Yeliz bu sefer rakip olarak söylemiyorum gerçek söylüyorum; çok düşük kalori beslenmişsin 500-700 kalori gibi birşey hepsinin toplamı, kilo verelim ama sağlığımızı kaybetmeden , biraz daha miktarı arttırabilirsin, protein miktarın artabilir , zaten asıl hedefine de yakınsın biraz daha kalori kilo vermeni durdurmaz , maşallah günlük sporunu da yapıyorsun bu listeye sen biraz daha protein ekleyebilirsinBen de yazayım kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 zeytin
Çay
Ara
Sade kahve 1 kayısı
Öğlen
Sade activia keten tohumlu
Ara Yeşilçay 1 erik
Akşam
2 köfte salata yarım bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor ev işleribirazdan yürüyüş belki
bugun oyle bir menum var ki cumaya kadar ac kalirsam ancak esitlenir gibiYe sen ye deryacim icinde kalmasin oooohhhh doyur karnini
Yok haklısın normalde bu kadar az olmazdı da bugün canım istemedi nedense haftasonu düzen bozuluyor benim ..yoksa az kalorili beslenip geri alma durumunu çok çektim maalesefYeliz bu sefer rakip olarak söylemiyorum gerçek söylüyorum; çok düşük kalori beslenmişsin 500-700 kalori gibi birşey hepsinin toplamı, kilo verelim ama sağlığımızı kaybetmeden , biraz daha miktarı arttırabilirsin, protein miktarın artabilir , zaten asıl hedefine de yakınsın biraz daha kalori kilo vermeni durdurmaz , maşallah günlük sporunu da yapıyorsun bu listeye sen biraz daha protein ekleyebilirsin
bugun oyle bir menum var ki cumaya kadar ac kalirsam ancak esitlenir gibi
yaz yaz bitmiyor ki canimHadi yaz da bakalım çekinme çekinme
Wuuwuu leslielwrin etkisini.duymak cpk guzel. Tebrikler canım.Kızlar benim belden çok sıkıca pantolonum bacaklarda bollasmaya başlamış riklali olduğu halde çok kasiyodu beni şimdi aşağı düşüyor belim den sanırım leslieler etki göstermeye basladi
Bende çikolatalı pastalar şerbetli tatlılar bekliyordumbugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 1 yumurtali omlet, 2 dilim tuzsuz peynir, domates, salatalik, 1 kasik yulaf 4yk sutle beraber, yarim dilim kavun, 1. fincan sutlu kahve
buraya kadar hersey tamam
oglen: 3 grisini, 2 seftali, 1 kase chia puding, 1 fincan baharatli sicak sarap
aksam: 3 parca haslanmis dana eti, 2 adet izgara tavuk butu, 3yk kirmizi lahana salatasi, 3yk beyaz lahana ve havuc salatasi, 2yk tursu, 3 dilim karpuz
su:tezbitsin simdilik 2lt
spor:Bestttt
o da bugunluk sadece yuruyus 1,5 saat
baska spor yaparsam aksam yazarim
SüperKızlar benim belden çok sıkıca pantolonum bacaklarda bollasmaya başlamış riklali olduğu halde çok kasiyodu beni şimdi aşağı düşüyor belim den sanırım leslieler etki göstermeye basladi
Cook sagol canım rahatlattın beni. Yok ya tatlılara yamasmıyorum bile gözüm kapatıyorum. İnşallah haftaya pazartesi evdeyim canım. O zaman daha dikkat ederim.Bende çikolatalı pastalar şerbetli tatlılar bekliyordumsanırım sen bu otelde kilonu korursan başarı olacak Derya
Biraz karışık olmuş sporu aksatma şakın ..meyveyi ara öğün mü yapsan acaba? Ne zaman dönüş senin eve?
Akşam fena değil karpuz hariç normal bence ..arkadaşlarda yorumlasın bakalım
Ohh masallah canım hem hamaratsın hem de bu kosusturmaya cok dikkat ediyorsun diyetine tebriKler@guldanee nasıl gidiyor? Herkes pazar tatilinde galiba ..neyse en azından işlerin bir kısmını hallettim ..çamaşır ütü olayları kolaylandı..salata malzemelerini ayarladım ..çocuklara sigara böreği sardım ..
Köfte hazırladım dondurucuya koydum ..buzdolabını elden geçirdim ..valla iyi çalışmışım şöyle bir yorgunluk çayı hakettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?