oh oh maşallahYokkk tam tersı bol ekşınlı
En ıyı kankım o
Dıger yarın
Sol yanım
Sıgaramın dumanı
Rakının buzu
Gözümün son gördüğü ölürken
Eşimle ortak iş yapıyozoh oh maşallah
Evliliğin ilk yillari daha zordur belkide.
Çalısiyo musun beril?kaç yasindasin? Gruptaki bazı arkadaşlar dışında çok fazla bilgim yok.
Çok ciddiye almassan evliligıoh oh maşallah
Evliliğin ilk yillari daha zordur belkide.
Çalısiyo musun beril?kaç yasindasin? Gruptaki bazı arkadaşlar dışında çok fazla bilgim yok.
genç anne olmussunuzEşimle ortak iş yapıyoz
Bu yıl kırklandım
Ikızlerım ünide bırı sözlü
Ikıde minik var
Hepimizin çocukları sağlıklı hayırlı evlat olsungenç anne olmussunuz
Cocuklariniza sağlıklı omur dilerim:)
Hepimizin çocukları sağlıklı hayırlı evlat olsungenç anne olmussunuz
Cocuklariniza sağlıklı omur dilerim:)
bence evliliklerin bi eșik değeri varVallameliyke kızıyoruz falan ama bende seviyorum eşimi
Bizimde 16 yıl oldu
Kızlar yemeği de yaptım birazdan spor yapcam
Yemekten 1.5 saat sonra olur galiba dimi?
SüperSelam , Yeni girebildim , ben diyete salı günü başlamıştım
B:112
Bugün:110
Çok şükür
İlk hafta olduğu için ödemdi suydu diye hızlı gitmiş ,bundan sonraları haftalarda giderek zorlaşır vermek
Maalesef canım cok işler yoğun bu ara cok sayfa birikmiş okuyaöafım bile sanıroö takımın sorumluluğu için erken bana hele de bu yaz döneminde başkalarının da hakkına gırmeyeyım inşallah işler hafıfıleyınce dönmeye calısorom sadece okuyup çıkıyorum oda saygısızlık gibi oluyor ama muhabbete gelirim tabı bos olduğum zamanlarOGULCUKLARIM Hayrişim nerdesin iki gündür çok giremedim sen de meşguldün galiba müsaitsen gel de laflayalım
Her zaman bekleriz canım sevdik seni bizMaalesef canım cok işler yoğun bu ara cok sayfa birikmiş okuyaöafım bile sanıroö takımın sorumluluğu için erken bana hele de bu yaz döneminde başkalarının da hakkına gırmeyeyım inşallah işler hafıfıleyınce dönmeye calısorom sadece okuyup çıkıyorum oda saygısızlık gibi oluyor ama muhabbete gelirim tabı bos olduğum zamanlar
Bende sizleri sevdim ama cok yoğunluk var çiftlikte inşallah işlerim hafıflıyınceHer zaman bekleriz canım sevdik seni biz
Gel sohbete ara sıra bizde geliriz
Kız ben başlarda hızlı hızlı vermedim neden ki aceppHer zaman bekleriz canım sevdik seni biz
Gel sohbete ara sıra bizde geliriz
Çabalıyoruz canım inşallah hepimiz zayıflayacağızBende sizleri sevdim ama cok yoğunluk var çiftlikte inşallah işlerim hafıflıyınce
Tabı sız mezun olmazsanızmaşallah hepinize
Kız sen kaçamak yaptın diye hatırlıyorum börek karbonhidrat vardı sende ..düzenin değişti birde annene gitmiştin galiba ..bundan sonra olur bak görKız ben başkanıyla hızlı hızlı vermedim neden ki acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?