Kadın hastalıkları ama tanıyı bilemiyoruz çünkü annem doktora gitmiyor 1 sene olmadı kız kardeşini rahim kanserinden kaybetti idrar kesesi ve rahmi sarkmış durumda ve vaziyeti kötü dışarı gelmiş desem daha doğru ama gitmiyor doktora randevu alıyoruz ama goturemiyoruz bakalım karar vermiş gidişata göre haber veririm en az 1 ay sürer kontrolü günü falaGeçmiş olsun ne zaman olacak ameliyat?
Bende en başta mecburiyetten yapıyorum sonta alışınca seviyosunKilo 91 spor yürüyüş yapıyorum birkaç jillan yaptım iki haftadır, plank wallsit vs yapıyorum o kadar ama sporu severek değil mecburiyetten
Leslie candır :) ben bazeb çocuklarla beraber yapıyorum akşamlarıEvet ilk önce hep yürüyüş yaptım ben ..10000 adım yürüdüm ..sonra Leslie evde pilates hareketleri yaptım sonra @Bestttt önerdi zaten geçen hafta başladıkilk başta vazgeçecek oldum ama sonradan hoşuma gitti
Gel beraber bi liste yapalım istersen spor listesi@Bestttt Beste sporu çok seviyorum zilli anayı yapan bana kilo olarak yakın bir arkadaş bulmuşken sorayım istedim sakalım yok ki dediğini duyar gibiyim
Ohh süper engüzeli erken hazırlamakValla kızlar bugün erkenden yemek yaptım 2 günlük ..salata yaptım
Son ana kalmayayım diye ..hazır olsun dedim
Oh mis bende kabaklo yemek yapcamKabak haşlıyorum sarımsaklı yoğurtla iyi gider sıcakta
Ay plank diyosun yapalım ama 30 sn çok değiş mı ilk gün için ben
30 saniye çok değiş mı ilk gün içinBugün başlayalım hergün artıracağımızı düşünerek 30 ile başlayalım
Afiyet olsun canımHadi bakalim fıstıklar ben yemek olaylarını halleşeyim buralardayımşöyle devasa bir salata yiyeyim
Kızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok
Yokkk tam tersı bol ekşınlı
En ıyı kankım o
Dıger yarın
Sol yanım
Sıgaramın dumanı
Rakının buzu
Gözümün son gördüğü ölürken
Valla @meliyke kızıyoruz falan ama bende seviyorum eşimi
Bizimde 16 yıl oldu
Kızlar yemeği de yaptım birazdan spor yapcam
Yemekten 1.5 saat sonra olur galiba dimi?
Kadın hastalıkları ama tanıyı bilemiyoruz çünkü annem doktora gitmiyor 1 sene olmadı kız kardeşini rahim kanserinden kaybetti idrar kesesi ve rahmi sarkmış durumda ve vaziyeti kötü dışarı gelmiş desem daha doğru ama gitmiyor doktora randevu alıyoruz ama goturemiyoruz bakalım karar vermiş gidişata göre haber veririm en az 1 ay sürer kontrolü günü fala
Yapalım valla belki görüp gaza geliriz iyice kilolarımız da aynıBende en başta mecburiyetten yapıyorum sonta alışınca seviyosun
Ama güzel yapiyosun ben bugün henüz yapmadım belki leslie yaparım
Leslie candır :) ben bazeb çocuklarla beraber yapıyorum akşamları
Gel beraber bi liste yapalım istersen spor listesi
Ohh süper engüzeli erken hazırlamak
Oh mis bende kabaklo yemek yapcam
Ay plank diyosun yapalım ama 30 sn çok değiş mı ilk gün için ben
30 saniye çok değiş mı ilk gün için
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun ihmal etmemek lazım aslında ..inşallah zor olmazKadın hastalıkları ama tanıyı bilemiyoruz çünkü annem doktora gitmiyor 1 sene olmadı kız kardeşini rahim kanserinden kaybetti idrar kesesi ve rahmi sarkmış durumda ve vaziyeti kötü dışarı gelmiş desem daha doğru ama gitmiyor doktora randevu alıyoruz ama goturemiyoruz bakalım karar vermiş gidişata göre haber veririm en az 1 ay sürer kontrolü günü fala
