Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@DeryaOnDiet bizde Ağustos'ta gideceğiz tatile ..ay çok zor o kadar yiyecekle karşılaşmak..
Yüzme imkanın varsa bol bol yüz canım ..
İmkan var da bende biraz tembellij var galiba canım. Elimden geldiğince yuzmeye calışıyorum. Az kalmış tatilinize canım burda dikkat etmek çok zor gidince anlarsın. Ohh ne guzel tatile fit gideceksin sen

Aslinda bisey yok canim sarap extra kalori olmus

Buda benim menum kizlar berilceee Pembe_patikli
09.30 1 yumurtali menemen 1 dilim tam bugday
12.00 1 armut,1 ceviz
13.30 1 kase domates corbasi,1 dilim tam bugday,cacik(semizotu,salatalik,dereotu,yogurt)
14.00 yarim bardak sut
18.30 ciger izgara,3 yaprak sarma,salata
2,5 litra su tezbitsin
3 mile leslie Bestttt

Hosgeldin canim. Insallah en kisa surede hedefine ulasirsin. Ilk sayfadaki kurallari okudun mu?
Teşekkürler inşallah hepimiz ulaşırız

1 gün az değil mi yaa

Hoşgeldin canım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, evliyim, 1 kızım var 16 aylık. Bizim takım tam senlik o zaman motivasyonumuz arkadaşlığımız çok iyidir. Başarılar.
Harika işte aradığım tam da bu benim. Hepimize başarılar
Hosgeldin canim kac kilo vermek istiyosun
12 kg vermek istiyorum...

Su içeydin iyiydi
bugun oyle bir menum var ki cumaya kadar ac kalirsam ancak esitlenir gibi
Aynen
Kızlar benim belden çok sıkıca pantolonum bacaklarda bollasmaya başlamış riklali olduğu halde çok kasiyodu beni şimdi aşağı düşüyor belim den sanırım leslieler etki göstermeye basladi
Süper
tezbitsin döne nerdesin ?sesin çıkmadı korkuyom valla
Tıkındım paso

Süper ben de de iştahsızlık var bugün kendime şaşırdım valla
Sen verirsin bence dikkat etmeye devam böyle..kızın iyileşsin daha güzel olur eminim menüler
Bide tartıda gözükmeye basladimi daha güzel olacak cumayı merakla bekliyorum hedefim 1 kilo inşallah ama bende farketmeye başladım kendimden ferace önceden popoma oturuyordu şimdi baya böyle aşağı salmaya başladı kendini

Yarından itibaren aktif burada olacağım. Ağustos ayında da spor salonuna başlıyorum. O zamana kadar bikaç kiloya elveda derim inşallah
12 kilo bişi diyim tatlım verirsin yeter ki motive ol. Ağustosa kadat kendi kendine evde 2 günde 1 de spor yapabilirsin hiç bekleme oraya başlamayı bence
Hergün menülerini içtiğin su ve yaptığın sporu bize de yaz burdan bakalım
Bol bol su iç meyve seviyorsan -ki ben çok seviyorum- ölçülü ye derim
Zamanla konuşuruz daha da

Ya verdikçe motivasyon artıyor daha da olacak merak etme inşallah
Boğazım ağrımaya başladı galiba benim iştahsızlık sebebi belli oldu ıhlamur yapayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…