Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
7.30
3 kayısı
2 sb ılık su
9.00
Dereotu
1 sb su
10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar
marul
maydanoz
1 zeytin
15.00
3 kayısı
su
16.00
1 yemek kaşığı kadar çiğ ayçekirdeği içi
1/2 salatalık
18.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
@berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
su 3.5 lt şimdilik tezbitsin tezbitsin
zilliana @Bestttt
Perşembe menüsü hafif olmuş :KK48: bakalım yarın tartı ne diyecek?

Hemen 1 yeşilçay yapıp içiyorum :) tadını sevmiyorum ama içine karanfil limon eklicem
Ben de alışamadım bergamot aromalısını limonla demleyip dolaba atıyorum soğuk soğuk eh işte içiliyor ne yapalım mecbur çooook seviyoruz bu muhteşem çayı:KK17::KK17::KK17:

CCDFbvnWYAEtwe2.jpg:large
Aminn inşallah :-)bak canım peynir helvası çekti şimdi :KK70::KK70:

Ben de alışamadım bergamot aromalısını limonla demleyip dolaba atıyorum soğuk soğuk eh işte içiliyor ne yapalım mecbur çooook seviyoruz bu muhteşem çayı:KK17::KK17::KK17:
Aa bergamotlusunı hiç denemedim
Tadı daah mı güzel acaba görürsem alırım bende bi o kalmıştı denemediğim yeşil çayda :)

Bugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )

Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt

Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay

Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Ben suya bazen çilek bazen limon salatalık koyuyorum böyle aromalı gibi olunca daha çok içiyorum sanki..sen de dene istersen :KK66:

Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliz geldi mi misafirler temizlik bitmiştir
Yarına tartı rakip dişli geçen hafta beni darmaduman etti bu hafta bari çok dağılmayayım dedim ama fena geliyor ayak seslerini duyuyorum tezbitsin tezbitsin Dönenin :KK31::KK31::KK17::KK17::KK17:
Valla heyecanla bekliyorum bende :KK31:bir haftanın çabası var be yaaa:KK48:

O hastalıklarda huyları da değişiyor kuzucukların..uykusuzluk çok zor beni hemen karbonhidratlara yöneltiyor sanki psikolojik mi bilmiyorum artık :KK48:
İnşallah düzelir gündüz havuz falan olsa yorulup uyuyorlar aslında ..bizimkilerde artık geç yatıp geç kalkıyorlar
Ya bugün öğlen erlen uyudu 5 te uyandı inşallah bugün 10 da 11 de yatarlar yaa inan bide 2 ye kadar bekleyince ister istemez insan stressten midir erken yediğinden midir acıkıyorum yani eşimde değil minik ekmek arası peynir yapıyorım 2 lokmalık sırf aklımdan çıksın diye

Bugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )

Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt

Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay

Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Menü gayet güzel ama şu ev yapımı dürümün ekmeğini sorayım

Aa bergamotlusunı hiç denemedim
Tadı daah mı güzel acaba görürsem alırım bende bi o kalmıştı denemediğim yeşil çayda :)
Çaykurun ve kesinlikle daha güzel ot kokusu gelmiyor en azından mis gibi kokuyor

Back
X