- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
İmkan var da bende biraz tembellij var galiba canım. Elimden geldiğince yuzmeye calışıyorum. Az kalmış tatilinize canım burda dikkat etmek çok zor gidince anlarsın. Ohh ne guzel tatile fit gideceksin sen@DeryaOnDiet bizde Ağustos'ta gideceğiz tatile ..ay çok zor o kadar yiyecekle karşılaşmak..
Yüzme imkanın varsa bol bol yüz canım ..
Su iştahsızlık bir bana uğramıyorSüperben de de iştahsızlık var bugün kendime şaşırdım valla
Sen verirsin bence dikkat etmeye devam böyle..kızın iyileşsin daha güzel olur eminim menüler
Benimde bugün öyle oldu ..şaşırdım bende yoksa maşallahım vardırSu iştahsızlık bir bana uğramıyor
Aslinda bisey yok canim sarap extra kalori olmusbugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 1 yumurtali omlet, 2 dilim tuzsuz peynir, domates, salatalik, 1 kasik yulaf 4yk sutle beraber, yarim dilim kavun, 1. fincan sutlu kahve
buraya kadar hersey tamam
oglen: 3 grisini, 2 seftali, 1 kase chia puding, 1 fincan baharatli sicak sarap
aksam: 3 parca haslanmis dana eti, 2 adet izgara tavuk butu, 3yk kirmizi lahana salatasi, 3yk beyaz lahana ve havuc salatasi, 2yk tursu, 3 dilim karpuz
su:tezbitsin simdilik 2lt
spor:Bestttt
o da bugunluk sadece yuruyus 1,5 saat
baska spor yaparsam aksam yazarim
Canim cok guzel darisi basimaKızlar benim belden çok sıkıca pantolonum bacaklarda bollasmaya başlamış riklali olduğu halde çok kasiyodu beni şimdi aşağı düşüyor belim den sanırım leslieler etki göstermeye basladi
Canım seni dinliyoruö ve yuzmeye iniyorum. Bence sen de leslie yapTam yürüyüş yapacaktım yağmur başladı yürüyüş 5 dk.sürdü
Teşekkürler inşallah hepimiz ulaşırızHosgeldin canim. Insallah en kisa surede hedefine ulasirsin. Ilk sayfadaki kurallari okudun mu?
Harika işte aradığım tam da bu benim. Hepimize başarılar1 gün az değil mi yaa
Hoşgeldin canım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, evliyim, 1 kızım var 16 aylık. Bizim takım tam senlik o zaman motivasyonumuz arkadaşlığımız çok iyidir. Başarılar.
12 kg vermek istiyorum...Hosgeldin canim kac kilo vermek istiyosun
Su içeydin iyiydiMENÜM
sabah
1 haş yum
2 wassa
lor peyniri
salatalık
çeyrek domates
az yeşillik
3 yeşil zeytin
salatalık
2 tane erik şeftali (yerli şam şeftalisi küçük)
salatalık
1 kase yoğurt
biraz ay çekirdeği içi
2 kaşık yulaf
berilceee Pembe_patikli
Aynenbugun oyle bir menum var ki cumaya kadar ac kalirsam ancak esitlenir gibi
SüperKızlar benim belden çok sıkıca pantolonum bacaklarda bollasmaya başlamış riklali olduğu halde çok kasiyodu beni şimdi aşağı düşüyor belim den sanırım leslieler etki göstermeye basladi
Tıkındım paso
Hadi bakalım belirliyoruz inşallahYarından itibaren aktif burada olacağım. Ağustos ayında da spor salonuna başlıyorum. O zamana kadar bikaç kiloya elveda derim inşallah
Bide tartıda gözükmeye basladimi daha güzel olacak cumayı merakla bekliyorum hedefim 1 kilo inşallah ama bende farketmeye başladım kendimden ferace önceden popoma oturuyordu şimdi baya böyle aşağı salmaya başladı kendiniSüperben de de iştahsızlık var bugün kendime şaşırdım valla
Sen verirsin bence dikkat etmeye devam böyle..kızın iyileşsin daha güzel olur eminim menüler
Kaç cm canım şuan benim de çok geniş alt bacak basen popo kilonun çoğu hatta fazlası oradaBir de benim basenlerim çok geniş kızlar . Ben her hafta kilo bildirimi yaparken basen ölçümüde yazıcam.
Neredesin kız senSu içeydin iyiydi
Aynen
Süper
Tıkındım paso
Evdeyim ya şimdi girdik eveNeredesin kız sen
12 kilo bişi diyim tatlım verirsin yeter ki motive ol. Ağustosa kadat kendi kendine evde 2 günde 1 de spor yapabilirsin hiç bekleme oraya başlamayı benceYarından itibaren aktif burada olacağım. Ağustos ayında da spor salonuna başlıyorum. O zamana kadar bikaç kiloya elveda derim inşallah
Geçmiş olsun merak ettik bizdeEvdeyim ya şimdi girdik eve
Hasta oldum galiba ya mide barsak sistemim alt üst
Ya verdikçe motivasyon artıyor daha da olacak merak etme inşallahBide tartıda gözükmeye basladimi daha güzel olacak cumayı merakla bekliyorum hedefim 1 kilo inşallah ama bende farketmeye başladım kendimden ferace önceden popoma oturuyordu şimdi baya böyle aşağı salmaya başladı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?