Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben hiç iyi bır örnek degılım
50 verıp 60 aldım

Ben de Leslie 1 mile ile başlamıştım galiba 15 dk.falan sürüyor..zamanla kondisyon artıyor özellikle sabah yaparsam sanki o gün daha enerjik oluyorum gibi geliyor bana..
İşe yürüyerek gidip gelirsen çok süper olur
Denizli'yi bilirim pek sıcak olur ama güzel bir şehirdir ah ah az karlı pekmez yemedim orda

Hilal tipimi sormuşsun, beyaz tenli kestane rengi ve çok uzun saçlı koyu renk gözlü 160 boyunda geniş basenli irice bir tipim var canım

Biz ailecek kişibaşı günde 3-5 lt su içeriz, bunu nasıl alışkanlık hale getirdiğimizi anlatayım , sırrımız bardaklarda
Benim su bardaklarım 550 ml lik, misafir için ikram su bardaklarım 350 ml liktir. Bizde 200 ml bardak sıvı içmek için kullanılmaz sadece ölçü için kullanılır
Bir bardak su içtiğimizde 550 ml içiyoruz, ilk başta çok gibi geliyor sonra normalleşiyor, yani günde 6-8 bardak su içsek 3 lt yi geçiyor . Su içmeyi unutuyorum diyenlere büyük hacimli bardak öneririm. Paşabahçe'nin de lav ında çok güzel kibar modelleri var, sizde geçin 550 liklere

Hilalle benim aramda mı benziyorsunuz diyorsun yani
Ben herkesle anlaşırım da sadece canım isteyecek anlaşmayı
Yoksa alakamız yok Hilalle ama severim kendisini

Ben se severim bu şarkıyı ama su içeydin iyiymiş
Benımle dedıydım gız
Benle pek bır yakıştık uyuştuk
Ikımız bır fıdanız
Deliloy deliloy hoppaaa

Ne kaldıkı sana

Hilal tipimi sormuşsun, beyaz tenli kestane rengi ve çok uzun saçlı koyu renk gözlü 160 boyunda geniş basenli irice bir tipim var canım
Gider o basenler canım bende de var ama küçükdü çok şükür ..basenleri duvara vuruyorlarmış hiç duydunuz mu?işe yarıyormuş

Afıyet olsun

Yoğurt çok yiyorsun canım dikkatimi çekiyor. Protein ağırlıklı olsun diye mi çok yiyorsun? Ben de yoğurdu çok severim. Yoğurdunu kendin mi yapıyorsun? Yoğurt yerken içine pulbiber ve kekik koyuyorum ben lezzeti de güzel oluyor.

Gittttt
Gittttt
Mademki kh istiyorsunnnn
Hiç durma gittttt

Gider o basenler canım bende de var ama küçükdü çok şükür ..basenleri duvara vuruyorlarmış hiç duydunuz mu?işe yarıyormuş
Duydum ama morarır diye korkuyorum
Çok basen kötü ama tahta gibi de olmasın ya bazısının da zayıfladıkça hatun tipi hatları kayboluyor kötü

Ben bardakla içemıyorum
Şişe ıle ıyı ıcıyom hem ölçmüş oluyom

Bununla birlikte de wc sorunu baş gösteriyor tabi dışardayken pek içemiyorum
Ama evde ben de içiyorum diyete başladığımdan beri iyiyim kendime göre
Yoksa hiç su içmediğim günler olurdu eskiden

Ben burda mecbur hazır alıyorum ..bunların yoğurtları da bir tuhaf meyveli tatlı ge
Duydum ama morarır diye korkuyorum
Çok basen kötü ama tahta gibi de olmasın ya bazısının da zayıfladıkça hatun tipi hatları kayboluyor kötü
benim genetik her zaman olacak galiba
Morarır mı yaa hafif vururuz canım bizde

Yoğurdu severim, Denizli çok sıcak şehir olduğu için yoğurt serinletir, kendim yapıyorum ama yetmiyor süzme de alıyoruz , evimizde en çok tükettiğimiz iki yiyecek yoğurt ve yumurtadır
Yoğurdun içine herşey koyuyorum bir sürü tarif verebilirim
Denizliler özellikle yanık kokulu koyun yoğurdunu çok severler, favorimizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…