- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Ben ne olacammMennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne olacammMennnnn
Orası hiç belli olmaz cicim bakarsın ben sana fark atarımOlur tamam ben sana fark atarım benim için daha iyi oluuur yarın başlıyım
![]()
Aynenpes etmek yokkk aynen devamAynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk
Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti mi
Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.
Evet ben ben beeeen
Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcaz
Evet aynen diyet kardeşliği bizimki
Olsun canım sağlıklı olsunlarda nasip herşey ..
Motive olmak işin sırrı haklısın hepimiz zorlanıyoruz bazen ama arkadaşlarımızın desteğiyle oluyor İnan ..
Sende vereceksin merak etme ..yalnızca sabır gerekiyor inatçı olmak gerekiyor![]()
Hosbuldum cok tsk ederim insallahaylin90 hoşgeldin canım umarım hedefine emin adımlarla ilerlersin :)
Selam. Kısaca kendimi tanıtıyım ama zamanla tanışıp kaynaşırız inşallah. Ben Döne. Yaşım 35. Ankarada oturuyorum. 1 kızım var 16 aylık, evde ona bakmaktayım, daha sonra kreşe verme planlarım var, iyi bir kreş bulunca tabi. 3.nisanda diyete başladım. 90.9 kg ile başladım şu an 69.4 kiloyumİnsülin direnci, tiroid sıkıntısı filan var ama kilo almamdaki asıl sebep nonstop yiyip içmem aslında. Çok iştahlıyımdır
İştahsıs insanlara hep özeniyorum yaa
Evde spor yapıyorum, dışarda yürüyüş yapıyorum. Kitap okurum, müzik dinlerim, genelde 90 ların parçalarını dinlerim radyodan, yeni pop beni sarmıyor pek.
Aradığımız şey evet sadece motivasyon, o olmadan kilo vermeye imkan yok brnce de. Aradığını burada bulabilirsin inşallah sana takımın yararı dokunur canım. Başarılar dilerim. Hedef kilon neydi?
Maşallah @tezbitsin ..60 ları gördün ucundan maşallah
Hemde insülin direnci tiroide rağmen..
Haklısın motivasyon çok önemli ..evdede olsak yapıyoruz birşeyler işe yarıyor gerçekten ben bazen hiç çıkamıyorum yeter ki isteyelim değil mi?
Not :Leslie bacı candır![]()
A.slm memnun oldum beril. Münstere yakinim. Sen?Selam canım
Ben berıl
Alm neresindensın
Ikısıde
eslie yi burda tanimistimmm ve yapiyordummm. Bilgisayarimdaydi ama su an varmi bilmiorum. Nerden bulabilirim yine. Youtubede varmi ki
Damadım ilan ettınHee tabi devam yok öyle pes etmek sorma hiç bişi yemiyor sıpa ihale bana kalıyor
3 lu Yaris yapariz ne olacak :))Ikısıde
Güldane kolay zati
Mavıde Bonus bana
Münih teyimInsallahhh. Yasim cok genc bu kiloya hic gelmemistimm. Hayatim hep kilolu gecti. Mahfettim hsyatimi(
Inatciyim budefer.
Olmayan tüm kiyafetlerimi bagisladim. Kilo verip yeni seylerle ödüllendiricem kendimi
Hosbuldum cok tsk ederim insallah
Masallahhh cok gzl vermissin 4 ayda.
Allah bagislasin. Insallah bende vericem.
Hedef kilom... valla simdilik 90. Kemikli oldugumdan bu kilo cok fazla göstermio bende. Önce 90 diyim. Sonra 80 ins
Leslie yi burda tanimistimmm ve yapiyordummm. Bilgisayarimdaydi ama su an varmi bilmiorum. Nerden bulabilirim yine. Youtubede varmi ki
A.slm memnun oldum beril. Münstere yakinim. Sen?
Çifter cıfter gelın leynnnn3 lu Yaris yapariz ne olacak :))
bende isvicredeyim 4 5 saat var aramizda :)Münih teyim
Ora nere balım
Çifter cıfter gelın leynnnn
Yağlarınız helal bana
Yaşasın kötülük:)
Bak senn göreceğiz bakalımIkısıde
Güldane kolay zati
Mavıde Bonus bana
yalniz bu hafta benle de yarisiyorsunBak senn göreceğiz bakalım
Damadım ilan ettın
Bu haftada yardımını beklıyom söyle tosuna