- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Evet 1 kere yapıyoruz hızlı başlama ki meto durunca hem beslenmeyi değiştirmek hem sporu artırmak gerektiğinde zorlanmayasıntezbitsin ya bu Leslie 3 mil i günde 1 defa mı yapıyoruz ?
Sagolasın canım ay parcalarimizi korusun mevlam.Geçmiş olsun kuzucuğuna.
Akşam menülerimizi toplu bir şekilde yazıyoruz İlknurcum. Su ve sporunu da yazarsın altına. Spor yapıyorsun dimi
Evet haklısın karnı kalorisiz gıdalarla şişirmeli su en iyi şişirme yolu. lıkır lıkır içelim.Aynen öyle canım ..çok ta kısıp açlık atakları yaşamadan tabi..sporla da desteklersin mis gibi ..salata sebze protein hepsi olsun ..ben mesela salatasız yapamıyorum ..tok olmuyorum sanki illa gözüm doyacak benim![]()
Evet 1 kere yapıyoruz hızlı başlama ki meto durunca hem beslenmeyi değiştirmek hem sporu artırmak gerektiğinde zorlanmayasın
plasticwoman bır haber verırsen bugun ıyı olur
Yoksa yarın kendı ıstegıyle ayrıldı yazacam lısteye
Transfer işin netleştimi
Tamamdır ben hesaplayıp not düşerim o zamanEvet yazdım zaten 9.Takım transfer diye sizde üzerine cevap verdiniz tekrar yazma gereği duymadım yarın kilomu bildiririm
Tamamdır ben hesaplayıp not düşerim o zaman![]()
Etli yemek olursa etlerinden yiyorumMesela akşam ne pişirsem de evdekiler kızmasa ama benim de canım istemese diye ilk haftalar yardım istedim beni bir süre idare edin zaten alışınca sıkıntı yok dedim sonrası kesinlikle yemiyorum akşam annem çok aşırı ısrar etti yemem için takımıma nasıl artı derim diye kendimi tuttum eskiden olsa ucundan başlayıp sonundan çıkardımtakım sayesinde zamanla bu disiplin oturdu başlarda düşe kalka olsada şimdi dimdik ayaktayım
Sadece kahvaltıda ekmek yiyorum onu kesemem o da yanlış olurEee alıştın desene ..bende yeşillik arıyorum mineraller artsın lütfen..kıtır kıtır yiyelim ..birde ekmek yerine kırmızı kapya bibere alışsan süper olacak
Arasına peynir koyup yiyorum bazen çok c vitamini varmış![]()
Yap yap sen döneyi takip et valla süper kilo verdi maşallah![]()
Hoşgeldin canım. İsmin neydi. Ben Döne. Tanışır kaynaşırız hemen.merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Aaa hiç olur muuu ezeli rakibim ve kankimsin sen benimtezbitsin hiç aklına gelmiyorum artık kankiş belli başka kankalara doğru yelken açtın artık terkedildim terkedildim
Ben 1 kere bile zor yapıyorum kız sana maşallah vallahatezbitsin ya bu Leslie 3 mil i günde 1 defa mı yapıyoruz ?
Yok canım öğleden sonraları falan ..sabah değilSadece kahvaltıda ekmek yiyorum onu kesemem o da yanlış olur
Hoşgeldin canım. İsmin neydi. Ben Döne. Tanışır kaynaşırız hemen.
Aaa hiç olur muuu ezeli rakibim ve kankimsin sen benim
Ben 1 kere bile zor yapıyorum kız sana maşallah vallahaazdan çoğa gitmek daha iyi olur bence
Ne kadar doğru söz gerçektenBuda burda dursun![]()
Aynen çok doğruBuda burda dursun![]()
Ah ahh bir umut birgun incecik olurum diye 38 beden hatta abartıp 36 beden kıyafetler aldım gardıropta tozlaniyor.Buda burda dursun![]()