- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben de merak ettim ailecek hastayız yazmıştı ..ama en zoru da çocuk işte biliyorsun senin kız nasıl bugün?tezbitsin done nasılsın sesin çıkmıyor kötülestin mi yoksaaaa bi haber ver canım merak ettim seniii
Heeee bak ben unutmuşum onlarıKız sen kaçamak yaptın diye hatırlıyorum börek karbonhidrat vardı sende ..düzenin değişti birde annene gitmiştin galiba ..bundan sonra olur bak gör
Hiç bisi yemedi canım ağzı feci yara dökmüş öyle böyle değil yemeklere süte sarılıp kucağında tutuyor ama yiyemiyorBen de merak ettim ailecek hastayız yazmıştı ..ama en zoru da çocuk işte biliyorsun senin kız nasıl bugün?
İnşallahÇabalıyoruz canım inşallah hepimiz zayıflayacağızsen de iyi kilo verdin bu hafta maşallah devamı gelsin inşallah
Çok güzel canım iyi gitmiş bayağı da yoğundun senHeeee bak ben unutmuşum onlarıneyse yine iyi vermiştim o zaman 1 ay 2 gün oldu 6 kilo 100 gr vermişim bu süre içinde
Hadi bakalım iyi bir başlangıçla başladın deseneherkese mrhbalar sonunda gelebildim kizlar
dun regl oldum haftaya tartilmak daha mantikli olur diye dusundum ne dersiniz
persembe gunu tartilmistim 93 tum
bugun cok guzel bir kahvalti ile gune basladim suan bitki cayimi iciyorum burayya bir bakayim dedim
hosgeldin diyen cevap veremedigim tum arkadaslara cok tesekkur ederim ben haftasonlari cok yogun oluyorum
hep disardayim
ama bu hafta taziye vardi oralara gittik gece 2 de dondum sukur bitti gecti
bakalim hepimize bol motive dolu iradeli bir hafta diliyorummmm
Yoğunluk evet çok ya annem ameliyat olacak bide o zaman çok yoğun olurumÇok güzel canım iyi gitmiş bayağı da yoğundun sen
Geçmiş olsun ne zaman olacak ameliyat?Yoğunluk evet çok ya annem ameliyat olacak bide o zaman çok yoğun olurum
Regl dönemi şişkinlikler oluyor Cuma'ya geçer herhalde ..daha önce yarışmışmıydın ?kilo alma serüvenin nasıl canım ?inşallah bu takım uğurlu gelir sana ..herkese mrhbalar sonunda gelebildim kizlar
dun regl oldum haftaya tartilmak daha mantikli olur diye dusundum ne dersiniz
persembe gunu tartilmistim 93 tum
bugun cok guzel bir kahvalti ile gune basladim suan bitki cayimi iciyorum burayya bir bakayim dedim
hosgeldin diyen cevap veremedigim tum arkadaslara cok tesekkur ederim ben haftasonlari cok yogun oluyorum
hep disardayim
ama bu hafta taziye vardi oralara gittik gece 2 de dondum sukur bitti gecti
bakalim hepimize bol motive dolu iradeli bir hafta diliyorummmm
Tabi eskiden 6.takımdaydım 3 yıl önce sanırım 78 e kadar indim sonra kursum vardı düzen alt üst oldu çıktım ardından 2. Hamilelik oldu öyle zaten 2. Hamilelik sonrası toparlanamadımRegl dönemi şişkinlikler oluyor Cuma'ya geçer herhalde ..daha önce yarışmışmıydın ?kilo alma serüvenin nasıl canım ?inşallah bu takım uğurlu gelir sana ..
Evet canım inşllah akşamda doğru düzgün bitiririm :)Hadi bakalım iyi bir başlangıçla başladın desene
Tekrar hoşgeldin
Canım en azından yarım bir duş alırsın saçını ıslatmak istemiyorsan ,bence evliliklerin bi eșik değeri var
O eşiği geçen 16 yila ulaşır:)
sizlere çok imreniyorum.ne güzel sporu ihmal etmiyosunuz.benim yürüyüş dışında neden spor yapmadigimi duysanız ayıplarsınız=)
2 günde bir duş alirim sabittir 10 yildir.eğer spor yaparsam hemen sonrasinda duş almam gerektiğine inandığım için yapmiyorum=)terlememek için yapmiyorum:)
Canım güzel kilo vereceksin inanıyorum lütfen gel bekleriz mutlakaMaalesef canım cok işler yoğun bu ara cok sayfa birikmiş okuyaöafım bile sanıroö takımın sorumluluğu için erken bana hele de bu yaz döneminde başkalarının da hakkına gırmeyeyım inşallah işler hafıfıleyınce dönmeye calısorom sadece okuyup çıkıyorum oda saygısızlık gibi oluyor ama muhabbete gelirim tabı bos olduğum zamanlar
Evet ya 2.hamilelikten sonra bende zorlanmıştım ..neyse inşallah burda güzel kilolar verirsin ..Tabi eskiden 6.takımdaydım 3 yıl önce sanırım 78 e kadar indim sonra kursum vardı düzen alt üst oldu çıktım ardından 2. Hamilelik oldu öyle zaten 2. Hamilelik sonrası toparlanamadım
Ben ilk doğumda 60 'tan 85 le doğuma girdim doğum sonrası kilo veremedim çok düzensiz beslenme oldu eşimin işi geç biterdi onu beklerdim beraber akşam yemeği gece 10 da yerdik ağır yemek hepsiRegl dönemi şişkinlikler oluyor Cuma'ya geçer herhalde ..daha önce yarışmışmıydın ?kilo alma serüvenin nasıl canım ?inşallah bu takım uğurlu gelir sana ..
Sorma bende pazartesi başlardım salı öğleden sonra pes ederdimEvet canım inşllah akşamda doğru düzgün bitiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?