- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
Menü güzel sadece patates yerine çavdar ekmeği 1 dilim olsaydı şeker ani yükselmezdi ben pek sevmediğim için patatesi yememek işime geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü güzel sadece patates yerine çavdar ekmeği 1 dilim olsaydı şeker ani yükselmezdi ben pek sevmediğim için patatesi yememek işime geliyor
Perşembe menüsü hafif olmuşMENÜM
7.30
3 kayısı
2 sb ılık su
9.00
Dereotu
1 sb su
10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar
marul
maydanoz
1 zeytin
15.00
3 kayısı
su
16.00
1 yemek kaşığı kadar çiğ ayçekirdeği içi
1/2 salatalık
18.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
@berilceeePembe_patikli
su 3.5 lt şimdiliktezbitsin
zilliana @Bestttt
Ben de alışamadım bergamot aromalısını limonla demleyip dolaba atıyorum soğuk soğuk eh işte içiliyor ne yapalım mecbur çooook seviyoruz bu muhteşem çayıHemen 1 yeşilçay yapıp içiyorum :) tadını sevmiyorum ama içine karanfil limon eklicem
Okuyunca ilk tepkimdi amin hele arkamızdan laf söyleyenlereAmin :)
Buna da yüzbinlerce Aminn :)Okuyunca ilk tepkimdi amin hele arkamızdan laf söyleyenlere
Aa bergamotlusunı hiç denemedimBen de alışamadım bergamot aromalısını limonla demleyip dolaba atıyorum soğuk soğuk eh işte içiliyor ne yapalım mecbur çooook seviyoruz bu muhteşem çayı![]()
Ben suya bazen çilek bazen limon salatalık koyuyorum böyle aromalı gibi olunca daha çok içiyorum sanki..sen de dene istersenBugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )
Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt
Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay
Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Valla heyecanla bekliyorum bendePembe_patikli Yeliz geldi mi misafirler temizlik bitmiştir
Yarına tartı rakip dişli geçen hafta beni darmaduman etti bu hafta bari çok dağılmayayım dedim ama fena geliyor ayak seslerini duyuyorumtezbitsin Dönenin
![]()
Ya bugün öğlen erlen uyudu 5 te uyandı inşallah bugün 10 da 11 de yatarlar yaa inan bide 2 ye kadar bekleyince ister istemez insan stressten midir erken yediğinden midir acıkıyorum yani eşimde değil minik ekmek arası peynir yapıyorım 2 lokmalık sırf aklımdan çıksın diyeO hastalıklarda huyları da değişiyor kuzucukların..uykusuzluk çok zor beni hemen karbonhidratlara yöneltiyor sanki psikolojik mi bilmiyorum artık
İnşallah düzelir gündüz havuz falan olsa yorulup uyuyorlar aslında ..bizimkilerde artık geç yatıp geç kalkıyorlar
Hiiç sevmem peyniri hemde hiç ama hiç kesinlikle sevmiyorum belki azıcık sevsem kaptan duyar mıAminn inşallahbak canım peynir helvası çekti şimdi
![]()
Bu hafta beni de biri ile eşleştirin daha verimli olcam inşallah haftayaValla heyecanla bekliyorum bendebir haftanın çabası var be yaaa
![]()
Ya ben senin nickini ilk çılgın kıymacı diye okudum :) aklım fikrim yemekte :)Kızlar misafir geldi yürüyüşe çıkamadım![]()
Menü gayet güzel ama şu ev yapımı dürümün ekmeğini sorayımBugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )
Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt
Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay
Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Çaykurun ve kesinlikle daha güzel ot kokusu gelmiyor en azından mis gibi kokuyorAa bergamotlusunı hiç denemedim
Tadı daah mı güzel acaba görürsem alırım bende bi o kalmıştı denemediğim yeşil çayda :)
Tamam yarın seçelim sana dişli bir rakipBu hafta beni de biri ile eşleştirin daha verimli olcam inşallah haftaya
Ya ben senin nickini ilk çılgın kıymacı diye okudum :) aklım fikrim yemekte :)
Bence de yapayım şimdilik elimin altında sadece limon var ama olsun ödem atarım:)Ben suya bazen çilek bazen limon salatalık koyuyorum böyle aromalı gibi olunca daha çok içiyorum sanki..sen de dene istersen![]()