre

Bu sabah geç uyandım canım bi kaç günün yorgunluğunu attim
kız havuç da mı karbonhidrat anasını ya herşey de var bu zıkkım

Illa bır kh yıyecen hılal demi
Güzel olmuş
Ablacım sana dedim ya bırakamam yani şöyle bırakamam şimdi yemezsem korumada yiyip yine kilo alırım diye korkuyorum o yüzden azalta azalta gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…