Aynen cepten olmuyor maalesef ..görmek karşılaştırmak güzel olurdu..Yapalım valla belki görüp gaza geliriz iyice kilolarımız da aynı
Dikkat et canım evet ilk başlar da öyle oluyor ..inşallah sorunsuz musmutlu az kilolu gebelik geçirirsin100 gr daha eksildim canım birşey yiyemiyorum valla iştahsızlık var daha aşeremedim ben ya
Geçmiş olsun balım inşallah önemli birşeyi yoktur kuzunun
Maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Daha nice mutlu mutlu 50 senelere balım rabbim hep mutlu etsin
Rabbim şifa versin geçmiş olsun kuzum
Senin menünde çok güzel bence ..uykusuzluk zor Allah kolaylık versin ..Selam , bugün yoğundu giremedim fazla
09.30 da 2 haş yumurta, 1 domates salatalık ,5-6 zeytin , küçük kase taze yoğurt
14.00 de yarım bardak süt , 2 mürdüm erik
17.30 da 7 kaşık sebzeli ciğer sote , 1 bardak ayran ,1 küçük kase cacık, maydanoz , çeyrek yufka ekmeği
Bu saatten sonra belki sütlü nescafe içerim belki de onu da sütsüz içerim bilmiyorum
Su daha 2,5 lt oldu
Spor yapmaya fırsat bulamıyorum ama akşam en azından yarım saat yürüyeyim diyorum sporsuz olmaz
Aslında planım leslie ile başlayıp 3 hafta sonra jillian a geçmek ama daha Leslie ye başlayamadım
Kızım kuzum 1 saat uyuyor 1,5 saat uyanık oluyor uyku düzeni böyle , o bir saatte de ben ya yemek ya temizlik ya duş vb birşeyler yapmaya çalışıyorum vakit ayarlayamadım bir türlü
Döne geçmiş olsun , kızın nasıl oldu , kaka tahlili falan yapıldı mı
Yeliz maşallahın var oldukça iyi gidiyorsun , rakibin dişlisini bulmuşum bu arada plank ne onu araştıracağım
Bazen motivasyonum tavan oluyor bazen sönmeye başlıyor, açıyorum hemen başarı hikayesini tekrar gaza geliyorum , motive edelim kızlar birbirimizi
İnşallah hepimiz hedef kilolara ulaşıp mutlu olalım hayırlısıylaSenin menünde çok güzel bence ..uykusuzluk zor Allah kolaylık versin ..
Planka bak başlangıçta çok az durabilmiştim ben zamanla daha iyi olduvaktin yoksa Leslie 1 mile yapabilirsin 15 dk.sürüyor şartlara göre bakarsın
Motivasyonun sönmesin uzun bir süreç bu ..çok sıkmadan yavaş yavaş gidecek kilolar ben inanıyorum bunakilolar gittikçe sende mutlu olacaksın
İmkansız değil işte bizde yazacağız başarı hikayesi inşallah
Özellikle akşamları tehlikeli ilk başlarda kaçamak yapmamak için ben çoookk parklarda oturdum kızlar bilirler
Sen hele bir plank yap tatlı isteğin hemen geçiyorİnşallah hepimiz hedef kilolara ulaşıp mutlu olalım hayırlısıyla
Leslie 1 den başlayayım bari
Bu kiloya gelene kadar aklımız neredeydi acaba , bir 10 kiloyu verme var bir 30 kiloyu vermek var
İnşallah bir hedefe varayım bundan sonra hamilelikler hariç zor kilo alırım ben
Bu arada 6 gündür protein ağırlıklı diyet yapıyorum sütümde azalma falan olmadı, ha zaten çok değildi ama en azından iyice azalmadı çok şükür
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Canım çok geçmiş olsun su sıkıntılı olabilir mi acaba miniğe dikkat et bu sıcaklarda ateş ishal uğraştırır ama korkacak bir şey yok doktor ne diyecek bizi de haberdar et mutlaka acil şifalartezbitsin
Geçmiş olsun salgın var galiba aman susuz kalmayım inşallah çabucak toparlarsınız
kizlar gunaydin. Donem cok gecmis olsuntezbitsin
Geçmiş olsun canım
Geçen hafta bız yattık o meretten
Bol su bol vıtamın canım
tezbitsin ses ver nasıl oldunuz?
