Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız sen kaçamak yaptın diye hatırlıyorum börek karbonhidrat vardı sende ..düzenin değişti birde annene gitmiştin galiba ..bundan sonra olur bak gör
Heeee bak ben unutmuşum onları neyse yine iyi vermiştim o zaman 1 ay 2 gün oldu 6 kilo 100 gr vermişim bu süre içinde

Ben de merak ettim ailecek hastayız yazmıştı ..ama en zoru da çocuk işte biliyorsun senin kız nasıl bugün?
Hiç bisi yemedi canım ağzı feci yara dökmüş öyle böyle değil yemeklere süte sarılıp kucağında tutuyor ama yiyemiyor

herkese mrhbalar sonunda gelebildim kizlar
dun regl oldum haftaya tartilmak daha mantikli olur diye dusundum ne dersiniz
persembe gunu tartilmistim 93 tum
bugun cok guzel bir kahvalti ile gune basladim suan bitki cayimi iciyorum burayya bir bakayim dedim
hosgeldin diyen cevap veremedigim tum arkadaslara cok tesekkur ederim ben haftasonlari cok yogun oluyorum
hep disardayim
ama bu hafta taziye vardi oralara gittik gece 2 de dondum sukur bitti gecti
bakalim hepimize bol motive dolu iradeli bir hafta diliyorummmm

Hadi bakalım iyi bir başlangıçla başladın desene
Tekrar hoşgeldin

Regl dönemi şişkinlikler oluyor Cuma'ya geçer herhalde ..daha önce yarışmışmıydın ?kilo alma serüvenin nasıl canım ?inşallah bu takım uğurlu gelir sana ..

Meydan bana kaldı
Herkese laf atayım bari
@DeryaOnDiet in menüsü nasıl olacak acaba ?@Degistir Kendini nasıl toplandı mı eşyalar?@berilceee spor nasıl gidiyor?@kitkurdu düğünler bitti mi?spor yaptın mı?
eliya sen de dön aramıza artık ne düğünmüş arkadaş ne çevre varmış
@besttt sende dondurma yedin mi bugün yine ?
meliyke hangi şehirdi Kayseri miydi?
efehatun bebek uyuyor mu geceleri?
tezbitsin nasıl durumlar?
Unuttuğum var mı acaba?
Kafamda deli sorular

Regl dönemi şişkinlikler oluyor Cuma'ya geçer herhalde ..daha önce yarışmışmıydın ?kilo alma serüvenin nasıl canım ?inşallah bu takım uğurlu gelir sana ..
Tabi eskiden 6.takımdaydım 3 yıl önce sanırım 78 e kadar indim sonra kursum vardı düzen alt üst oldu çıktım ardından 2. Hamilelik oldu öyle zaten 2. Hamilelik sonrası toparlanamadım

Canım en azından yarım bir duş alırsın saçını ıslatmak istemiyorsan ,
Evlilikler için tehlikeli yıllar diye herkes bir şey söylüyor ama zaman içinde bazen tahammül azalıyor bazen daha önce tolere ettiğin hatalar birikip batmaya başlıyor vs yani bazen üç maymunu oynaman gerekiyor büyükler buna fedakarlık diyor bizim toplumumuzda da bu tabi ki kadının görevi meliyke
Canım güzel kilo vereceksin inanıyorum lütfen gel bekleriz mutlaka OGULCUKLARIM

Tabi eskiden 6.takımdaydım 3 yıl önce sanırım 78 e kadar indim sonra kursum vardı düzen alt üst oldu çıktım ardından 2. Hamilelik oldu öyle zaten 2. Hamilelik sonrası toparlanamadım
Evet ya 2.hamilelikten sonra bende zorlanmıştım ..neyse inşallah burda güzel kilolar verirsin ..
Burda toparlanırsın spor falan yapabiliyor musun?fırsat kalıyor mu?

Ben ilk doğumda 60 'tan 85 le doğuma girdim doğum sonrası kilo veremedim çok düzensiz beslenme oldu eşimin işi geç biterdi onu beklerdim beraber akşam yemeği gece 10 da yerdik ağır yemek hepsi
Oğlum 3 yaşındayken kk ile karşılaştım diyet gruplarını keşfettim yine 90 dan 78 e kadar indim zamanında sonra çıktım hamilelik te oldu saldım falan 2. Hamilelik 82.3 ile başladım 95 le girdim doğuma
90 'la çıktım 88 89 arası gittim geldi.
Bi ara dukan yaptım 81 i gördüm sonra yine bi yılma motivesizlik anı ve sonu hüsran verdiğimi aynen geri aldım 93 'üm şuan

Evet canım inşllah akşamda doğru düzgün bitiririm :)
Sorma bende pazartesi başlardım salı öğleden sonra pes ederdim çok şükür artık öyle olmuyor ..
Uzun zamandan beri diyetteyim 6-7ay oldu iyi gidiyor şükür ..alıştım artık ..nasıl bir beslenme planı var mı kafanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…