Sen tartıldınmı bugunMenüüüüm geliyoooooooo
Kahavltı 09.30: 2 salatalık, 1 domates, 2 haşlanmış yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 2 sivribiber, 6 zeytin tanesi
Ara: sade kafeinsiz kahve yarım fincan, 2 günkurusu
Ara: 1 bardak süt tarçınlı, 1.5 adet ceviz içi
Akşam 19: Meyve salatası oohh yeeaah baby
2.5 lt su
Jillian Level 1 in 1. ve son günü, yürüyüş yapıcam şimdi az, bacaklarım çok fena yaa et kesti
tartilamadim canim. cumaya tartilcam dun dedigin gibi bir hafta gec girecem ne yazik ki listeye. anlamadim yaa kac tane eczaneye baktim ama cumaya tartilcam. bundan sonra heryere de tartimla gidecegim.Deryacım o menü nasıl yansıdı tartıldınmı kuzum
Deryacığım bize cep tartısı lazım bir tane üretseler ya fena fikir değil amatartilamadim canim. cumaya tartilcam dun dedigin gibi bir hafta gec girecem ne yazik ki listeye. anlamadim yaa kac tane eczaneye baktim ama cumaya tartilcam. bundan sonra heryere de tartimla gidecegim.
Tamam olur ..karşılıklı tatlı atışarak yarışalım o zaman ..Anderes benim yarıştığım Yok , ilk haftam motivasyon olabilir bana da
Mantarlı omlet hergün olsa yerim hem de çok tok tutuyorMENÜM
2 kaşık lor
3 çatal mantarlı omlet
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 kırmızı erik
3 badem 1çb ayran
20 gram kadar çiğ ay çekirdeği
3 dilim ekmek
,1/4 çeyrek salatalık
1 tabak taze fasulye zeytinyağlı
Tüm gün yediklerim ara sabah akşam
berilceee Pembe_patikli
Geçmişe sonra bakayım
Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
buda gelir buda geçer ağlama
işte buda benim en sevdiklerimden
Ben yelizBen Hatice, senin adın neydi
Yelizcim ilk meydan okumamı profil resmimi değiştirerek yaptım, meydan okumam sana değil tartıya ve kilolaraBen yeliz
Oooooo ne güzel olmuş ..bana da meydan oku canım ne olacak?Yelizcim ilk meydan okumamı profil resmimi değiştirerek yaptım, meydan okumam sana değil tartıya ve kilolara
Hilalle benim aramda mı benziyorsunuz diyorsun yaniKız gercekmi
Bak ben şüphelenıyom kan bağı neyım çıkmasın
Ben se severim bu şarkıyı ama su içeydin iyiymişMENÜM
2 kaşık lor
3 çatal mantarlı omlet
4 dilim domates
4 dilim salatalık
1 kırmızı erik
3 badem 1çb ayran
20 gram kadar çiğ ay çekirdeği
3 dilim ekmek
,1/4 çeyrek salatalık
1 tabak taze fasulye zeytinyağlı
Tüm gün yediklerim ara sabah akşam
berilceee Pembe_patikli
Geçmişe sonra bakayım
Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
buda gelir buda geçer ağlama
işte buda benim en sevdiklerimden
evet instagramda 40 kilo nasıl gider var onu gördünmü hiç ?102 den indi 60 şimdi ama sporla diyetle ..maşallah fıstık gibi oldu bende ona çok bakıyordum bir ara..bizde başarı hikayesi yazalım inşallahAz önce 5. Takımın eski üyelerinden birinin başarı hikayesini okudum 114 ile başlayıp 13 ayda 54 e düşmüş. Çok mutlu oldum, benim hedefim 112 den 65 e, inşallah bizde başaracağız ve hikayemizi yazacağız
Bende ton balıklı salata çok severim güzel olmuş menün ..suyu zaten daha içersin..Bugünkü menüm
09.30: 2 haş yumurta , 1 domates salatalık , 1 kase yoğurt, kibrit kutusu peynir,6-7 tane fındık
15.40: 100 gr yağsız ton başlığı, 1 kase domates salata, 2 dilim karpuz
21.00 de 1 kase taze yoğurt ve 2 mürdüm eriği planlıyorum
Su 2 lt oldu daha
Oo senin menü daha iyi, rakibim dişli çıktı güzel, benim bugün fındık fazlaydı biliyorumdur bende yazayım menümü
Sabah
1 ceviz kahve hareketler yaptım biraz
1 saat sonra
Biraz menemen
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
Çay
Öğlen yeşil elma yoğurt tarçınlı
Ara
2 mürdüm eriği yeşil çay
Akşam
ızgara et bol yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor
Zilli ana
Bireysel evde zıplama dans
Böyle kurtarmaya çalıştım bu arada bugünü fena olmamaış yavvvtabi saatler kaydı ama olsun artık
Bu sabah geç uyandım canım bi kaç günün yorgunluğunu attimSelam kızlar
Ancak girdim eve market pazar dolandım ..bir düğüne uğradık o da çıktı aradan ..
Ne kadar yazmışsınız akşam okurum şimdi yemek yapacam daha
pazara gidiyoruz benimkiler başlıyorlar hadi hadi diye şöyle rahat rahat gezemiyom vallakoşa koşa pazar mı olur ?neyse yeşillik ne bulduysam kaptım geldim acıbiber aldım bu hafta metabolizmayı hızlandırsın diye
zukkum sabah kahvaltı yapsan belki de senin de metabolizman hızlanır canın hiç istemiyorsa 1 yada 2 tane ceviz at ağzına ..
Bir dene bence daha çok gidecek bu hafta ..
kız havuç da mı karbonhidrat anasını ya herşey de var bu zıkkımEn sevdiğim türküdür ha
Olmaaaz illaha dövecek ya terlik atacak ya ağzına vuracak hiç olur muu olmaaaaz
:) bana terlik atmaya kıyamaz mis postal alacakmış))
Kız kahvaltı yok, sonra basmışşın damardan karbonhidratı maşallah patatesler havuçlar...hani detoks suyu diyen Hilal...bu yarışta senden tarafım unutmaaaaaa
Suyu gördüm
Lesliede yeni bir çığırmecburen ben de öyle yapıyorum
Ablacım sana dedim ya bırakamam yani şöyle bırakamam şimdi yemezsem korumada yiyip yine kilo alırım diye korkuyorum o yüzden azalta azalta gidicemIlla bır kh yıyecen hılal demi
Güzel olmuş
Hilalle benim aramda mı benziyorsunuz diyorsun yani
Ben herkesle anlaşırım da sadece canım isteyecek anlaşmayı
Yoksa alakamız yok Hilalle ama severim kendisini
Ben buğday tenli uzun dan biraz kısa şişko kilosunun çoğu bazende olan bi hatunum kızlar gördüler zaten sen nasıl bi hatunsun ::)) anlat akiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?