- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sütlaçta pirinç var makarna 2 kaşık olabilirmişBugunku menum su sekilde hatunlar
Sabah 08.30
1 dlm peynir
2 dlm tt ekmek
3 zeytin
5 kasik menemen
Birer cay kasigi recel ve tahin pekmez
Arada yarim kase sütlaç
Oglen 14.00
1 porsiyon taze fasulye
6 kasik makarna
Domates
Arada azıcık kuruyemis
Aksam
1 porsiyon mantarli tavuk
3 litre su
Spor yapamadim ne yazik ki
Aman amannnn dıkkat bebişHaklisin bende yazarken farkettim amma yemisim yani yarin full dikkat kuzum ya
Tabi canım ne demekAkşam gene gıdecem
Aramızda lütfen
Ayy sorma hic bitmeyecek gibi is guc yorgunum baya galiba kendi yemeklerimi fln ozlemisim yillardir bisey yememis gibiyim resmenSütlaçta pirinç var makarna 2 kaşık olabilirmiş
İyi başlangıç olmuş canım nasıl evi özlemiş misin ?tatilden dönünce işte çok oluyor valla ..spora daha vakit var yorgun değilsen yap birşeyler istersen sen bilirsin tabii
Su azKizlar ugrayamadim bugun
Menumu yazayimberilceee Pembe_patikli p
09.30 2 haslanmis yumurta,peynir,1 dilim tambugday,azcik bal minicik,domates salatalik
12.30 1 su bardagi sut,tam bugday kraker(60 kalori)
15.00 1 bardak kefir
14.30 az sutlu kahve
20.30 1 bardak ayran,2 domates,1 lokma lahmacun,4 tane uzum
2 litre su (tezbitsin , spor yok ama yaparsam yazarim)
Canim ben konyadaki bir doktorla insulin direnci ve pko olayini hallettim bilgi istersen ozelden konusalimDenizli
Yedınnnn ınan banaAyy sorma hic bitmeyecek gibi is guc yorgunum baya galiba kendi yemeklerimi fln ozlemisim yillardir bisey yememis gibiyim resmen
64 kilo olunca yiyeceğim seni mi kıracağım, Sen de öyle spor mpor yoruyon kendini , haftada 3 gün spor yeter sana, uzat ayaklarını al eline bir dondurmaEvet aynen ..aman kilo olmasın ben salatalara devam sonra arada ufak kaçamaklar dengeleyerek yaparım
Senin içi faydalı sen ye amasüt yapar bol bol ye
Not:rakibin sinsi planları 1
Su az oldu berilim icerim daha,inan zaman bulamadim dengesizlik ondan aksam gec oldugu icinde boyle gecistirdim haklisinSu az
Menü az be dengesız
Az yemeyle yağ yakılmıyor prenses yağ depolanıyor
O azıcıklar minicikler gözüme çok batıyor bılesın
Sen fıt bır sekılde göreve baslıyacaksın unutma
insallah kaptan ne diyimmm Allah mahcup etmesinAman amannnn dıkkat bebiş
Senı bekledıgıme deysın
Bugun çok şaşırttın benı64 kilo olunca yiyeceğim seni mi kıracağım, Sen de öyle spor mpor yoruyon kendini , haftada 3 gün spor yeter sana, uzat ayaklarını al eline bir dondurma
Ne zaman düzene gecıyon canımSu az oldu berilim icerim daha,inan zaman bulamadim dengesizlik ondan aksam gec oldugu icinde boyle gecistirdim haklisin
Yedınnnn ınan bana
Inanmıyorsan gıt aynada bak ne çok yemişiz canım
Ben de hamilelik öncesi iyi durumdaydım , endokrine gidiyordum , 4 ay sonra tekrar başlayacağım, şu an az da olsa emzirme olduğu için bekliyorumCanim ben konyadaki bir doktorla insulin direnci ve pko olayini hallettim bilgi istersen ozelden konusalim
Oh olsun sanasuan vicdan azabi cekiyorum resmen ya
senin planı gördüm diyorsun yaniii.64 kilo olunca yiyeceğim seni mi kıracağım, Sen de öyle spor mpor yoruyon kendini , haftada 3 gün spor yeter sana, uzat ayaklarını al eline bir dondurma
Vur diyince öldüren cins benYok kız morarmıyor tıp tıp vuracan dan dan degıl
Bu mesajını okumak istemiyoruuuuum Haticeeee ne yaptın sen off offff çok fena salivasyonİncecik pidenin ÜZerine tahin şeker ceviz Eker ,odun ateşinde pişirip sıcağıyla ÜZerine süt kaymağı da koyup servis ederler; lezzetli mi evet 10 numara.
Ama tam bir kalori bombası, ondan sonra kilolarla uğraşırız
Azıcık bal minicik teriminle güne damga vurdun Eda kızKizlar ugrayamadim bugun
Menumu yazayimberilceee Pembe_patikli p
09.30 2 haslanmis yumurta,peynir,1 dilim tambugday,azcik bal minicik,domates salatalik
12.30 1 su bardagi sut,tam bugday kraker(60 kalori)
15.00 1 bardak kefir
14.30 az sutlu kahve
20.30 1 bardak ayran,2 domates,1 lokma lahmacun,4 tane uzum
2 litre su (tezbitsin , spor yok ama yaparsam yazarim)
Anladim canim daha guzel olsun herseyBen de hamilelik öncesi iyi durumdaydım , endokrine gidiyordum , 4 ay sonra tekrar başlayacağım, şu an az da olsa emzirme olduğu için bekliyorum
Vallaha taktiklerine Denizlinin yöresel yiyeceklerini anlatıp burda ağzımızı sulandırarak başladı bize de taktik yapıyooooosenin planı gördüm diyorsun yaniii.
Neyse başka taktikler deneyeyim işim zor desene ..sen şimdi yeni de başladın hızlı verirsin inşallah benim işim zor ne yapsam ki ?bir araştırmalar yapayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?