tezbitsin done nasılsın sesin çıkmıyor kötülestin mi yoksaaaa bi haber ver canım merak ettim seniii
Soranlara teşekkür ederim canlar. Kızım iyi şu an Allaha şükür. Sabah çok korktum. Dün öğleden sonradan beri keyfi yoktu akşam yemeği de yememişti. Dişten de sıkıntılı tabi bu ara. Bir çıkarsa da rahat etse. Ben içme suyunu bile kaynatıp soğutup veririm ama oluyor işte. Soğuk meyve yemiş dün dedesindeyditezbitsin Döneciğim nasıl oldunuz doktora gittiniz mi kuzucuk nasıl bi haber ver
Havuca yönelmemeni tavsiye ederim canım. Salatalık candır.Ya eskiden 1 ay 1 hafta dayanırdım son zamanlarda 1 gün bile dayanamayıp bozuyorum bi yandan mutsuzumkilodan
Artık yeter dedim bi şekilde işin ucundan tutmam lazım
Sanırım karatay yemekleri yicem daha çok
Ama son kararım değil :)
Ama elimden geldikçe un şekerden uzak durcam
Hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum
18 de akşam yemeği yemeyi düşünüyorum
Belki çok karnım kazınursa salatalık yada havuç ayran bitki çayı bi şekilde onlarla telafi edeyim diyorum
Sağol canım. İnşallah son kilolar da gidecek.Evet gördüm maşallah güzel kilolar verilmiş grupça kimi 90 lardan inmiş 70 lere çok özendimtezbitsin e maşallah :) zaten beni buraya o davet etti
Yemeden kilo alanlardansın yaaAynen doğru bir saptama kardeşler bir araya gelince hemen yemek planları yaparız benim eşim zayıf ve yemek çok da umrunda değil ben tereyağlı olmazsa yemem lezzetsiz olursa yemem efendim kızarmazsa yemem al şimdi niye yemedim diye dövünüyorum
Trşekkür ederim Cerencim.100 gr daha eksildim canım birşey yiyemiyorum valla iştahsızlık var daha aşeremedim ben ya
Geçmiş olsun balım inşallah önemli birşeyi yoktur kuzunun
Maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Daha nice mutlu mutlu 50 senelere balım rabbim hep mutlu etsin
Rabbim şifa versin geçmiş olsun kuzum
Gaita tahlili baktırmadık canım. (O tozdan verdi burda adını yazmıyım herkes bilir zaten.) Subferbril ateşi var gibiydi 2 sefer ılık duşa soktum şu an iyi. Sağolun.Selam , bugün yoğundu giremedim fazla
09.30 da 2 haş yumurta, 1 domates salatalık ,5-6 zeytin , küçük kase taze yoğurt
14.00 de yarım bardak süt , 2 mürdüm erik
17.30 da 7 kaşık sebzeli ciğer sote , 1 bardak ayran ,1 küçük kase cacık, maydanoz , çeyrek yufka ekmeği
Bu saatten sonra belki sütlü nescafe içerim belki de onu da sütsüz içerim bilmiyorum
Su daha 2,5 lt oldu
Spor yapmaya fırsat bulamıyorum ama akşam en azından yarım saat yürüyeyim diyorum sporsuz olmaz
Aslında planım leslie ile başlayıp 3 hafta sonra jillian a geçmek ama daha Leslie ye başlayamadım
Kızım kuzum 1 saat uyuyor 1,5 saat uyanık oluyor uyku düzeni böyle , o bir saatte de ben ya yemek ya temizlik ya duş vb birşeyler yapmaya çalışıyorum vakit ayarlayamadım bir türlü
Döne geçmiş olsun , kızın nasıl oldu , kaka tahlili falan yapıldı mı
Yeliz maşallahın var oldukça iyi gidiyorsun , rakibin dişlisini bulmuşum bu arada plank ne onu araştıracağım
Bazen motivasyonum tavan oluyor bazen sönmeye başlıyor, açıyorum hemen başarı hikayesini tekrar gaza geliyorum , motive edelim kızlar birbirimizi
Hepimiz iyiyiz kızlar sağolun sorduğunuz için. Öpüyorum sizi.tezbitsin Döne nasıl oldunuz kuzucuk nasıl oldu var mı ateş yada teşhis ne
Of of çok zor olmuş bu iş. Zorların hatunu Berilsin sen. Çok yorulsan da halledersin bebelerin için...Spor olur hem kötü bir spor ama. Bence en kötü spor jillian ya hala uyluklarım ağrıyor ve oturup kalkamıyorum hiç spor yapmadım o günden sonra yalnız dün bir çiftliğe gittik yürüyüş yapmış oldum...Kızlar suan acayıp kötüyüm
Bütün ev yataklar herşey sıme bulanmış
Benım cadı heryerın anasını ağlatmış
Küçük kızımda astım hastası ay çok kötüyüm
Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
İşlerım bıterse akşam uğrarım canlarım
Kolay gelsin o iş çok zor gerçekten ..küçükken saçımıza dökmüştük zordu çıkartmak ..inşallah küçük iyidir ..çocuklar kaşla göz arasında yaramazlığı yapıyorlar hemen ..Allah kolaylik versin canımKızlar suan acayıp kötüyüm
Bütün ev yataklar herşey sıme bulanmış
Benım cadı heryerın anasını ağlatmış
Küçük kızımda astım hastası ay çok kötüyüm
Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
İşlerım bıterse akşam uğrarım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?