Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen haftada 1 kaslari dinlendiriyoruz canim pazari sectim tatil yapsin herkes
1 gün az değil mi yaa
Hoşgeldin canım. Ben Döne. 35 yaşımdayım, evliyim, 1 kızım var 16 aylık. Bizim takım tam senlik o zaman motivasyonumuz arkadaşlığımız çok iyidir. Başarılar.

Bu arada ilk mesajı yazan ilk kaptan seabahar ne oldu, hedef kilosuna ulaştı mı
Ben onu yanlış hatırlanıyorsam evet ..başarı hikayelerinde okumuştum
inşallah bu grup uğurlu gelir hepimize hepimiz bu grubun mezunu oluruz bir hikaye de biz yazarız
Başarmak çok güzel olacak inşallah

Ben de tam tersi vurdum gözüne
O zaman hemen toparlan canım ..olan olmuş artık bitti ..salatalarını hazırla arada oluyor tabi moral bozmak yok asla..hepimiz insanız önemli olan toparlamak pes etmemek..
Sen çok kilo verdin eminim toparlayacaksın ..
Yoksa terlik gelir haaaa

Aynen canim acelem yok yavas yavas diyorum bende, persembe tasiniyoruz bi aksilik cikmazsa,bizdr persembe yola cikicaz ev yuklendikten sonra,cumarteside ev bosalcak,hayirlisi insallah

Hosgeldin canim kac kilo vermek istiyosun

Sabah 9.30
2 yumurta ile yapılmış malullu salata
1 domates
Peynir zeytin
5 bardak çay şekersiz

Öğle akşam karışık 16.15
1 tabak salata
4 .5 yemek kaşığı makarna ( sağolsun eşim hemen yapmış )beril abla durumu biliyon yoksa kastı yapılmış bisi degil

Şu 1.5 lt
Spor bugün akşama anca kızlar

Kızlar merhaba anca okuyorum mesajları cvp yazamadım
Bugün iki taziye var oraya gidiyoruz ayrı ayrı uzak yollardayım inşallah yarın tam katılım sağlarım :)

Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu

Saat 16.00 : 6 kaşık sebzeli ciğer sote, 1 kase salatalık, 1 bardak ayran, 1 küçük dilim karpuz

Normalde ciğer sote severim sıcakta ağır geldi
Akşam 21.00 de 2 mürdüm erik düşünüyorum.
Su 2 lt oldu

Tam mürdüm erik zamanı , ben de çok severim, evde de bir sürü var, ama diyetteyim , günde 2 adet kota koydum kendime

Mgena gena gena migena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…